הוצאת הועדות הרפואיות מהבטוח הלאומי

ITCHAKG

New member
הוצאת הועדות הרפואיות מהבטוח הלאומי

מאמר הסוקר את מאבקי האישי בנושא, כאשר ב"אמצע הדרך" הצטרף גם מנהל הפורום HAIMRA ושנינו מקווים שמהלכנו יצלחו.

ITCHAKG

New member
במענה לשאלה של גולש בשם רועי

שבתגובה למאמרי באתר נגישות ישראל שאל: "מדוע אתה וקובי לא יושבים ופועלים ביחד?" אפרט ואסביר: 1 בנושא הבג"צ, הביע קובי את דעתו במספר פורומים, שאינו חושב שזה מהלך יעיל. 2 בנושא הצעת החוק, הבעתי את רצוני לשתף פעולה עם אביבים דובר עמותת ענבל, ועד כמה שידוע לי קובי משתף איתו פעולה. למרות מספר שיחות טלפוניות עם אביבים, והודעות הקוראות לשיתוף פעולה (בפורום זכויות נכים בתפוז) קריאתי נפלה על אוזנים אטומות ולהיפך, נאמר לי שאני נכנס לתחום (משכן הכנסת) שאינו נוגע לי, ועדיף שאטפל רק בנושא הבג"צ. חוסר שיתוף הפעולה, התבטא גם במידור מוחלט, כך שגם באם הייתי מנסה לגרום לשיתוף פעולה עם חבר הכנסת המטפל בנושא מטעמם , איני יודע כלל מי מגיש את הצעת החוק מטעמם ומה תוכנה. למותר לציין שהקמתי צוות חשיבה בנושא, וקראתי מעל דפי הפורומים, למתעניינים בנושא לפנות אלי בתיבת המסרים. כל מי ששלח לי מסר, שוחח איתי טלפונית או זומן לאחת הישיבות של צוות החשיבה. לצערי, ובדלית ברירה, כל שנותר לי לומר על מהלכיהם של אביבים וקובי בנושא הוועדות הרפואיות- פלגנות לשמה.

skeptic

New member
יבורך המביא דברי אמת

א. התשובה שהבאת פה אינה אותה תגובה שהבאת שם. ב. מדוע אתה עונה לרועי, ששאל אותך שאלה שם בנגישות, דווקא פה ובמקומות אחרים
מדוע אינך עונה לו בעוד הרבה פורומים שנוגעים לנכים
מה המטרה
להפיץ את המילים בכל העולם
פורום זה: "ביטוח לאומי - סיוע" ככתוב למעלה, נהפך לפורום פרטי אישי של מספר אנשים בנושאים כלליים ורחוקים מנושאי "ביטוח לאומי - סיוע" כרחוק מזרח ממערב, כמו פעילות חברי הכנסת או מתן פומביות לשאלות שכלל לא נשאלו פה וכלל לא בנושא הפורום שהוא כאמור: "ביטוח לאומי - סיוע". עכשיו מורי ורבי חיים יכול למחוק, לחסום, לעשות מה בראש שלו. פורום מיועד למטרותיו.

ITCHAKG

New member
המטרה לומר את האמת שמרגיזה

כנראה אותך ואת חבריך. טיפה שרק אפשר אתה מחרחר ריב ומדון. נושא הוועדות הרפואיות מתייחס לבטוח הלאומי. וענית לרועי גם בפורום מטה המאבק. מכיוון שאיני מגשתתף בדרך כלל בפרום זכויות נכים, לא הגבתי שם, אבל אתה יכול למסור לכל חבריך, שהם יכולים להגיב שם ובמידת הצורך אעעביר קשור של כל השרשור לפורוםההוא. וחוץ מזה מרקיז הכל בסדר.

ITCHAKG

New member
ובנוסף ההודעה שכאילו לא שייכת

והאמירה שאני השתלטתי על הפורום. אני מפנה אותך לפורום נוסף בו אני גולש פורום שפוץ ובניה, שם עולים שרשורים שלמים שדנים גם בענייני אקטואליה ואיסלאם קיצוני- אז גם שם אני השתלטתי על הפורום. איך אומר שלום חנוך בשירו: מצא לך אשה ובנה לה בית... וכנס לפורום בניה ואולי אז תירגע.

cobico

New member
לא זכור לי שקיבלת הרשאה ממני

לשאת דברים בשמי ואם אתה כבר מצטט אז בבקשה תשובה מלאה: 1. טענתי ובמספר הזדמנויות שאני לא נגד מהלך משפטי אבל טענתי שסיכוי ההצלחה של מהלך שכזה אפסיים נימקתי זאת בעובדה שמחד אין בסמכות בית המשפט להתנגד לחוקים מחוקקים ומאידך כל שיכול בית המשפט לעשות הוא לבקש מבית המחוקקים לשים דעתו לבעייה (דבר שנעשה כבר מספר פעמים) אי לכך הסיכוי נמוך. 2. קבעת דבר על פי שמועה מניין לך ש"פ עם אביבים? 3. המידור המוחלט בא מהצד שלך!!! 4. כשאתה בא לקבוע מסמרות אנא בדוק את הדבשת שלך תחילה. לא אתפלא שהודעתי זו תימחק...

ITCHAKG

New member
שמועות מידורים ווידאו טייפ

באם טענת גם שסיכויי הבג"צ אפסיים אז ממילא לא היה טעם שתבזבז את זמנך לריק, והעובדה היא שמעולם לא אמרת לי, שאתה מעוניין להצטרף לבג"צ.. באם אינך פועל עם אביבים, השערתי מוטעית- קבל התנצלותי. בכל מקרה, אשמח לדעת את פרטי הצעת החוק שאתה יוזם. אני פניתי מעל כל גלי הפורומים, למי שרוצה לתרום ולהביע דעה בנושא הצעת חוק וועדות רפואיות ואכן מספר גולשיפ פנו אלי וקבלו את כל הפרטים ואף הביעו דעתם נקודתית. אני הודעתי בריש גלי, מי חבר הכנסת שיטפל בנושא, ואילו אביבים שומר את כל המידע צמוד לחזה. מכיוון שאני לא גר בנגב אני לא מכיר מספיק טוב את הדבשת של הגמל, בכל מקרה, אין לי מסמרים, אך אני בשמחה אמליץ למנהל הפורום ל"תקוע נעצים" בהודעה. ובכל מקרה שהודעתך תימחק- אני אפסיק לגלוש בפורום זה.

skeptic

New member
עקב הודעתו הפומבית של ITCHAKG

שהיא, ציטוט: "ובכל מקרה שהודעתך תימחק- אני אפסיק לגלוש בפורום זה." מופנית בקשה אל המנהל... אנא מחק
(וחלילה לא לנעוץ).

ITCHAKG

New member
אכן-תימחק אותומעל פני הפורומים

וחלילה לא לשפד אותו-נעצים מספיק..... ומכיוון שיכולה להתעורר מהומה בשל חוסר הבנה למי הכוונה-אז נספר בגיל שמדובר במי שדר על יד בריכת גלי גיל (אם היא בכלל קיימת עדיין).

למעלה