הוצאת גימלים - עבודות משק בית וטיפול בילדים

yalyal3

New member
הוצאת גימלים - עבודות משק בית וטיפול בילדים

אשתי עובדת בשבתות במלצרות.אני נשאר בבית מטפל ומבדר את הילדה.כשהיא שבה הביתה אחרה"צ היא מיד מארגנת את עצמה ואת הילדה למפגש קהילתי שם היא זמרת ונגנית גיטרה בס.בסיום המפגש היא נשארת לג'אם סשן עד השעה 11 בערב עם הילדה בת השנתיים.
אני לא מעורב בפעילות אך לוקח את אשתי והילדה למפגש ומחזיר אותן וזאת בחפץ לב.
שמגיעים הביתה,אחרי שלא נחה דקה,קורסת אשתי על הספה בסלון וצופה בטלויזיה ותוך כדי נותנת לי מטלות לקלח את הילדה,לחמם לה חלב,להחזיר את החלב למקרר,להשכיב את הילדה לישון ועוד,כל זאת בטענה שהיא הרוגה וכואבות לה האצבעות מהגיטרה.(צפה/י בסידרה רמזור)
גם אני הרוג אחרי יום שלם של טיפול בילדה מאד אקטיבית וכשאישתי והילדה נמצאות במפגש החברתי אני מנצל את הבית הריק לעבודות תחזוקה המסוכנות לילדה.

ופה צמח ויכוח כשאני טוען שהפעילות החברתית היא וולונטרית/פריבלגיה/אופציה ואם זה לא מתאים להתנהלות התקינה של המשפחה אז אולי לדחות זאת עד שהילדים יגדלו קצת,או לוותר על הג'אם סשן,חרם על הילדה שנשארת ערה עד מאוחר ו-12 בלילה זה לא הזמן לרחוץ ולהאכיל אותה.ואם היא בכל זאת רוצה אחרי יום עבודה מתיש גם להתמסר לפעילות החברתית באופן הכי פעיל אז בקשה,זכותה אך שתדע שמטלות הבית מתחלקות בין שניים אין הנחות ואין פטורים ובטח שלא מתנחלים מול הטלויזיה ויורים פקודות לבן/בת הזוג.אני מעולם איני מבקש פטורים.אני עובד,עושה את מירב הסידורים והקניות ואחר כך עבודות הבית ולא מתלונן.
אשמח לתגובות ואף לביקורת ואתקן את עצמי אם אני טועה.

בברכה לכולם

A לוןA

New member
שמע

נישואין מוצלחים הם אומנות הפשרה.
מצד אחד, אני מניח שלאישתך הנגינה היא משהו חיוני מאוד לנפש, וזה לא פחות חשוב מכל דבר אחר
מצד שני- לסחוב ילדה בת שנתיים עד 11 בלילה כדי לנגן- לא לעניין
ומצד שלישי- גם אתה לא חמור, ואי אפשר להעמיס עליך את כל העניינים הללו
ובכן מה לעשות והשמיכה קצרה?
מתפשרים.
כשהיא לוקחת את הילדה יש לך לפי מה שהבנתי משהו כמו 6 שעות יחד. אני לא מכיר בית שיש בו 6 שעות "עבודות תחזוקה המסוכנות לילדה" כל שבוע.
לכן, איך שהיא לוקחת את הילדה אתה נכנס לשעתיים שינה. אחר כך אתה קופץ לקחת את הילדה (או שהיא מחזירה אותה אחרי החלק הראשון של הערב)- אתה מקלח ומאכיל את הילדה ויש לך עוד את כל הערב לחכות ולנוח עד שתחזור. את עבודות התחזוקה שאתה היית עושה כשהיא איננה אתם מחלקים בינכם למשך השבוע.
&nbsp
פשרות.

למעלה