הוצאות שכר עד

הוצאות שכר עד

שלום,בתביעה שנהלתי נגד גוף ממשלתי ושנדחתה,העיד עובד מדינה שזמנתי כתובע בתור עד בסיום עדותו ביקש לפסוק את שכרו וגם טען שנמצא בחל"ת
והשופט פסק 300 ש"ח שישולמו לו מתוך פקדון שהפקתי,האם אני יכול להגיש בקשה לבטל החלטה זו?וגם האם יכולתי כבר בדיון להתנגד ולדרוש שיקבל סכום מופחת ממלא הפיקדון?
בנוסף בסוף הדיון קבלתי אפשרות לערער תוך 15 יום האם הספירה כוללת ימי שבת גם?אודה לתשובה אם אפשר כבר במהלך יום זה,תודה רבה.

בנוסף

אם אני מגיש ערעור לפסק הדין שבו לא נקבע תשלומים לאף אחד מהצדדים,האם יכול לקרות שבערעור הצג המערער ידרש לשלם תשלום כול שהוא?

gili667

Member
אתה מסבך עצמך סתם. בגין עצם הליך הערעור ניתן

לפסוק הוצאות

מה גם שערעור על ת.ק הוא בשלום , אם הצד השני יקח עו"ד הוצאותיו יגדלו ויהיה רק מוצדק להשית אותם עליך היה ותפסיד

300ש"ח עבור עדות הוא שכר מקובל ומיותר לך לערער עליו

קרא היטב ההחלטה וראה אם יש בכלל מקום לערער

לגבי הצד השני

מדובר בגוף ברשות המבצעת,והם מיוצגים על ידי פרקליטות המדינה על ידי מתמחה,האם גם במצב כזה אם אני מערער והערעור לא מתקבל יכול לפסוק נגדי הוצאות?אני כאזרח שתובע גוף ממשלתי?

gili667

Member
אינני עו"ד כך שתמתין לתגובת אסף

אך אם הנך גורם הוצאות לגוף ממשלתי [גם הפרקליטות משולמת ע"י משלם המיסים] כהדיוט אינני רואה סיבה מדוע לא תשלם הוצאותיו

אם תגיד בקשת ערעור והיא לא תתקבל, יפסקו

נגדך הוצאות ולא משנה שזו המדינה. המדינה הינה כמו כל בעל דין.

שלום

אם הלכתי למזכירות בית משפט שלום ולקחתי פסק דין מודפס,האם זה נחשב שקבלתי לידי את פסק הדין ומתחיל ימי הספירה שיש לי מאותו יום או רק מהיום שיש לבית המשפט אישור מסירה מהדואר שקבלתי את פסק הדין בדואר?

בנוסף

לפני הגשת בקשת רשות ערעור האם צריך לשלם אגרה?והאם ניתן לבקש לקבל פטור מתשלום אגרה כמקבל קיצבת הבטחת הכנסה?וגם האם גם תובע שאינו עורך דין יכול לקבל דברי בי-דין דרך אי מייל?

אתה לא יכול לבקש ביטול של ה-300 ש״ח, אלא

רק במסגרת ערעור על פסק הדין כולו.

ימי שבת לא נחשבים בספירה.

למעלה