הוצאת קיטור על הטרדה מינית בפורומים

הוצאת קיטור על הטרדה מינית בפורומים

אוקיי אז תקפתי את המטריד המיני שלי מול כולם.
הכל החל כך או היה היה פעם מטריד מיני

מהתחלה הוא לא מצא חן בעיני אבל ניסיתי לתת לו צ'אנס כי המנהלת פורום חברה
שלי והיא חושבת שהוא מקסים כי הייתה אצלו בבית עם אישתו. אבל המקסימות ממנו והלאה

אני אקצר את הסיפור ואגיע רק כבר לפעמים שהיה ברור כשמש שהוא מטריד ומטרד של בנאדם

כתבתי שהייתי רוצה לישון עם ידיד אמיני שלי ושאם הייתי בזוגיות אמינית יש אמיניים שזה היה מפריע
להם בהתחלה הוא הגיב סביר בערך ואז לא זוכרת מה כתבתי לו בתגובה והוא אמר אם כך בואי תשני
איתי ואני אחדור אליך או משהו כזה. הוא זכה למטר קללות והתגובות נמחקו.
לאחר מכן התעלמתי ממנו והוא החל לפרסם שירים די יפים יחסית לגועל כמוהו (
).
אז תמימה שכמותי חזרתי להגיב לו ואז הוא היכה שנית.
הוא פירסם שיר על אהבה וסקס אם כי במילים יפות לכן זה היה סביל ( אני רגישה לדיבור מיני גס
לא עושה לי טוב). ואז כתבתי לו שלדעתי האישית סקס זו לא אהבה ואם הייתי מינית הייתי מפרידה
בין אהבה לבין סקס/יצר וכדומה.
התפתח איזשהו דיון שגם שם הייתה נימה צורמת אבל עוד נסבלת ואז איכשהו התפתח הסבר על אמיניות
כתבתי בכללי על אפורים וזה וציינתי לדוגמא שאני אמינית אפורה עם נטייה לסטרייטיות כדי להמחיש את ההגדרות
ואז הוא התחיל לכתוב כאילו בצורת שאלה מתממת על ובצורה גסה מינית על האיברים שלי ( הלמטה ).
ככה שהוא יענו שואל ויענו שואל פה התעצבנתי בהתחלה התלוננתי בלי לקלל אותו ( כי אני מנסה לא לזהם
פורומים עם עצבים), חברה שלי נחלצה לעזרתי ודיברה אליו דווקא יפה מאוד בצורה שלא הגיע לו ואז הוא קילל אותה
בקיצור היום סיימתי את הסאגה שלי בפורום הנ"ל כי החלטתי שנמאס לי להיות במקום שהמטריד שורץ בו.
הייתי מבקשת לחסום אותו או מתלוננת להנהלה אבל אני חולה על המנהלת בתור אדם אז ויתרתי ואולי זו רכות
לב מיותרת שלי. בכל אופן כיניתי אותו חולה נפש ועוד כמה דברים כי הוא באמת כזה אה ויש מצב שבטעות בגללי
הוא עבר לפורום אמיניים נו טוב הזהרתי אותם בפייסבוק ומקסימום הם יחסמו אותו.
הפסיכים בתפוז זה משהו משהו

המשך קצר ששכחתי לכתוב

אחרי שהוא הטריד אותי בפעם השנייה והפעם אמרתי לו בפרצוף שזו הייתה הטרדה
הוא שלח לי מסר אם אני רוצה להפגש איתו בנוכחות אישתו כן אני כל כך תמימה שאני ארצה
להפגש עם מישהו שנראה כאילו בא לו לאנוס אותי.

למעלה