הוצאת שקדים לבת 3.5 עם מי להתייעץ?

הוצאת שקדים לבת 3.5 עם מי להתייעץ?

עשינו צילוםנזופרינקס והתוצאה שם היא "השקד השלישי מוגדל", חזרנו עם הממצאים לרופא ילדים שאמר שכדי להתייעץ עם כירורג בנושא והמליץ עם דר' גושן סיון. התור הקרוב ביותר הוא בסוף מאי וזה רחוק מדי. אשמח לקבל המלצות לעוד רופאים שאפשר להתייעץ איתם בנושא. הופנו לצילום מאחר והילדה נוחרת חזק מדי לילה, והבנתי שהדבר לא בריא ומאז אני מאוד בלחץ, באם הניתוח חיוני ? האם יכול להיות פתרון אחר? האם שקד מוגדל יכול להתכווץ? האם יש טיפול אחר פרט לניתוח? אני ממש בפחד ולחץ

אני לא הייתי רצה למנתחים

נסי טיפולים אלטרנטיביים קודם כל. אצלי הפנו בגלל ירידה בשמיעה ונרות הופי פתרו את זה בגדול. יכול להיות שגם דיקור עוזר. אני לא מבינה גדולה בתחום האלטרנטיבי אבל כן הייתי במקרה כזה פונה קודם לכוון הזה.

ליגל2

New member
רק מבקרת פה אבל חייבת להעיר/ להאיר

לא כל בעיה הפתרון שלה הוא אלטרנטיבי. לצערי הרב גם הבן שלי סובל וסבל מאותן בעיות. אז נכון שלנוזלים באזנים אפשר לשים את הנרות הללו ויש כאלו שעוזרים. אצלנו לא עזר ועברנו לפתרון ניתוחי. כולל שקד שלילי - שזה פוליפים.. אגב זהו ניתוח פשוט וללא כאב לאחר הניתוח. רק שבמקרה שלנו זה פתר את בעיית השמיעה אך לא את בעיית הנחירות. אצלנו הנחירות נמשכו גם אחרי הניתוח הבן שלי עבר מעבדת שינה והתוצאות היו לא טובות הוא נוחר המון ויש לו המון הפסקות נשיהמ בשינה לכן אין מנוס מניתוח שקדים - ולא אין לזה פתרון אלטרנטיבי לצערי. פשטו השקדים הגדולים חוסמים את מעבר האוויר ואז הילדים נוחרים ונחנקים מוך שינה, מתעוררים המון בלילה (בלי שהם אפילו מודעים לזה) ואז הם עייפים ביום, זה משפיע על קשב וריכוז והפתרון היחיד הוא ניתוח שקדים שהוא מורכב יותר - אנחנו אוטוטו נכנסים לניתוח בלית ברירה ובחשש גדול. ניתוח שפעם היו עושים לכל ילד שסבל מדלקת גרון, היום עושים אותו רק במקרים של הפסקות נשימה ונחירות או בילדים שיש להם יותר מ - 5 או 6 פעמים סטרפטוקוקים בגרון. בכל מקרה ישנם רופאים מומחים בנושא - אנחנו מטופלים בשניידר, ממליצה באופן פרטי על דר' אייל רווה או דר' דירוא מאיכילוב. אנחנו אצל דר' שטרן משניידר. רק בריאות

למעלה