הוצאתת דיון בענייני האתגר משרשור האתגר

השיטה ...

דעתי בסוגיה, האם בוחר הנושא הוא ה-"שופט" (או שמישהו שלא שייך לבחירה יישפוט) - נחרצת.
בטון מזויין.
*
הבהרת הנושא:
"לא בחירות גם לא ברמז, ...
... עם הבחירה, בחיר או בחירת ליבי, ילד בחנות צעצועים, fight or run",
מעלה בי את החשד - שעם בוא שעת הבחירה אגלה ... עד כמה צדקתי (כאילו שבכלל אני צריך הוכחה).


.
 
... ועוד משהו בנושא.

לפני מספר שבועות עלה נושא (אני מניח שזה היה 'מסתורין'), שברגע שראיתי אותו - לי היה ברור שהמשתתפים המעטים ייתקשו למצוא אצלם צילומים מתאימים לו. אכן, ההשתתפות הייתה דלה (וכנראה הזמן להגשות הוארך).
*
כבר אז רציתי להביע דעתי, שצריך להזהר בבחירת הנושאים - ולבחור כאלה שצפוי שלמשתתפים בפורום יש צילומים המתאימים להם (ואכן, נושאים כמו 'חלונות' ו-'דלתות' - הם מאד מתאימים).
...


.
 
לאור ריבוי התמונות שהועלו, אולי יש מקום להתערבות המנהלים?

"צריך להזהר בבחירת הנושאים", או במילים אחרות, לבחור נושאים בתבונה.
גם כך הספינה קטנה ורְעוּעָה, למה להכניס לאיזור אותה למפרצים מסוכנים, עם סלעים ומכשולים. מישהו רוצה להטביע אותה?
 

steiff

New member
הנושא, ללא ספק, מאתגר. מאריך את האתגר בשבוע נוסף

אישית לא היה לי זמן למצוא או לצלם תמונה השבוע בשל צוק העיתים.
 
רעיון [טוב, לא טוב ... לא יודע (עייף מדי בשביל לשקול)]:

בשל מיעוט המשתתפים, אפשר אולי להרחיב גם ל-"בחירות" (לכנסת), ... אולי יידחוף אנשים לצאת לצלם (פוטוז'ורנליזם?!!) בשלושת הימים הבאים?!!

 

steiff

New member
הוצאתת דיון בענייני האתגר משרשור האתגר

במהלך שבוע האתגר שרשור האתגר נועד לשרשור תמונות האתגר ולהודעות מנהליות בלבד.הוספת הודעותף חוות דעת ודיונים לשרשור זה - רק לאחר השיפוט וההכרזה על הזוכים.
 
למעלה