הוצאתי עכשיו ויזה ויש לי שאלה

GodAndSatan

New member
הוצאתי עכשיו ויזה ויש לי שאלה

הוצאתי עכשיו ויזה ואני רוצה לדעת איך אפשר להאריך לי את הויזה ליותר מחודש

AmericanEagle

New member
לשכנע את הפקיד...הדרך הטובה ביותר ../images/Emo88.gif

לפני אירועי הטרור בארצות הברית 911, הוויזות שניתנו לתיירים היה באורכה של 6 חודשים, לאחר שגילו שכל הטרוריסטים הגיעו לארצות הברית בדרכים חוקיות, קיבלו אשרות שהיה. עכשיו כאמצעי בטחון, הם קיצרו למשך של חודש את אשרת שהיה. הדרך הטובה ביותר לקבל אישור שהיה למעלה מחודש הוא לשכנע אותם שאתה לא מתכוון לעבוד שם. הטיפ, שאני יכול להביא לך זה להראות לפקיד, את התוכניות שלך למשך כל השהות שלך, במידה הפקיד ישתכנע שאתה באמת מתכוון לשהות שם בתור תייר תקבל הארכת ויזה עד ל 6 חודשים.

לשכנע....

מה הכוונה להראות תוכניות? מפות וכאלו? האם כדאי להיכנס לסוכנות נסיעות לאסוף מסלולים ואתרים רלוונטיים למקום שאליו טסים ופשוט להתאמן בבית על נוסח משכנע? לדעתך זה יעבוד אם כן זה לא כ"כ קשה....

AmericanEagle

New member
לא להביא מפות אבל להסביר כן../images/Emo88.gif

את פשוט צריכה לשכנע אותם שאת לא הולכת לעשות את הדברים הבאים: שאת לא הולכת לארצות הברית כדי לעבוד ולרוויח כסף, לעסוק בפעילות טרור או להתגורר שם למשך זמן רב. מה שהמלצתי, רק יגרמו לפקיד להאמין לך יותר, אני לא מתכון להסביר לא בדיוק, מפות וכו..., אלא באופו כללי לחלוטין. כי עכשיו אמריקאים חשדניים ביותר.

קודם כל אי אפשר לסמוך על זה

שתצליח לשכנע את הפקיד. בנוסף לזה, החוק החדש של 30 יום עדיין לא נכנס לתוקף... אבל באופן עקרוני זה תלוי בפקיד ההגירה לכמה זמן יתנו לך להכנס. במידה ולא תצליח לשכנע את הפקיד, ניתן לבקש הארכה מה-INS בזמן שנמצאים כבר בארה"ב.

roy269

New member
נכון, אי אפשר לסמוך

אורחים שהגיעו אלי מהארץ זה עתה לשבועיים ביקשו מהפקיד שהות לשבועיים וקיבלו 6 חודשים!! כנראה שבאותו יום הוא קם על צד ימין (או שמאל)

roy269

New member
לי או להם?

את יודעת את האימרה על אורחים ודגים אחרי זמן מסוים הם... אבל בינתיים מחזיקים מעמד

חחחח D-:

אני מקווה שהם לא יתעלקו יותר מדי, אם הם ביקשו לשבועיים אז יש להם גם כרטיס חזרה לא??

justme2002

New member
ידידי השואל אני מבקש לתקן את הרושם

שמע... כמה טיפים: *כרטיס טיסה הלוך חזור, רצוי לא פתוח, כלומר סגור תאריך חזרה מסויים! תרצה לשנות? 50US$ שווה. גם ככה יש סיכוי שתסיים מוקדם/מאוחר את שהותך שם. *שאלה צפוייה: "איפה אתה עובד?" - תשובה כנה ואמיתית אם יש. ואם אין? תמציא משהו סביר. *בדיקה צפוייה (ומשפילה משהו): "כמה כסף יש לך?" - תשובה: 1000$...ייתכן ותצטרך להראות. (בד"כ בחדר ליד לא לפני כולם). *שאלה צפוייה: "איפה אתה ישן?" - תשובה צפוייה - תן את התשובה שרשמת בטופס שקבלת במטוס. עד כאן ... פורמלי. עכשיו ביננו ידידי אם אתה מגולח, שיער מסודר, לבוש נורמלי ולחוץ בצורה סבירה סביר להניח שבזאת (או אף פחות) תסתיים הפגישה...זה לא כזה ISSUE כמו שמספרים לך כאן .. עשיתי את זה כמה פעמים וזה פשוט כמו כניסה לכל מדינה אחרת בעולם זה לא ביג דיל. רוצה עוד עצות שלח לי מסר! נ.ב הכי חשוב! למה הויזה? אם לא לנסיעה נעימה מוצלחת ומרתקת. תהנה!

למעלה