הוצאת ויזת תייר

Amir5551

New member
הוצאת ויזת תייר

הבנתי שמוציאים בשגרירות האמריקאית בת"א ,הייתי מעוניין בכתובת מדוייקת ,שעות וימי הקבלה או טלפון אם למישהו יש וכמו כן מידע בנוגע להליך במקום אני מגיע בתור חייל לקראת שחרור ,הבנתי שהדבר יאיץ את הליך קבלת הויזה ,אני לא אקבל אותה במקום נכון? כמה זמן אאלץ לחכות? והאם הדבר כרוך בעלויות נוספות מלבד תמונות הפספורט המיוחדות? בתודה מראש , אמיר

odedee

New member
אתה צריך לפנות לסוכן נסיעות.

רק סוכן נסיעות יכול לפנות ישירות לשגרירות ולהעביר אליה את המסמכים שלך. הוא גם יוכל לפרט בפניך מה המסמכים שעליך למלא או להביא. בדרך כלל לא מקבלים את הויזה במקום אלא הדרכון (שמכיל אותה) נשלח לאחר שבוע בערך לסוכן הנסיעות. העלות היא כמאה דולר, ביולי זה היה 480 ש"ח. מילת אזהרה - ארה"ב החמירה מאד את הקריטריונים לקבלת ויזת תיירות. אם אתה בשירות קבע מצבך טוב, אם אתה בחובה מצבך לא טוב. הסיכויים שלך לקבל ויזה, כחייל בחובה לפני שחרור, הם נמוכים - זה פרופיל שמדליק נורה אדומה אצל האמריקאים שחוששים ממהגרים לא חוקיים. יש סיכוי יותר טוב אם יש לך נסיבות מיוחדות, למשל קרובים מדרגה ראשונה בארה"ב. בזמן האחרון יש מקרים רבים שבהם השגרירות מסרבת לתת ויזת תיירות לצעירים שאינם עובדים במקום עבודה מסודר בוותק של שנה בערך. אם יסרבו לתת לך ויזה תוכל לבקשה שוב רק לאחר חצי שנה. ה480- ש"ח לא יוחזרו לך.

ninja9

New member
עדכון קטן...אבל מרגיז

וקודם כל .. יש לכם אחלה פורום ומתנצל על כך שעדיין לא הצגתי את עצמי . אבל אני מעדיף עדיין להשאר פאסיבי כמה שיותר.. לגבי הוצאת ויזה - העלות כיום היא 700-800 ש"ח תלוי במשרד הנסיעות. דרך איסתא היום זה הכי זול - כ-700 ש"ח , ובמידה ואתה רוכש כרטיס טיסה מהם - אתה מקבל 100 ש"ח בחזרה.. מה שמבאס הוא שהסכום הזה לא מוחזר אם הבקשה נשללת , ןתצטרך לשלם את אותו הסכום שוב בבקשה הבאה...ממש- גנבה לאור יום ...ממש עושים עלינו קופה שם... אבל אני מאמין שזה רק כדי להרתיע כמה שיותר אנשים מלבקש ויזה......זה המצב לצערי.....

למעלה