הוצאות חדשות מתורגמות ?

popcorn12

New member
הוצאות חדשות מתורגמות ?

אני יודע שאי אפשר לבנות על הוצאות של בלו ריי מתורגמות - אבל הייתי מעוניין לדעת אם מישהו יודע על Oblivion [Blu-ray] שיוצא בחודש הבא או על Star Trek Into Darkness ?

על IRON MAN 3 - בגלל המעבר לפורום פילם - אני לא בונה

Soak

New member
אז ככה:

Oblivion זה של יוניברסל, ולאחרונה הם דווקא מוסיפים תרגום עברי להוצאות המזרח אירופאיות שלהם כך שיש סיכוי לא רע שתהיה גירסה מתורגמת. הסרט יוצא בצ'כיה ב-21.8 (גם בסטילבוק) וכשיתקרב התאריך נוכל לדעת יותר טוב לגבי התרגום.

Star Trek Into Darkness הוא של פארמונט ש-NMC מוציאים בארץ את הסרטים הגדולים שלהם בבלו ריי מתורגם, כך שאני מאמין שהוא ייצא פה על ידם בדיוק כמו הראשון.

Iron Man 3 לא מאמין שתהיה גירסה מתורגמת, לאור שינוי המדיניות של דיסני בנושא ולאור זה שאף סרט שלהם מהשנה האחרונה לא יצא בבלו ריי מתורגם.

Erez Revivo

New member
לגבי דיסני...

אשמח אם מישהו יסביר לי את כל הסיפור שעומד מאחורי חוסר התרגום בבלוריי. זה בטח קשור לפורום פילם.

haifaboy

New member
צריך להקליט קסטה

כי אין לנו כבר כוח להסביר. לפני כשנתיים הם הפסיקו להוציא כותי בלו ריי מתורגמים בארץ . פורום פילם ה"נציג" של דיסני בארץ החליטו מסיבות כלכליות לא להביא יותר כותרי בלו ריי מתורגמים ודיסני הוציאו את העברית מהלכסיקון שלהם ומאז אנחנו נודדים ברחבי הגלובוס לחפש גרסאת אירופאיות ( מזרח אירופאיות בעיקר ) שיש בהם שביב של עברית ( כמו 101 דולומיטים 2 האיטלקי או טרזן הרוסי ) כנראה בגלל "טעויות" של המפיץ המקומי . הביזיון הזה נמשך כבר שנתיים .

popcorn12

New member
תודה רבה

ב Star Trek Into Darkness - אני מקווה שאולי יפתיעו גם ב3D ...

למעלה