הוצאת קיטור? אוויר?
אני מעדיפה את הפורום המצומצם הזה על פני הפורום התואם, התחושה שלי קצת יותר משפחתית אם אפשר לקרוא לזה ככה.
היום הגשתי לכמה לקוחות שלי פרוסה מעוגת השוקולד של הליידי. כולם התענגו, אחת הגדילה לעשות ושיחררה את הקולות האלה של ה-״אמממ״ כמו ששמעתי הרבה פעמים על מאפים קרניסטים, או סקס.
היתה לי תחושה כל כך טובה, אפילו תקווה. היא רצתה לקנות חתיכה, אמרתי לו שזו מתנה וארזתי בשקית נייר.
כשאני עומדת יום יום ומוכרת מוצר שאני לא שלמה איתו, וחושבת על זה שאוטוטו לפחות חלק מהם יהפכו להיות כאלה שאני כן אשמח להאכיל איתם אנשים, יש לי הרגשה טובה.
אבל עד אז,
מועקה מתמשכת.
פשושיק מבין אותי מאוד, והוא באמת מפרגן והולך איתי. ממישהו שנהג לאכול כל שבוע כמה קילוגרמים של בשר, הספיק לו סרטון של עשר דקות מבית (farm sanctuary (what came before בשביל לומר לי שהוא מפסיק לאכול אותם.
מעבר למאפים והפאטיסרי שהוא מכין וצריך לטעום- הוא כמעט ולא נוגע בשום דבר מהחי.
אני ממש מקווה שאחרי שניקח אוויר בחופשת הקיץ הזו נחזור מלאים באנרגיה ותכניות איך להפוך את המאפייה שלנו לטובה יותר לבעלי החיים. יהיה לא קל, ולא נוכל להפוך טבעונים ביום אחד,
אבל אני מקווה שבעזרת המהלך שנעשה נאכיל אנשים בפחות מוצרי סבל, בלי להתפשר על הטעם והאיכות.
לפעמים זו הרגשה קצת של להיות אבודה, איך עושים את זה בשוק כל כך קשה,
אבל אני אעשה הכל כדי להצליח.
***תפוז, לא לראשי***
אני מעדיפה את הפורום המצומצם הזה על פני הפורום התואם, התחושה שלי קצת יותר משפחתית אם אפשר לקרוא לזה ככה.
היום הגשתי לכמה לקוחות שלי פרוסה מעוגת השוקולד של הליידי. כולם התענגו, אחת הגדילה לעשות ושיחררה את הקולות האלה של ה-״אמממ״ כמו ששמעתי הרבה פעמים על מאפים קרניסטים, או סקס.
היתה לי תחושה כל כך טובה, אפילו תקווה. היא רצתה לקנות חתיכה, אמרתי לו שזו מתנה וארזתי בשקית נייר.
כשאני עומדת יום יום ומוכרת מוצר שאני לא שלמה איתו, וחושבת על זה שאוטוטו לפחות חלק מהם יהפכו להיות כאלה שאני כן אשמח להאכיל איתם אנשים, יש לי הרגשה טובה.
אבל עד אז,
מועקה מתמשכת.
פשושיק מבין אותי מאוד, והוא באמת מפרגן והולך איתי. ממישהו שנהג לאכול כל שבוע כמה קילוגרמים של בשר, הספיק לו סרטון של עשר דקות מבית (farm sanctuary (what came before בשביל לומר לי שהוא מפסיק לאכול אותם.
מעבר למאפים והפאטיסרי שהוא מכין וצריך לטעום- הוא כמעט ולא נוגע בשום דבר מהחי.
אני ממש מקווה שאחרי שניקח אוויר בחופשת הקיץ הזו נחזור מלאים באנרגיה ותכניות איך להפוך את המאפייה שלנו לטובה יותר לבעלי החיים. יהיה לא קל, ולא נוכל להפוך טבעונים ביום אחד,
אבל אני מקווה שבעזרת המהלך שנעשה נאכיל אנשים בפחות מוצרי סבל, בלי להתפשר על הטעם והאיכות.
לפעמים זו הרגשה קצת של להיות אבודה, איך עושים את זה בשוק כל כך קשה,
אבל אני אעשה הכל כדי להצליח.
***תפוז, לא לראשי***