הוצאת זרע לבטלה חומרת העוון!!! לפרסם זיכוי

mish20

New member
הוצאת זרע לבטלה חומרת העוון!!! לפרסם זיכוי

חומרת הוצאת זרע לבטלה!! אדם המוציא זרעו לבטלה פוגם בכל רמח אברויו ושסה גידיו כתוב בזוהר הקדוש, שעיקר הניסיון של האדם בעולם הזה, הואבתאוות ניאוף. ומישזוכה לעמוד בניסיון הזה, אין שיעור ואין גבוללטוב שיהיה לו בעולם הזה ובעולםהבא. רבי שמעון בר יוחאי זי"ע מביא בזוהר הקדוש (ח"א קפח ריט) שעל פגם הברית והוצאת זרע רבי שמעון בר יוחאי זי"ע מביא בזוהר הקדוש (ח"א קפח ריט) שעל פגם הברית והוצאת זרע לבטלה בכל דרך שהיא ובכל אופן שהוא אין מועילה תשובה, ועוונו קשה מנשוא. ואמר בזו הלשון: "מאן דאושיד זרעא ברוקניא ח"ו אין מועיל תשובה". על כן, ירדה נשמתו הקדושה של רבי נחמן מברסלב זי"ע לעולם, על מנת לתת תיקון לחטא הזה ולחזק את הלבבות הנשברים מהחטאים, ואת אחינו היקרים שלא יפלו ברוחם, וייאשו עצמם, שמתוך העצבות והייאוש דרכם סלולה רק למטה. ואמר רבי נחמן: כי על הכל מועיל תשובה ובוודאי גם על חטא זה ואפילו אם הרבה לפשוע בזה. אם אירע לאדם מקרה בלתי טהור או שנכשל בפגם זה, תיקונו הוא שיאמר באותו היום את אלו העשרה מזמורי תהילים ובוודאי יתקן בזה מאד מאד. וצריך לטבול באותו היום במקווה ולאחר מכן לומר את התיקון הכללי, ובחסדי השם יתברך תתקבל תשובתו, ויוכל לתקן את פגם הברית אשר פגם על ידי התיקון הכללי, כמבואר בליקוטי מוהר"ן חלק א' (סימן כ"ט אות ד' עיין שם). והוא תיקון למקרי לילה, ואלו הם העשרה מזמורי תהילים: טז', לב', מא', מב', נט', עז', צ', קה', קלז', קנ'. והם תיקון גדול מאד ומי שאומר אותם בכל יום ובפרט באותו היום שקרה לו המקרה אינו צריך לפחד עוד מהפגם הנורא כי בודאי נתתקן על ידי זה. עצות לשמירת הברית יאמר תמיד אמת יעשה חסד עם מי שלא יצפה לתשלום גמולו יהיה רודף שלום ישתדל להחזיר בני אדם בתשובה יהיה זהיר במצוות ציצית יתן צדקה ילך לקברי צדיקים יטבול במקווה תאוות ניאוף אינו נרחק לאדם אלא על ידי הרחקת ראות העין והמחשבה עיקר פגם הברית הוא על ידי עצבות וכן להפך עיקר שמירת הברית על ידי שמחה יפרש שיחקת לפני השם יתברך בלשון שלו, ויספר לו את כל העברות שנכשל בהם, ויבקש מלפניו יתברך שיסלח לו על העבר ושיעזרהו שמעתה יתקדש באמת. ועיקר השמחה והתענוג שיש להשם יתברך בעולם הזה, הוא דווקא שהרחוקים חוזרים בתשובה, וגם אם רבו חטאיו של האדם, עם כל זה התשובה מועילה לכל, ואין שום יאוש בעולם כלל, רק להשתדל מהיום והלאה להתרחק מהחטא, ולהתחיל מחדש ולא להתייאש, כי כל ההתחלות קשות וצריך להתחזק בכל פעם מחדש. שכרו של שומר הברית על ידי תיקון הברית יש לו פרנסה בלי טורח בבחינת "מן" נתרומם מזלו וזוכה לעושר ולאושר אינו זקוק לרופאים ותרופות, מכיוון שנרפא בכל מאכל ומשקה זוכה לבנים חיים בני קיימא זוכה שזרעו יחבר פירושים על התורה נקרא צדיק וזוכה לבנים צדיקים זוכה לשלום בית אמיתי השם יתברך שומרו ומסתירו משונאיו, ואין שום דבר יכול להזיקו זוכה לתפילה ולאמונה ולקרב את הגאולה זוכה להבין בכל מקום שילמד נתחזק יצרו הטוב נתבטל ממנו העצבות והליצנות ניצול מהגיהנום ומהעונשים שיש בקבר זוכה להיות בשמחה תמיד עיקר הגאולה תלויה בתיקון הברית עונשו של פוגם הברית גורם לו לקשיי פרנסה ונעשה בעל חוב באים עליו יסורים וחולאים רעים קשה לו למצוא זיווגו אינו זוכהה לשלום בית אמיתי בניו מצערים אותו, ואינם שומעים לו סכנת דרכים בא על ידי פגם הברית כל ימיו כעס ומכאובים על ידי תאוות ניאוף יכול לבוא לשיגעון על ידי זנות עם נכרית בא שמד , ונופל לשער החמישים של הטומאה שמשם כמעט ואי אפשר לצאת חס ושלום רק על ידי הצדיק יסוד עולם מכעיס את השם יתברך יותר מכל העברות שבתורה אינו זוכה לקום בתחיית המתים כאילו שופך דמים וחייב מיתה המוציא זרע לבטלה כאילו הביא בניו קרבן לעבודה זרה, גם נידון בסקילה מביא את האדם לעצבות http://www.breslev.co.il/html/tikun_clali.aspx כנסו לזה יש תיקון הכללי http://www.repair.*********** גם לזה אתר טוב מאוד לפרסם!!!!

גלבטרון

New member
בכזאת בורות פרימיטיבית לא נתקלתי מזמן

שכחת גם שיד ימין תיפול לך ותתעוור. בחייך איש, אנחנו לא בימי הביינים, אנחנו במאה ה-21!

ddt47

New member
למה אתה מפחיד את האנשים מסכנים......

למה אסור לשפוך זרעך לשווא במה אתה פוגם כאשר אתה עושה זאת? אני קראתי מחקרים אשר בפרוש אומרים שכאשר אדם מפסיק לקיים יחסי מין או אישה אז הם בעצם משדרים לגוף שהם הפסיקו את התהליך הטיבעי אשר שומר על חיוניות הגוף ואז הגוף מתחיל להזדקן ולהתקמט אלו מחקרים חדשים בנוגע לחיי מין. ומדוע בכלל בין גבר לאישה אסור להנות מיחסי מין אלא רק לצורך ילדים מדוע לדכא את מעט הכיף שיש לו לאדם בחיים........ רק לימוד תורה כל היום אז האישה היא משרתת ויולדת ומטפלת......וחיי מין לשם הכיף אין?הרי זו אישתך התחתנת איתה אז מדוע לשלמה היו אלף נשים כי הוא קיים איתן יחסי מין והיה לו כיף הוא לא החזיק אותן רק לשם ילידת ילדים אלא בהחלט נהנה מהן.....אני לא ראיתי בתורה איסור על הנאה מחיי מין סדירים ללא הולדת ילדים ......מה שכן ראיתי זה איסור השחתת זרע בשדה או לבד אבל אין איסור גורף גם בחיי אישות.

mish20

New member
זה מזיק לנשמההה זה העוון הכי חמור

אני רק פרסמתי מישהו כתב את זה והוא צודקקקקקק זה פוגם בכל האיברים זה אמיתי

גלבטרון

New member
תביא ראיות ועדויות ממחקרים אמינים

ולא סיפורי סבתא ואמונות תפלות ואז יהיה ניתן להתייחס לדברים שהבאת ברצינות ולא כבדיחה שהם כעת.

גלבטרון

New member
כן קראתי. אם לא הייתי קורא לא הייתי מגיב.

כל מה שהצגת זה דברי אמונות תפלות חסרות בסיס ולא רק אלא עוד יצאת (או יותר נכון, מתגובתך השנייה, הבאת דברי אדם שיצא) בהצהרות מפוצצות שבסוף אתה/הוא קוראים לעונש מוות למי שמאונן. לצאת בהצהרות כאלה מבלי לגבות את דבריך בראיות זו טיפשות וחלק אף יטענו לרישעות. מדבריך נראה כי אתה מאמין לדברים האלה אבל גם נראה שאתה רק מסתמך עליהם באופן עיוור ומבלי לבדוק שהדברים הנ"ל אכן נכונים. כי הדברים שהבאת לא מחזיקים מים במציאות. הם פשוט אמונות תפלות שנובעות מחינוך לקוי/בורות.

mish20

New member
הוצאת זרע לבטלה העוון הכי חמור בתורה

אוקי חברה פה את כל השאלות לגבי זרע לבטלה ככה נמנע מיותר מדי אשכולות יש עבירה כללית נוראה ואיומה! עבירה שפוגמת בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו של האדם, פוגמת בכל האיברים והגידים של האדם מכף רגל ועד ראש, עבירה שכמעט אין ספר מוסר בעולם שלא מדבר על החומרה שלה, עבירה שאין עבירה בעולם שבוראת משחיתים במיליונים בפעם אחת בעבירה אחת כמו העבירה הזאת, עבירה, שימו לב, שכמעט אין מקום בזוהר הקדוש שלא מדובר על העבירה הזאת, עבירה שהזוהר הקדוש אומר עליה שרוב המחלות צרות ואסונות מה שאנשים מתים בקיצור ימים ושנים ממלחמות ואסונות הרוב עפ"י רוב אומר הזוהר זה בגלל העבירה הזאת! מה היא העבירה הזאת? אדם שמוציא זרע לבטלה! במיוחד עם נשים! אדם שמשחית זרעו לבטלה פוגם בכל רמ"ח אבריו ושס"ה גידיו - הכל פגום! הרי תראו, מאיפה בא התינוק? מהזרע. הרי לתינוק יש אף, יש לו פה יש לו עיניים יש לו רגליים - הזרע של האדם זה תמצית של כל האיברים והגידים שלו מכף רגל ועד ראש. אם בזרע אין תמצית של כל האיברים והגידים לא יכול לבוא תינוק...או שהוא יבוא בלי יד, בלי רגל וכו'...אז למה לנו לבזבז מתנה שכזו? לא רק מבחינה רוחנית הדבר הזה חמור, שמעתי מהרבה בחורים שדיברו איתי שיש כביכול רופאים שמדברים מדי פעם ברדיו שזה בריא. כולם יודעים שהרמב"ם היה רופא גדול, הרמב"ם היה אבי הרופאים! בואו תראו מה הרמב"ם אומר על זה, אני עכשיו מדבר מבחינה בריאותית. הרמב"ם הלכות דעות פרק ד' הלכה י"ט, שימו לב טוב טוב למילים של הרמב"ם: "שכבת זרע היא כוח הגוף וחייו ומאור העיניים,ככל שתצא ביותר הגוף כלה וכחו כלה וחייו אובדים הוא שאמר שלמה המלך ע"ה בחוכמתו "אל תתן לנשים חילך", אל תיתן את הכוח שלך, את הבריאות שלך, לנשים. "כל השטוף בבעילה (כל מי ששטוף בזנות, יום ולילה עם בחורות) זיקנה קופצת עליו" - זאת אומרת הזיקנה באה עליו לפני הזמן "וכוחו תשש עיניו כהות" - ראייתו נחלשת, אומר הרמב"ם: "אמרו חכמי הרופאים אחד מאלף מת משאר חולאים והאלף מרוב תשמיש מרוב בעילות לפיכך שאדם ייזהר בדבר זה אם רוצה לחיות בטובה"... אומר הרמב"ם: "שכבת זרע היא כוח הגוף וחייו ומאור העיניים וככל שתצא ביותר כחו כלה, גופו כלה, עיניו כהות" - יש הרבה אנשים שמרוב שהם חוטאים עם נשים הם משתגעים, יוצאים מדעתם. הרי אתם יודעים איפה נמצא הזרע? במוח של האדם שם נמצא הזרע. כמה שאדם חוטא יותר - המוח נחלש יותר. הרי הזרע יורד דרך השידרה מהמוח לברית, כמה שאדם חוטא עם נשים יותר המוח נחלש אם חס וחלילה הוא מגזים הוא משתגע! "לך תעשה חיים" - אתה עושה מוות לא חיים! אני מדבר מבחינה בריאותית עכשיו! באים רופאים כביכול "תשמע זה בריא, תלך עם נשים", הם בעצמם בעלי זימה וניאוף - אין דבר בעולם שדואג לבריאות של האדם שיהיו לו חיים מתוקנים כמו התורה הקדושה!!! נערים יקרים! כתוב בזוהר הקדוש,שעיקר הניסיון של האדם בעולם הזה, הוא בתאוות הניאוף,ומי שזוכה לעמוד בניסיון זה, אין שיעור ואין גבול,לטוב שיהיה לו בעולם הזה ובעולם הבא. מי שעומד בניסיון של ניאוף – מובטח שיקרה לו נס! תאוות הניאוף-אי שמירת העיניים-ראיית דברי זנות חס וחלילה, הוצאת זרע לבטלה,וכיוצא בזאת,כמו שאמרתי מי שיעמוד בזה, אין גבול לעושר שיקבל. נשמות טובות,באנו לעולם הזה למבחן ומי שלא יצליח במבחן,ח"ו, ייענש בעולם הבא בעונשים חמורים,אני לא אומר את זה כדי לנסות להפחיד, אני אומר זאת כדי שיהיה לכם טוב. מי שהיצר גבר עליו ובכל זאת נפל , לא שמר את עיניו או הוציא זרע לבטלה ח"ו יש תיקון לכך , אל דאגה. עכשיו,אפרט את שכר שומרי הברית!! פרנסה בלי טורח נתרומם מזלו זוכה לאושר ועושר אינו זקוק לרופאים ותרופות זוכה לבנים זוכה שזרעו יחבר פירושים על התורה נקרא צדיק זוכה לבנים צדיקים זוכה לשלום בית אמיתי השם שומר אותו ושום דבר לא מזיקו זוכה לתפילה לאמונה ולקרב הגאולה זוכה להבין את כול מה שילמד ובכול מקום שילמד יתחזק יצרו הטוב יתבטל ממנו העצבות והליצנות ניצל מ-ה-ג-י-ה-נ-ו-ם זוכה להיות בשמחה תמיד עיקר הגאולה תלויה בשמירה הזאת! הנה עובדה קבלו ציטוט של הרב ליאון לוי שליט"א מתוך כתבה: שמירת הברית ? שמירת הארץ בכל מוצאי שבת מגיע הרב ליאון לכותל עם תלמידיו, ורבים מצטרפים ממקומות שונים בארץ. כולם אומרים יחד תהילים, ולאחר מכן עורכים סעודת מלווה מלכה. באחת מהסעודות האלה לפני שנתיים, עוד קודם שהודיעו על ההתנתקות, הרב אמר שיש גזירה בשמים שיהיה מאוד קשה לבטל. "הקב"ה מאוד לא מרוצה מהפריצות בארץ". הוא אמר שהבאת אלפי נשים נכריות מחו"ל והפיכתן לפרוצות היוותה מכה לאומה, כמו בנות מדיין בימי זמרי בן סלוא. "הקב"ה מוכן למחול על מאה חילולי שבת, אבל אינו יכול לסבול ניאוף ופריצות. אין דבר בעולם המעורר את קנאתו של הקב"ה יותר מפגימת הברית. ארץ ישראל בסכנה. תזכרו מה שאני אומר". אחד התלמידים שאל מה אפשר לעשות? הרב היה רציני ומהורהר. "אם הרבנים ידברו יותר על שמירת הברית, אולי ירחם הקב"ה. האלף הנוכחי, האלף השישי, הוא כנגד מידת היסוד. לא מספיק לגור בארץ ישראל. צריך לחיות פה בקדושה. זוהי משמעותה של הברית. הדרך היחידה להגיע למלכות היא דרך קדושת היסוד, כמו יוסף הצדיק. חייבים להעביר את מסר הזה". הרב ליאון חולם על עריכת תיקון היסוד באצטדיון "יד אליהו" עם עשרות אלפי יהודים. כביכול זוהי ה"קפידא" שלו כלפי הקב"ה. "אני צריך לערוך תיקון יסוד באינטרנט באמצעות לווין לכל יהודי העולם", הוא אומר. "אם אוכל לעשות זאת, המשיח יבוא מחר". ועוד בכלל בכל מיני מפגשים אצל חברים כשהבית ריק...עושים את הדבר הארור הזה.... להזמין פרוצה! ואני ייספר לכם מה החומרה של זה: הרי רוב הפרוצות בארץ הם גויות נכון?... אז תדעו לכם שאברהם אבינו יושב בפיתחו של גיהנום אם רואה יהודי עומד להיכנס לגיהנום , ישר הוא מסנגר עליו וממליץ עליו דברים טובים כדי שיתנו לו עוד הזדמנות אבל כשהוא רואה שהוא לא יהודי אז הוא לא מתייחס אליו... ואיך אתם חושבים שהוא יודע אם הוא יהודי או לא יהודי? לפי הברית....אבל דעו לכם...שכשבנאדם שוכב עם גוייה אז הברית נעלמת לו! וכמובן נכנס ישר לגיהנם... תזכרו שאם הוא הלך למקווה ואמר תיקון הכללי ומתחרט על המעש אז הברית חוזרת אבל כל עוד לא תיקן....ה' ירחם עליו. נו תגידו לי שווה כל הבלאגן הזה בשביל גוייה מסריחה!? שווה? ! דרכים להנצל מהוצאת שז"ל ידיעת הבעיה - היא חצי הפתרון!! לכן דע לך אח יקר שאתה בדרך הנכונה.. שאלמלא לא ידעת את החומרה לא הייתה יוצא ממנה כלל. זה טוב שיש לך יראת חטא אך שזה לא יכניס אותך לדכאון מופרז שלא למען זה נתנה התורה..אלא ההפך תשמח!!

גלבטרון

New member
באמת? הכי חמור?

חשבתי שאי אמונה באלוהים היא הכי חמורה? או אונס? או רצח? אין שום דבר פגום באוננות כאשר הדבר נעשה במידה כמובן, כל דבר שנעשה בהגזמה הוא לא טוב. אמונתך הפאנטית חסרת בסיס בשטויות מעין אלה ועוד מבלי שום הוכחות לנכונותה היא דוגמא מושלמת.. ודבריך הגזעניים נוטפי הרעל והשנאה חמורים הרבה יותר מאוננות! "לפי הברית....אבל דעו לכם...שכשבנאדם שוכב עם גוייה אז הברית נעלמת לו! וכמובן נכנס ישר לגיהנם... תזכרו שאם הוא הלך למקווה ואמר תיקון הכללי ומתחרט על המעש אז הברית חוזרת אבל כל עוד לא תיקן....ה' ירחם עליו. נו תגידו לי שווה כל הבלאגן הזה בשביל גוייה מסריחה!? שווה? ! " מדבריך רואים שאתה גזען מנוול ובור בעם הארץ שלראשו הכניסו כל כך הרבה שטויות והבלים. אתה בושה לא רק לעם ישראל אלא למין האנושי כולו! טוב היה בעולם אילו אנשים כמוך לא היו נולדים בכלל! אתה ההצדקה המושלמת לשפוך זרע לבטלה כדי שלא יצאו עוד גזענים בורים רשעים כמוך! הדבר היחיד שמסריח כאן זה אתה ואנשים כמוך!

enigma4u

New member
העוון הכי חמור בתורה

ומשום מה שכחו לציין זאת בתורה. ומה זה גויה מסריחה, היית רוצה שיכתבו יהודי מסריח? פסכיאטר דחוף.

להיכן נעלם האיסור החמור ?

בביאת אישה שלא סמוך לעונת ווסתה ? שהלא אין האישה מתעברת אלא ב 3 הימים הסמוכים בלבד ! ושכחתי שכמו דג הבא מבית הקצב, יכול אדם להחדיר היכן שרוצה! ולא תעזורנה לאישה כל מחאותיה על שהלה מענה אותה בביאה שלא כדרכה. והעיקר שאין זה הוז``ל

ddt47

New member
לפי איזה מחקר זה פוגם?

הרי אם הסתמכתם על מחקרים חדשים אשר מצדיקים כביכול את החיוב שבברית המילה אז מדוע שלא תמשיכו באותה הדרך ותבדקו שיש מחקרים חדשים שטוענים שנשים וגברים אשר מפסיקים אם הפעילות המינית משדרים לגוף שבעצם הוא יכול להזדקן תבדוק ותראה שאני צודק

הרחקת לכת עד למחקרים ?

``זרע רבה-צרעת רבה`` (אי שם בכריתות, כמדומני באיזור דף סד) והתימה על רשי שהגביל בדוקא אם יש לאדם אישה שצרעת רבה עליו אם אינו מקיים ייחסים. שהלא בגמרא לא חילקו בין נשוי לרווק. שכל אימת שזרעו רבה, אזי הצרעת כרוכה בעקבות התאפקותו

לא למדתי על זה הרבה אבל...

לאחרונה למדתי שלפחות חלק מהדברים שאתה אומר פשוט לא נכונים! אני אישה חילונית לגמרי אבל לאחרונה יצא לי ללמוד מעט על העיניין של מעמד האישה ביהדות- וזה לא נכון שמתייחסים אל האישה כאל משרתת אלא להפך, יש המון הערכה כלפי האישה ותפקידה בבית הוא מרכזי- האשה היא מרכז הבית בעצם- אשה לפי היהדות היא אשת חיל. נכון שבעבר היה מותר ליהודים, כמו למוסלמים עד היום, להתחתן עם מס' נשים אבל היום זה כבר לא מותר! יש כבוד עצום כלפי הנשים ביהדות, ויצא לי לראות זאת לאחרונה בכמה משפחות חרדיות אז אל תאמר דברים לשווא- אולי זה לא ככה בכל המשפחות כי יחס של אדם לסובבים אותו זה עניין אינדיבידואלי אבל זה נכון לכל בן אדם ללא קשר לדת, גזע או מין.

גלבטרון

New member
תלוי איזה חז"ל את קוראת ולומדת

יש כאלה שנגד נשים. יש כאלה בעד נשים. ויש כאלה שיש להם מעין "פיצול אישיות" או שפשוט שינוי את דעתם לאורך השנים, בעבר הם תמכו/היו נגד נשים ואז החליטו להיות נגד/לתמוך בנשים. בכל מקרה אין חזית אחידה בנושא זה ביהדות.

האם לשם כך העדיף דוד

לאנוס 400 נשים ב400 מלחמות כדברי תוספות ריד ושות הריבש בסימן שצג ? רק בכדי שלא ייכשל בהוז``ל ! אם כך אל תתקן ואל תקלקל !

pembencipolisi

New member
כותבי מדרש ה 400 לא בחלו באמצעים

ברור להם שאדם במעמדו של מלך יכול לקחת כל אשה שירצה , ברצון או בכח. כל זה לשני ענינים : מין וילדים.

למעלה