הוצאנו את ירדן מהצהרונית

שרון123

New member
הוצאנו את ירדן מהצהרונית

אתם בטח לא זוכרים את הויכוחים שהיו לנו איתם, אז אני אזכיר
ירדן בת 6 חולה במחלה מטאבולית, לקוית שמיעה וראיה, ועם קשיים מוטוריים. הכליות שלה פגועות ולכן היא מקבלת השלמות מלחים דרך הפה בערך 20 פעמים ביום. אחת התרופות גורמת לה לשילשולים, ולפעמים, בורח לה בגן. היא בגן חובה רגיל (חטיבה צעירה). ומתחילת השנה היו בעיות עם הצהרונית, שנפתרו רק אחרי שפנינו לגורמים בכירים במועצה. היה חשוב לנו שהיא תהיה בצהרונית, כי היא מאד אוהבת חברה, ומסתדרת טוב עם החברים מהגן, ואנחנו משתדלים לתת לה חיים נורמלים ככל האפשר. בשבוע שעבר, הם הצליחו לשבור אותנו, והחלטנו, להוציא אותה משם. אחת המטפלות פשוט הכריזה שהיא לא מוכנה יותר לטפל בירדן, ולנו כבר אין כח להילחם ברוע לב של אנשים (מוסיפה אחרי שקראתי 3 פעמים את ההודעה שהיא לא ניראית לי אשה רעה באופן מיוחד, ואפשר להבין מטפלת שעובדת עם ילדים בני 6, למה היא לא מוכנה להחליף בגדים עם שלשול, במיוחד כשאין להם מקלחות בגן). תגידו, גם לכם (בעיקר להורים שהילדים שלהם משולבים במסגרות רגילות), כ"כ קשה עם התגובות של הסביבה? ובעיקר של הצוות שאמור לטפל בילדים? לי היה ממש שבוע שחור, עד הרגע שהחלטנו להוציא את ירדן. כל יום בדרך הביתה היתה לי כזאת הרגשת מועקה, וכל כך פחדתי להיכנס לגן וליראות שהיא לא עם המכנסיים שהלבשנו לה בבוקר. איך מתמודדים? נלחמים? מתלוננים? גורמים לאותה מטפלת רגשות אשמה? או שפשוט מתעלמים וממשיכים הלאה? יש לציין שאצלנו הצהרונית היא גוף פרטי לחלוטין, אבל עובד בגני הילדים כזכיין של המועצה. היום ירדן בבית, עוזרת
למטפלת לטפל באחים שלה - תאומים בני שנה

שרון123

New member
ואם אני כבר כאן

הקמתי, בתמיכתה ובעידודה של דיאנה המקסימה שלנו, פורום חדש: הורים לילדים עם מחלות - מס' 741. הפורום עדיין בהרצה, ולא עלה עדיין למדריך הפורומים, אבל בתור חברים ותיקים, אני אשמח אם תיכנסו, ותחוו דיעה. כל הערה, ביקורת או תגובה, יתקבלו בשימחה.

Diana M

New member
ברכות לרגל פתיחת הפורום החדש../images/Emo65.gif

אין לי ספק כי הפורום בניהולך יעניק בית חם למשתתפים בו. המון הצלחה דיאנה

Diana M

New member
צהרון

שרוני, צר לי על המועקה איתה הסתובבת, כל כך ניתן להבין אותך. אני זוכרת את סיפור הצהרון. חבל לי שכך התפתחו הדברים. לדעתי שווה לבדוק עם שרותי הרווחה ברשות העירונית אפשרות להצמיד לידרן סייעת/חונכת/סומכת, לא משנה כיצד מכנים זאת שזה יהיה תפקידה , לטפל בירדן במקרים שכאלה. את אם עובדת, יש לך ילדה עם אחוזי נכות גבוהים. לדעתי מגיע לכם סיוע מהרווחה ואולי אפילו סייעת רפואית, שווה בדיקה. מלבד זאת כדאי ורצוי לבדוק טוב , טוב אילו מסרים מעבירים לירדן המקסימה בצהרון הזה. בלי קשר לסייעת. לא הייתי שולחת אותה למקום שמעביר לה מסרים שליליים. נשיקות לירדן דיאנה

שרון123

New member
תודה דיאנה

ברור שהסיבה היחידה לכך שהחלטנו להוציא את ירדן מהצהרונית, היא שפחדנו שהיא נפגעת מהם. לא הייתה שום בעיה אחרת להשאיר אותה שם, המטפלת שעשתה צרות הייתה חייבת לטפל בירדן, אם היא רוצה ואם לא. בקשר לרווחה, כבר פניתי אליהם פעמיים, פעם אחת לפני כ 3 שנים, כשגילינו את המחלה של ירדן, ופעם שניה לפני כשנה, אחרי שנולדו הבנים. בשני המיקרים הבנתי שהם לא ממש יכולים לעזור לנו, בעיקר מכיוון שצריך לצרף לבקשה תלושי שכר, ואנחנו כניראה מרוויחים יותר מידי בשבילם(ניראה לי שכל משכורת מעל לשכר מינימום זה יותר מידי בשבילם)

נאוה ר

New member
מה אם ביטוח לאומי? יש גם ארגונים

שאפשר לקבל סייעות במחירים זולים. לא להרים ידיים בנושא הזה.

נאוה ר

New member
מה אם ביטוח לאומי? יש גם ארגונים

שאפשר לקבל סייעות במחירים זולים. לא להרים ידיים בנושא הזה.

למעלה