הוצאת ילדים מהבית בירושלים

reliy

New member
הוצאת ילדים מהבית בירושלים

מחפשת עוס"ים שהתעסקו/מתעסקים עם מקרי הוצאת ילדים מהבית, לצורך הכנתץ כתבה בעניין. לחילופין, עוסי"ם שיש להם תלונות על תהליך ההוצאה. בתודה, רלי0528874875 02.5315836

ג שם

New member
אם תמסרי לי פרטים

יותר מדוייקים- ועל מה בדיוק הכתבה ולמה דווקא בירושלים, אולי אוכל לעזור

ixmix

New member
סמרטוטוני ירושלים

מלאים בכל כך הרבה שקרים, הטעיות ורמיסת כבוד האדם - שאין לאדם הגון מה לחפש בקשר איתכם. רוצה להוכיח לי שאני טועה? - את מוזמנת ליצור איתי קשר ולקבל מידע על עשרה (!) פרוייקטים נפלאים של רווחה, שיוכלו להיתרם מכתבה. אבל זאת תהיה כתבה בלי לכלוך, בלי השמצות, בלי צורך לשקר, בלי להרוס חיים של בני אדם... הנה לך אתגר, נראה אם תצרי קשר.

ג שם

New member
השתמשתי "בסמרטוטון" כזה

בעבר עבדתי באיזשהו מוסד, אחרי חודשיים החלו להגיע אלי שמועות על מעשים פלילים שנעשו על ידי איש מהצוות על אחת החוסות. כולם ידעו- לפחות על החשדות- ושתקו. הצינורות המקובלים אליהם פניתי: מנהל המוסד, מנהל הרשת, הפיקוח המחוזי לא עשו דבר. בעצם הם היו מוכנים להשעות את אותו אדם תוך השתקת הפרשה, כך שיוכל להמשיך לעבוד במקצוע- סביר להניח שבמוסד אחר- ולפרנס בכבוד את משפחתו ותאוותו. אה, כמובן, שגם שם המוסד לא יפגע ושהפיקוח יוכל להמשיך ולהעזר בפתרונות שהמוסד נתן לו. פניתי בעילום שם לאחד מ"הסמרטוטונים" לדבריך. כניסתו לחקר הנושא גרמה לפיצוץ הפרשה. מה "שסמרטוטון" אחד יכול לעשות, לא השכילו לעשות העובדות סוציאליות שהיו לפני, מנהל המוסד או המפקח המחוזי. הב לי "סמרטוטונים" אמיצים במקום הסמרטוטים האמיתים שגיליתי.

ixmix

New member
ספרי את זה לדינו.

אתן לאריק איינשטיין לדבר בשמי, במילותיו המדויקות עד כאב, כשאני מזכיר מקרים אמיתיים בהם נתקלתי בירושלים: ספרי את זה למורה שאיבד את מקום עבודתו לאחר שפורסם כי הוא עבריין מין - ולא היו דברים מעולם... "הם כותבים בעיתונים מה שהם רוצים מסרסים מלכלכים בלי שום רחמים נכנסים אל המיטות מציצים מהחורים ואין מה לעשות אין פה רחמים" ספרי את זה למורה שפורסם שהרשה לתלמידים לעשן סמים - והמקור תלמיד בעל תיק פלילי שהועף ע"י אותו מורה, והחליט להתנקם ע"י המצאת דברים שלא היו ולא נבראו. "מלבינים את הפנים פוגעים במשפחה אם היום היה תורי אז מחר יהיה תורך המלך הוא עירום כולנו ילדים שרואים לו את הטוסיק שותקים ולא קמים" ספרי את זה לעו"ד שפורסם שהקים עמותת קש, ללא כל ביסוס, ואיבד את שלושת לקוחותיו הגדולים וכמעט הגיע לפשיטת רגל. "הם הורגים עם המילים משחקים בנשמה לאן אני שואל הלכה האהבה שברו לו את הלב שברו את הילדה אז בטח שתהיה פה תהיה פה מלחמה" ספרי לחברי הכי טוב שלי, שכמעט ואיבד הכל בגלל חלאות האדם הללו, הטורפים, הנשרים, החגים מעל לעושים ומנקרים בנשמתם. "אז איך אתה ישן בלילה עיתונאי קטן שלי איך אתה נרדם על מה אתה חולם בלילה אחרי שפיכת הדם איך אתה נרדם בן אדם, איך אתה נרדם".

ג שם

New member
...

נדיר שקורה שיש הודעות שלא בא לי לענות עליהן בגלל הניסוחים בהם הכותב משתמש. ההודעה הזאת שלך היא אחת כזאת. לא אגיב בשרשור הזה יותר.

ixmix

New member
את יכולה להסביר מדוע פנית בעילום שם

1. אם זה כל כך נכון, ואצילי, ואמיתי? שמא את קצת נבוכה או מתביישת בהחלטתך לפנות לתקשורת בעילום שם, לאחר שלא הסכמת עם החלטה של מעסיק? ואולי הדרך הנכונה היא לפנות לפיקוח? להדרכה? 2. הכי קל זה להאשים את הניסוח, וכך להתחמק מתשובות ומהאמת. תפקידו של העיתונאי הוא ייצור סקופים. אם בדרך מישהו מת?... לא נורא, העיקר שהעיתונאי ייצר את הסקופ. כך חשיפת שמות חשודים ומריחת החשד על פני כותרות אדומות, וכשהחשוד מזוכה לעיתים זה מופיע מאד מאד קטן; כך פרסום שמות ופרטי אנשים שלא עשו דבר רק על מנת להשיג סקופ; כך להרגיש שלם עם עצמך למרות שרמסת, מעכת, דרסת, היית חלק ממערך הגורמים שהביא להתמוטטות ולעיתים למוות. תתחמקי, זה בסדר, לא ציפיתי לתגובה אחרת ממי שמתקשר לעיתון בעילום שם בכדי לטפל בבעיה במקום העבודה.

למעלה