הוצאות חתונה

noa 1 5 9

New member
הוצאות חתונה

שלום לכולם אני מתחתנת עוד חצי שנה ואני די בהתלבטות קשה לגבי כמה דברים,קודם כול אין לי ניסיון בדברים האלו(וטוב שאין מצד אחד וחבל שאין מצד שני):קיבלתי הצעת מחיר חגבי שתי חודשים ואני די שוברת את הראש. באפריל 120 ש"ח למנה ובמאי (סוף מאי)140 ש"ח. הבדל של כ-8,000 ל-10,000 שקלים. דבר שני,אני רוצה שהחופה תיערך בחוץ ובאפריל זה לקחת סיכון?!(זה בטבריה) דבר שלישי, אני מתלבטת בין כמה סלוני כלות.... אנא עיזרו לי והושיעוני אותי..... בתודה מראש קרן

דרינוש

New member
הוצאות חתונה - הוצאות מיותרות.

חופה בחוץ - כבר מיקר לך את המנה. כי אז את צריכה גן שזה הרבה יותר יקר מסתם אולם. אני לא יודעת איך האנשים שאת מזמינה, אבל אני מכירה הרבה שחושבים פעמיים האם ללכת לאירוע או לא כאשר הם רואים את מחיר המנה. לגבי המשפחה המונה 4 איש הבדל ב-20 ש"ח מסתכם ב-80 ש"ח נוספים למשפחה. תחשבי, אולי זאת תהיה הסיבה שמישהו יחליט לא לבוא לחתונה ואז תפסידי? סלון כלות - עניין פרטי שלך. תלוי מה את אוהבת, אבל תחשבי גם שזה רק לערב אחד בלבד. אני בזמני קיבלתי הצעות עד 8000 ש"ח. שמתי לב, שככל שהסלון נראה מפואר יותר, ככה המחירים גבוהים יותר וזה לא אומר שתקבלי יותר פינוקים שם. סה"כ זה בית חרושת לכלות, תהיי אחת מתוך כמה. יאפרו אותך לפי שבלונה ויחס אישי לא תספיקי לקבל הרבה. אני בחרתי בסלון בקושי ידוע. יצאתי מתוך נקודת הנחה שכל התופרות למדו בגדול באותם קורסים ושאת היופי לא ניתן להרוס בקלות. הייתי יחידה שם באותו יום. קיבלתי את כל הפינוקים שרציתי (הרי הם לא ממש מפורסמים ורוצים לעשות פרסומת לעצמם על כל לקוח) ויצאתי ב- 2500 ש"ח עבור שמלת כלה ושמלת שושבינה לאחותי.

noa 1 5 9

New member
שלום לך....

תראי אולי לא הבנת אבל לא את כל החתונה אני עושה בחוץ אלא אך ורק את החופה זה משהו שתמיד חלמתי עליו. שאר החתונה תיהיה בתוך האולם!! פשוט אני חלמתי על חופה על המים וזיקוקין,כי כידוע מתחתנים רק פעם בחיים ואם כבר אז שהפעם הראשונה לפחות תיהיה מוצלחת,מושקעת ויפה. קרן

הוצאות חתונה

כשהתחתנתי קניתי שמלה בשוק הכרמל בן זוגי לבש ג,ינס וסנדלים והתחתנו בקפריסין.(רבנים ודוסים עושים לי פריחה) אבל אני יכולה להבין שיש אנשים שחשוב להם החופה והרב אני היתי מציאה חתונה בגינה של מישהו, ותזמיני קטרינג! עכשיו את רוצה להזמין כמה מאות אנשים....באמת זה נחוץ? סלון כלות, באמת צריך? תלכי לקוסמטיקאית שבוע קודם ואצל הספר השכונתי. אתם חושבים אולי שאני באה מספרטה אבל כשאני שומעת על הוצאות ענקיות בשביל חתונה,,,,בשביל מה? דבר אחרון: אם משהו מזמין אותי ומצפים ממני שאני אביא 120ש"ח לגולגולת (אנו 5) אני שולחת 100 ש"ח עם כרטים ברכה ולא הולכת. בהצלחה

55

New member
תראי לדעתי יש אתר שיכול לעזור לך

ולענות על כל השאלות שלך http://www.mitchatnim.co.il/ עכשיו לדעתי מה שאת יכולה [וצריכה לעשות ] זה : 1.במקום לבזבז טלפונים מיותרים פשוט תשלחי אימייל ותאמרי באופן כללי [בלי לתת פרטים אישיים ] מה את רוצה ומה את מחפשת בעצם 2.אולי פשוט תגשי לכל מיני סלוני כלות למינהם באזור מגורייך ותבררי בעצם כמה הסיפור הזה יוצא בסופו של דבר [תוכלי להעזר באתר דפי הזהב באינטרנט ] 3.איפה את גרה ? באיזה איזור בארץ? שיהיה במזל טוב

למעלה