הוצאת ויזה תייר האם אני חייב להגיע דרך סוכן נסיעות, אין אפשרות להגיע באופן ישיר??
B benado77 New member 17/5/04 #1 הוצאת ויזה תייר האם אני חייב להגיע דרך סוכן נסיעות, אין אפשרות להגיע באופן ישיר??
B benado77 New member 17/5/04 #2 שתי שאלות נוספות האם המחיר לסוכן הנסיעות שווה מיקוח?? כמה זמן מהרגע שהנחתי את הבקשה אצל הסוכן ועד לראיון בשגרירות??האם הסוכן יכול לזרז משהו??
שתי שאלות נוספות האם המחיר לסוכן הנסיעות שווה מיקוח?? כמה זמן מהרגע שהנחתי את הבקשה אצל הסוכן ועד לראיון בשגרירות??האם הסוכן יכול לזרז משהו??
ע עדי בשמיים New member 17/5/04 #6 השגרירות גובה 100 דולר כל השאר נתון למיקוח, תלוי בסוכן. הסוכנים הרציניים והטובים מקבלים זמני עיבוד מהירים יותר. לוקח משהו כמו שלושה שבועות.
השגרירות גובה 100 דולר כל השאר נתון למיקוח, תלוי בסוכן. הסוכנים הרציניים והטובים מקבלים זמני עיבוד מהירים יותר. לוקח משהו כמו שלושה שבועות.
ט טל ר New member 17/5/04 #7 עוד תשובה כל צורה בה תראה קשרים חזקים לארץ מושבך וראיות לכך שאין בכוונתך להשתקע בארה"ב תעזור. האם תארים אקדמיים מראים זאת? אם כן, אינני מבין כיצד. טל.
עוד תשובה כל צורה בה תראה קשרים חזקים לארץ מושבך וראיות לכך שאין בכוונתך להשתקע בארה"ב תעזור. האם תארים אקדמיים מראים זאת? אם כן, אינני מבין כיצד. טל.
ע עדי בשמיים New member 17/5/04 #4 הי הי להירגע עם ההודעות החדשות!!! אני לא עומדת בקצב השרשורים!!! אם יש לך עוד ועוד ועוד שאלות, אנא שרשר אותן להודעהתך הראשונה.
הי הי להירגע עם ההודעות החדשות!!! אני לא עומדת בקצב השרשורים!!! אם יש לך עוד ועוד ועוד שאלות, אנא שרשר אותן להודעהתך הראשונה.