הוצאת רישיון נהיגה

• פותח הנושא danby
  • פורסם בתאריך

danby

New member
הוצאת רישיון נהיגה

איפה יהיה הכי קל לאזרח שאינו תושב ארה"ב להוציא רישיון נהיגה אמריקאי? האם יש טעם בכלל? רשיון נהיגה בנ"ל לא יספיק לי? בכל מקרה, מה הפרוצדורה לגבי הוצאת רשיון נהיגה?

DaphneZ

New member
למה הכוונה בדיוק?

האם האזרח הוא אמריקאי? אם כן, אין לי מושג איפה הכי קל, אני הוצאתי את שלי בקונטיקט וזה היה די פשוט - תאוריה, טסט ותוך שעה יש לך רישיון. אם אתה נכנס לארה"ב על ויזת תייר לעומת זאת, אין לך אפשרות להוציא רישיון אמריקאי. אם ההגעה היא למטרת טיול אז רישיון נהיגה בינלאומי מספיק בהחלט והוא תקף לשנה מרגע הוצאתו בארץ (28 ש"ח בסניפי דואר מרכזיים, או 17.5 ש"ח באיסתא)

danby

New member
רישיון אמריקאי לאזרח אמריקאי

אני אזרח אמריקאי שרוצה לטייל בארה"ב. האם יש טעם שאני אוציא רישיון נהיגה אמריקאי?

אתה מוזמן לעיין במאמרי הפורום

ויש שם מאמר מאוד מפורט בנושא הזה, בנוגע למדינת ניו יורק. החוקים דומים מאוד ברוב המדינות. תוכל למצוא שם גם קישורים למדינות נוספות.

m k 2 2

New member
ואם בתור תייר אני רוצה להוציא...?

ואם בתורתייר אני מעוניין להוציא רשיון אמריקאי....אפשר?

oren1701

New member
רשיון אמריקאי

כן אתה יכול! אבי באחד מטיוליו הוציא רשיון אמריקאי:הלך לכמה שיעורים ואח"כ שלם על הוצאת הרשיון מטעם מדינת יוטה במקרה זה בנוסף הייתי מיעץ לך להוציא גם רשיון בינלאומי בממסי אשר צריך להיות בצמוד לרשיון הישראלי שברשותך טיול מהנה שיהיה לך!

m k 2 2

New member
אז ועכשיו....

הבנתי בפעם(כנראה בתקופת אביך...)לא היה בעיה להוציא רשיון אמריקאי אבל עכשיו העסק כבר לא כ"כ פשוט...

למעלה