הוצאה להורג
חלק ד´

motib4

New member
הוצאה להורג../images/Emo70.gif חלק ד´../images/Emo70.gif ../images/Emo129.gif

הודעה מספר 4 של השעשועון יוצאת לדרך
להזכירכם, הסבר המשחק: כל שבוע אני אציג כאן שתי דמויות או אנשים הסובבים את התאומות או שמשחקים בסדרות ובסרטים של הבנות.
אתם תצטרכו להחליט: את מי לשלוח לגרדום?! את מי להוציא להורג?
לבסוף יתרסמו תוצאות המשחק בשרשור הזה וקישור להודעה יצורף למאמר: "השעשועון הוצאה להורג
" שבמאמרי הפורום. --- שתי הדמויות השבועיות הן: --- 1. סטפני ג´ודית טאנר- אייי, סטפני, סטפני... אז למה לסלק אתם שואלים
הרי היא האחות הסנדוויץ´
במשפחת טאנר...
הנה לכם כמה סיבות מצויינות. קודם כל- נתחיל במשפט התמידי והמעצבן למדי שלה
: "כמה חצוף"... אתם פשוט חייבים להודות שזה פשוט נמאס
אבל היא, נשארת בשלה
כמה חצוף, כמה חצוף!
עוד משהו, תגידו- לא ימא לכם מכל החורים כלללל הקטע של מיסטר בייר (מר דוב)
הילדה מדברת אל בובה כאילו הוא החבר הכי טוב שלה
שתי הדמויות השבועיות הן: בעיות... בעיות קשות...
2. די ג´יי טאנר- DJ, DJ... הבכורה בבית משפחת טאנר. אם תשאלו אותי, היא גם המתלהבת ביותר בבית משפחת טאנר, היא פשוט מתלהבת בטירוף
לא יודע למה, אני לא יכול להסביר- אבל כאן ממילא הכל מסתיים במה שתקבעו, אז תחשבו לבד...
אבל החלק העיקרי הוא, שאם היא לא הייתה קיימת, גם קימי גיבלר
לא הייתה קיימת
ואתם חיביים להודות חבר´ה, זה כבר יתרון! ענקי! --- עד כאן! כאן, אתם השופטים
הצביעו עכשיו.

DJ, את החוליה החלשה... שלום../images/Emo70.gif

מצטערת די ג´יי אבל אני פשוט מתה על סטפני
אז ביי ביי דיג´יי...

ChEnmka

New member
נראה לי שדי ג´י...

ממצב אנשים מזמן לא הייתי פה!!!!! מה קורה מה חדש... עכשיו בקשר להוצאה להורג.... אני אוהתב את שתיהן אלב אם יש ברירה אז נראה לי שאת די ג´י.... היא חמודה.. אבל נכון היא באמת טיפונת מתלהבת מעצמה.... ותגידו די ג´י זוהי האחות של מייק מלהתבגר ולהתגבר?...

T N T girl

New member
בווווווווז די ג´יי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

למה
אז כמה סי2ות :
קודם כל - והסיבה שבה אני מתחשבת הכי הרבה - סטפני אשכרה מתוקית ואני מתה עליה
אז מה אם היא כ"כ אוהבת את מיסטר בייר
ד"א - גם עליו אני מתה אבל זה כבר סיפור אחר ...
די ג´יי - אני די שונאת את האופי שלך ...
את כזאתי מעצבנת ודי מכוערת ושמנה ... ומאד מתלהבת כמו שמוטי אמר
עוד הסבר קטן : שונאת אותך ב ~ ט ~ י ~ ר ~ ו ~ ף
אכן ...
אם לא היית - גם קימי לא הייתה
שזה טוב , בהחלט
קיצר
!|
שונאת אותך דיג´יי
בה ביי ...

boli bop

New member
דיי ג´יי !

כי לדעתי היא כל זמן חושבת שהיא גדולה ופשוט מתלהבת מעצמה ואילו סטפני ... מתוקה וחמודה (למרות שמידי פעם היא עולה לי על העצבים)

shelly cool

New member
דיי ג´יי../images/Emo70.gif

אין יותר אחים מיתבגרים
רק סטפני ומישל המתוקות
זה יעלים את קימי

../images/Emo31.gifלכי הבייתה דיי-גיי!

כולם צודקים-דיי-גיי מעצבנם! היא כזאת מתלהבת ולפעמים-"לוקחת את ההופעה"! אז מה עם היא לפעמים עוזרת? היא בכל זאת מגעילה.... אבל מצד שני היא מגנה על מישל! (כמו כל אחד בסידרה)....
הילה

כן

די ג´יי היא אחות של מייק מלהתבגר ולהתגבר... הוא גם היפוע באחד הפרקים של צער גידול בנות בתור בן דוד של הבנות...

mandy

New member
אנשים אני לא מבינה אתכם!!

סטפני היא כזאת קרציה!!! היא חייבת לעוף! מכמה סיבות, מוטי ציין את רובן ושלא נשכח איך היא תמיד מכניסה את עצמה לצרות, כמו לקרוא ביומן של די ג´יי ולחטט לה בחיים האישיים, היא נודניקית בצורה נוראית ו...די ג´יי ממש חמודה ומגניבה ויפה!!!! ביי ביי סטפני..."how rood"
תגידי את זה לדובי הנדבק שלך...חחח

boli bop

New member
איך אפשר להוציא את סטפני ? היא מתוק

ה ודיי ג´יי אומנם דיי בסדר אבל *לדעתי דיי ג´יי צריכה לעוף * זו דעתי האישית בלבד ! איני קובעת את מי להוציא ואת מי לא !

Alexis14

New member
קשה!

תלוי- בעונות הראשונות- עם כל הקטע של מיסטר בר וה´האו רוד´- אז אני שונאת את סטפני, ודיג´יי ממש חמודה. אבל בעונות המאוחרות- סטף היא כזאאאאאאאת שווה! ואני גם חולה על ג´יה... ודיג´יי ב-ס-ד-ר רק שהיא לובשת... אממ... בגדים מגעילים... בקיצור! אז לפי התיאור של מוטי.. הבנתי שהוא מדבר על העונטות הראשונות. אז בה ביי סטף, למרות ש-כ-ו-ל-ם נגד דיג´... =-(

M ar y K at e

New member
../images/Emo32.gif למי שרצה סקינים ../images/Emo15.gif

אתם יכולים להוריד תוכנות או ווטאבר בשביל להכין. מוצרף קישור נראה לי

למעלה