הוצאה על חינוך + ביטוח חובה לרכב

brosina

New member
הוצאה על חינוך + ביטוח חובה לרכב

בבדיקה שערכתי באמצעות אתרכם נמצא כי ההוצאות החודשיות על חינוך (משפחתון של בתי) וביטוח חובה לרכב גבוהות משמעותית מהממוצע לקבוצת ההכנסה שלי. ההוצאה החודשית למשפחתון פרטי בפיקוח עיריה עומדת כיום על 1,350 ש"ח (בשנה הבאה היא תעמוד על כ- 1,800 ש"ח) והוצאה שנתית על ביטוח לרכב היא כ- 1750 ש"ח (אני בעלת רשיון 4 שנים). באיזו דרך ניתן להקטין את ההוצאות האלו (בהתחשב בזה שאני צריכה מסגרת לבתי ליום שלם עד 15.30-16.00). תודה מראש על התשובה.

ביטוח חובה וכבלים

רשמתי את המינימום האפשרי ויצא שזה מעל הממוצע. אני חושב שזה מתייחס לממוצע בין כל בתי האב בארץ גם כאלה שאין להם רכב וגם כאלה שאין להם כבלים.אותו דבר בפעוטונים יש אנשים שאין להם ילדים או ילדיהם גדולים אז יוצא שהממוצע נמוך יותר מממחיר המינימום.

איזוטופ

New member
הם מתעלמים ב"דיפלומטיות" משאלות אלה

ניסיתי כבר פעמיים-שלוש להתריע כאן על כך שהתחשיב שלהם מבוסס על נתונים שגויים לחלוטין באשר למחירי מינימום של שירותים חיוניים כגון אלה. לא קיבלתי אפילו תשובה אחת. עוד אנשים העלו פה את האבסורד הזה - ולמיטב ידיעתי איש לא קיבל תשובה.

bluefish

New member
מה שמופיע שם כהוצאה לחינוך

ממש לא תואם למי שיש לו ילדים קטנים. באיזורינו (בחיפה) אפילו הגן הזול ביותר של נעמת עולה 1400 שקל לחודש (אם לא מגיע לך עזרה סוציאלית). גנים פרטיים ברמה טובה עולים בסביבות ה2000 שקל, ואפשר להגיע ל3000 ויותר. כנראה שהכוונה שם חינוך חובה.

נירה63

New member
ביטוח חובה לרכב עולה לי 1700 ש"ח לש

בתחשיב שלכם זה הרבה מעל להכנסות שלי אבל מה לעשות עם ביטח חובה? כיצד אני יכולה לצמצם?

אז ככה ביטוח חובה

את יכולה להוזיל אם את עושה של אליהו ב 5 אחוז שנית לגבי ביטוח מקיף יש דרכים להוזיל בהנחה שיש לך את הקריטריונים המתאימים.

ס ק א ל י

New member
למיטב ידיעתי

עם קריטריונים מסויימים, כמו גיל וחוסר תביעות קודמות, את יכולה לשלם כ-1500 ש"ח על ביטוח חובה.

למעלה