הוצאת ספר

peegee

New member
הוצאת ספר

אני נמצא בעיצומה של כתיבת ספר, אסיים תוך מספר חודשים. איך משווקים אותו? איך מוצאים מוציא לאור? איך איך איך?????????????????.

עשיתי את כל הטעויות האפשריות בספרי

זה עלה לי ביוקר . לכן אני רוצה מאוד שאתה לא תחזור על הטעויות שלי . בספרי : "איך להצליח בחיים" יש טיפ : חיוני מאוד שתלמד משגיאות של אחרים . לא תחיה מספיק זמן כדי לעשות את כל השגיאות בעצמך . אז אני לא רוצה שתחזור על השגיאות שלי , לכן לרשותך טלפון שלי , התקשר ואסביר לך את הנושא : 03-6595290 050-733845

שנער

New member
אם יש לספר ערך ...

פנה להוצאות ספרים ונסה לעניין אותם. עם ערכו נמוך ... הן יבקשו שתשלם להם עבור הוצאתו לאור.

זה נכון , אבל כללי מדי

בעיקרון צריך להעביר לעשרות הוצאות לאור את הספר . הסיכויים ממש קלושים לכותב חדש , אם הוא לא עמוס עוז , שיוציאו את ספרו על חשבונם . חלק יסכימו להוציא את הספר על חשבונך וזה יעלה לך ייתכן כפול ממה שתכניס ממנו , אם הוא יימכר . לכן אני מציע לך להתקשר אלי ואסביר לך את נפתולי הענף הזה .

מאמן1

New member
מה דעתך לשווק ולמכור אותו באמצעות

האינטרנט? נסה לבדוק דרך גוגל אתרים העוסקים בנושא ebook publishing אם זה עובד עבור האמריקאים באנגלית, תיאורטית אין שום סיבה שלא יעבוד מקומית כאן בארץ. עדיין תצטרך לקדם את עצמך בכל מיני פורומים. יחד עם זאת הפוטנציאל קיים ובעלות מינימלית, קרי הקמת אתר בן עמוד אחד. יתכן שהשוק הישראלי עדיין לא מוכן לסוג כזה של שיווק ומכירה אך לטעמי שווה בדיקה מעמיקה במיוחד אם אתה כבר בשלבים מתקדמים.

פיגי עדיין לא סים את הכתיבה ועדיין

לא הוציא לאור את הספר . הוא עדיין רחוק משלב השיווק וההפצה בחנויות ובאינטרנט . אלא מה , שהשלב של ההוצאה לאור חשוב שייעשה נכון , כדי שהשיווק יצליח . צריך לשמור כסף ליחסי ציבור , פרסום , שיווק והפצה . לשם כך צריך להיזהר מההוצאות לאור שלא יביאוך להפסד עוד לפני שתגיע לשלב השיווק . כאחד שנכווה קשות מהוצאה לאור ממליץ לפנות אלי ןלקבל הסבר .

מאמן1

New member
מסכים בהחלט, הנסיון שלך חשוב

מאוד. כוונתי היתה לכך שהבחור יהיה המוציא לאור של עצמו באינטרנט. יש גם דרכים זולות מאוד לרישום זכויות יוצרים. אני לא מעודכן במחירים, אבל ניתן לפנות לספרית הקונגרס בארה"ב ולבקש לרשום את הספר. יש שם הנחיה לדרך הרישום. השלב השיווקי הוא הקשה ביותר ואותו צריך לעשות לאחר למידת הקיים באינטרנט. כפי שאמרתי, אני לא בטוח עדין שהשוק המכוון בארץ עדיין מוכן לשיווק מסוג זה, אבל שווה בדיקה.

בעיה של תשלום מאובטח בכרטיס אשראי

למכור את הספר באינטרט זו משימה קשה , גם כי כדי לגבות בכרטיס אשראי צריך להסדיר תשלום מאובטח וזו השקעה כספית עצומה שלא מצדיקה את עצמה בהיקפי מכירה קטנים של ספר . אם תמכור גירסה אונליין , לא ספר כתוב , לא תוכל למכור לחנויות . השוק של ספרים בארץ באינרנט עוד בחיתוליו . ספר באנגלית אפשר לשווק עולמית באינטרנט .

למעלה