בקרוב פוקע דרכוני ויש בכוונתי לטוס בשנה הקרובה, איך אני נמנע מהצטרפות למאגר הביומטרי? תודה
S saarhomer New member 14/12/21 #1 בקרוב פוקע דרכוני ויש בכוונתי לטוס בשנה הקרובה, איך אני נמנע מהצטרפות למאגר הביומטרי? תודה
ק קר לי בך Well-known member 16/1/22 #3 נכתב ע"י saarhomer: בקרוב פוקע דרכוני ויש בכוונתי לטוס בשנה הקרובה, איך אני נמנע מהצטרפות למאגר הביומטרי? תודה לחץ כדי להרחיב... אתה יכול להמר ולעשות דרכון ברגע האחרון בנתב"ג, הדרכון תקף לשנה אחת הוצאת דרכון זמני במקרי חירום (הליך) – כל-זכות (kolzchut.org.il) שים לב שיש מדינות הדורשות יתרה של 3 ולפעמים 6 חודשים לתוקף דרכון, כך שמעשית הדרכון תקף להרבה פחות משנה.
נכתב ע"י saarhomer: בקרוב פוקע דרכוני ויש בכוונתי לטוס בשנה הקרובה, איך אני נמנע מהצטרפות למאגר הביומטרי? תודה לחץ כדי להרחיב... אתה יכול להמר ולעשות דרכון ברגע האחרון בנתב"ג, הדרכון תקף לשנה אחת הוצאת דרכון זמני במקרי חירום (הליך) – כל-זכות (kolzchut.org.il) שים לב שיש מדינות הדורשות יתרה של 3 ולפעמים 6 חודשים לתוקף דרכון, כך שמעשית הדרכון תקף להרבה פחות משנה.
L liam78 New member 16/1/22 #2 לפי מה שאני זוכר יש אפשרות לא להכניס את הפרטים למאגר הביומטרי ולקבל דרכון ל5 שנים במקום 10 חידוש דרכון – עלויות והבדלים בין רגיל לביומטרי - פורטל שקוף חידוש דרכון – עלויות והבדלים בין רגיל לביומטרי, מהן היתרונות והחסרונות בדרכון ביומטרי אל מול רגיל? כמה עולה לחדש או להנפיק דרכון? כנסו >> shakoof.org.il
לפי מה שאני זוכר יש אפשרות לא להכניס את הפרטים למאגר הביומטרי ולקבל דרכון ל5 שנים במקום 10 חידוש דרכון – עלויות והבדלים בין רגיל לביומטרי - פורטל שקוף חידוש דרכון – עלויות והבדלים בין רגיל לביומטרי, מהן היתרונות והחסרונות בדרכון ביומטרי אל מול רגיל? כמה עולה לחדש או להנפיק דרכון? כנסו >> shakoof.org.il