הוצאה לפועל של רעיון למוצר חדש

TD4111

New member
הוצאה לפועל של רעיון למוצר חדש

יש לי רעיון לסדרת מוצרים מפלסטיק או זכוכית (המוצר צריך להיות עשוי מחומר שקוף, ורצוי כזה שאינו נשרט). אין לי שום רקע בעיצוב מוצר, ואני מעוניינת להוציא את הרעיון לפועל (משלב התכנון, בחירת החומר המתאים ביותר, הוצאת פטנט, באם נדרש, והייצור בפועל...). איך מתחילים???

G2D2

New member
פיתוח מוצרים

דבר ראשון- תכיני חבילת מזומנים כי פיתוח מוצר הוא דבר שלוקח זמן וכסף. אני חושב שמעצב מוצר בהחלט יכול לעזור לך לאורך כל התהליך, החל מהתגבשות של הרעיון עצמו, הן מבחינה ויזואלית (חומרים, צורה, תפקוד וכו..), והן מבחינת ייצור (איפה, איזה, כמה ולמה). וכן לייעץ לך בהיתכנות כללית של הרעיון. יכול להיות שהפיתוח יסתיים ברמת הרעיון והמחשתו ומשם למכירתו לייצרנים/משווקים. ויכול להיות שתרצי להמשיך איתו הלאה ולייצר/לשווק בעצמך- במקרה כזה תחזרי ותקראי את השורה הראשונה שכתבתי.

TD4111

New member
פיתוח מוצרים

תודה על התשובה... האם תוכל לייעץ לי מהם הקריטריונים על-פיהם עלי לבחור את מעצב המוצר עימו אני בוחרת לפתח את הרעיון? (אני מניחה שלמרבית המעצבים ישנו תחום התמחות ספציפי?!?). איך אני מגינה על הרעיון? (ידוע לי שבקשת פטנט הוא לרוב תהליך ארוך ויקר...) איך אני מוצאת מעצב? (מפרסומים באינטרנט? האם קיים איזשהו איגוד של מעצבים?). אשמח לקבל המלצות...

יפעת56

New member
יש מעצב שעבדתי איתו

שהוא היה ממש אחלה, שמו איתן שולחת לך במסר את הטלפון שלו

יותר פרטים

אני עוסק בעיצוב מוצר,מנסה לעזור לך,צריך לכתוב פרוגרמה למוצר. השאלה החשובה :למה כדאי לי לעמול לטובת הפקת מוצר זה? במידה ותשכנעי אותי אוכל לעזור לך.

למעלה