הוצאות כספיות
אחרי פתיחת התיק

roz האחת

New member
הוצאות כספיות../images/Emo130.gif אחרי פתיחת התיק

מעוניינת לדעת כמה עוד נצטרך להוציא עד לקבלת הPR , אחרי ששילמנו את הסכום לפתיחת תיק כבר.. בדיקות רפואיות ( 2 מבוגרים+ 2 ילדים ) אישור משטרה.. הויזה עצמה ? יש עוד משהו בדרך שפיספסתי ? ( תרגומים למסמכים שהם בעברית אין צורך לעשות נכון ?, רק למסמכים שהם בשפות אחרות ?) תודה .

עלות הבדיקות הרפואיות כולל הצילומים ובדיקות

המעבדה עד 1000 ש"ח לאדם, מי שהלך לאחרונה יוכל לעדכן. אישור המשטרה ניתן חינם, תמונות אם הם יבקשו שוב כמה שייעלה.....אני חושב ש כ 60 ש"ח לאדם אם לא השתנו דברים בארץ הקודש..... הויזות עצמן 490 דולר למבוגר, ילדים חינם (הקנדים חושבים שילדים זה ברכה...). יתקנו אותי אחרים אם אני טועה, אבל בתל אביב אין צורך לתרגם מעברית שום מסמך למעט מכתבי מעסיק אם לא השגת אורגינל באנגלית, ותעודת הנישואין. מסמכים ברוסית כמו תעודות נישואין, השכלה ולידה כניראה שאין ברירה אלא לתרגם. כשניפגש, תבדקי אם אמיר שובל לגבי עלות התרגומים והאישור הנוטריוני שהוא מספק ותעשי השוואת מחירים. אני בזמנו שילמתי כ 1600 ש"ח כי הייתי צריך לתרגם הכל בשביל רישיון עבודה אמריקני....

למשפחה עם שני ילדים?

4000 ש"ח בערך בדיקות, ועוד 1000 דולר אגרת זכות לתושבות קבע. זה סה"כ 7500 ש"ח בערך ביום טוב......קצת יותר מ 2000 דולר נכון להיום. בלי לדבר על 4 כרטיסי טיסה ללנדינג, וכוס קפה בטורונטו....

roz האחת

New member
בדיקות רפואית

אז עם מדובר על 2 מבוגרים ו 2 ילדים אנחנו מדברים על 4000 שקל לבדיקות ? או שרק מבוגרים משלמים ? זה המון , לא ?

Xirus

New member
הצחקת אותי - על הספונסורשיפ שעשיתי לאישתי

הוצאנו יותר מ-1200 דולר קנדיים !!! וזה על בן אדם אחד !!! אז- "הכינו את הממחטות" ... ואת הארנק ...

ruth1983

New member
אכן לא מעט כסף

אני אגיד לך מה עשינו אולי גם בקופת חולים שלך יש אופצייה כזו בכל מקרה, אנחנו בקופת חולים לאומית ויש לי ביטוח לאומית זהב ביקשנו מהרופא שעשה לנו את הבדיקות ליכתוב לנו ייעוץ ובדיקה רפואית חשוב כי יהיה כתוב ייעוץ בגלל שהוא מומחה יותר מחמש שנים קיבלנו החזר של 80% תיבדקו את התנאים להחזרים של ייעוץ אצל מומחה אותנו לא שאלו שאלות מיותרות ולא לישכוח ההוצאות על הויזות , פתיחת התיק וכו' מוחזרות אחרי זה בהחזר מס - ככה זה בקנדה!

למעלה