הוצאה להורג
חלק ג´

motib4

New member
הוצאה להורג../images/Emo70.gif חלק ג´../images/Emo70.gif ../images/Emo129.gif

הודעה מספר 3 של השעשועון יוצאת לדרך
להזכירכם, הסבר המשחק: כל שבוע אני אציג כאן שתי דמויות או אנשים הסובבים את התאומות או שמשחקים בסדרות ובסרטים של הבנות.
אתם תצטרכו להחליט: את מי לשלוח לגרדום?! את מי להוציא להורג?
לבסוף יתרסמו תוצאות המשחק בשרשור הזה וקישור להודעה יצורף למאמר: "השעשועון הוצאה להורג
" שבמאמרי הפורום. --- שתי הדמויות השבועיות הן: --- 1. לארי סלוטניק- טוב נו, מה כבר יש לומר
לארי, לארי, הילד הכי מעצבן בשכונה
אז למה להעיף אתם שואלים
מהרגע ש´מזל תאומות´ התחילה, יכולנו להבחין בכושר העצבון הראוי לשבח שלו.
עוקב אחרי ריילי קרלסון לכל מקום אפשרי ולפי אחד הפרקים, הציק לה עוד מילדי הגן! (איך לעזאזל היא הצליחה לשרוד
) הילד פשוט אובססי
אם אתם פוגשים אותו אי פעם, כדאי מאוד שתתרחקו ממנו-
- ראו הוזהרתם...
האם עוד היום הוא יעוף?
2. אדי- החבר הכי טוב של קווין מ´טובות השתיים´.
קודם כל- בלי ספק, יש לו פרצוף שדורש בוקס מיידי.
הוא חושב שהוא לא מפחד מכלום (במסיבה של קרי לכבוד ההאלווין קווין נבהל מהגיליוטינה שירדה פתאום ואדי צחק עליו, ושנייה אחרי אדי נבהל מהאיש שצעק לו: "יותר מהר
" כשהוא נרשם...:- P באמת גיבור גדול
), כל מה שהוא עושה בחיים זה מחפש אימהות חד הוריות, ובאמת שאם הוא לא היה משחק- בכלל לא היינו מרגישים...
עליי לפחות נמאסה הציניות שלו וחוסר השכל.
אולי גם עליכם
--- עד כאן! כאן, אתם השופטים
הצביעו עכשיו.

Alexis14

New member
מה אתה דפוווווווק?

לארי הוא מושא אהבתי, חלומי, אהובי היקר! הבנאדם פשוט כוסון! אדי מת.. חבל על השאלה... אדי הזה מעצבן בטירוף.... סורי!

olsen fan

New member
../images/Emo88.gifהתגובה שלי../images/Emo129.gif../images/Emo88.gif

ביי ביי לארי
לארי הוא דבק נגרים
/ סטיק UHU---) מה שאתם רוצים
~הוא כל היום נדבק לריילי וזה מתקרצץ~ זאת דעתי

mandy

New member
../images/Emo41.gifהבחירה שלי../images/Emo41.gif

לארי הוא בן אדם כזה חמוד
ומצחיק
ונחמד
ומאוהב!
אפשר להתווכח איתו? הוא מאוהב בריילי! ולמרות שהוא תוקע כל מיני דברים טיפשיים להגיד, הוא עושה את זה באופן חמודי... אבל אדי??? חחח שלא נדבר! אני לא מבינה איך קווין חבר שלו בכלל! הוא כזה אהבל
...(לדוגמה איך שהתאומות הצליחו לעבוד עליו בהאלווין
) וזהו עדיף שאני לא אוסיף עוד כי השם שלו אומר הכל!

linoosh

New member
אדי ממש אבל ממש מת../images/Emo129.gif

לארי הוא Mתוק למרות שלפעמים הוא ממש נודניק אבל אין מה להשוותץ אותו לאדי אדי ממש אבל ממש אבל ממש מעצבן הוא עם הפרצופים שלו השטויות שלו והרדיפה אחרי אמהות חד הוריות זה ממש דפווווק! נ.ב מצטערת שלא כתבתי בפורום הרבה זמן פשוט התקלקל לי המחשב והוא עדיין מקולקל אני כותבת עכשיו מהמחשב של אחי אני יכולה להיכנס לו לחדר רק כשהוא לא בבית
אז אני ישתדלך לבוא יותר לפורום למרות הכל ביי!

אני חושבת

שצריך להרוד את לארי בגלל שהוא מציק לריילי ויש לי גם ילד כזה בשכבה שמתנהג אלי ככה אז אני יודעת איך היא מרגישה וזה ממש מעצבן
....

זאת שאלה בכלל../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כמובן שמי ש
היום זה אדי
הוא כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך כל-כך מעצבן
אדי לגרדום

RoNi ThE QuEeN

New member
אני חושבת ש...

שניהם מעצבנים, ולפעמים הם ממש דורשים
בפנים,
אבל שניהם גם מצחיקים
, וקצת קשה לי לראות את מזל תאומות בלי לארי
, ובטובות השתיים, אז לא יהיה מי שיציק ויעצבן בלי אדי
,
..... אבל בסוף, הגעתי להחלטה-
ביי ביי אדי

boli bop

New member
לדעתי...

אני חושבת שאני מעדיפה את לארי על פני אדי ! חוץ מזה אדי הוא מכוער שלא נדע ולארי הוא מציק לריילי כי.... הוא אוהב אותה ! אדי הוא כזה אדיש שחבל על הזמן ופשוט בלתי נסבל ! לארי אולי במידה מסויימת קרציה אבל סך הכל פשוט אחלה ! טוב אז כמובן שאדי החוצה ! לארי .... עוד בחיים !

motib4

New member
ותוצאות חלק ג´../images/Emo70.gif

לארי- 2. אדי- 11. אז נחשו מי עוזב היום? ביי ביי אדי!

למעלה