הוציאו לי את הארנק מהתיק

berta84

New member
הוציאו לי את הארנק מהתיק

יצאתי לכמה דקות מחדר מחשבים מאוכלס ונעלם לי הארנק מהתיק כשאפילו כסף לא היה שם מה קורה כאן?

IdanXP

New member
בגלל זה תמיד חשוב לקחת את...

הארנק והפלאפון איתך כשיוצאים מהכיתה. אפילו אם מדובר לכמה דקות. לא להתעצל...

berta84

New member
כן, הבנתי את המסר

אבל עדיין- איזה זבל... אני מעולם לא נגעתי בחפצים של אחרים עכשיו גם נזכרתי שהשעון של אחותי גם כן היה שם

stkachov

New member
אני תמים

אני הרבה פעמים משאיר את התיק כשהכל בפנים. למזלי עד היום לא גנבו לי כלום, אבל ברור לי שיום אחד זה לא יעבוד ומישהו יסחוב לי משהו. אנשים חסרי מוסר ומצפון, אין מה לעשות, צריך להזהר

amitk80

New member
זה מסביר

למה אני נכנס עם המחשב הנייד שלי אפילו לשירותים. למזלי יצאתי פעם אחת או פעמים מכיתות והשארתי את התיק של המחשב ובמזל לא גנבו כלום, אבל את רק מחדדת לי שיש נבלות באוניברסיטה הזאת

IdanXP

New member
יש נבלות בכל מקום והאונ' איננה אוטופיה

זה לא משהו שמייחד את האונ'. מי שבשרשור עוד טרם השכיל ללמוד שלא להשאיר דברי ערך בתיק, אפילו כשהוא יוצא מהכיתה לשתי דקות - הגיע הזמן שיעשה את זה. וזה נכון לכל מקום ציבורי, לא רק לאונ'. {האיש המעצבן הזה שקולו מתנגן בשמירת החפצים בספריה רץ לי עכשיו בחשיבה תוך כדי הכתיבה... חחחח.}

berta84

New member
הקריין מהמלתחה עבד שם פעם

לפי הקול הבנתי שזה אותו אדם אבל כבר שנה בערך או אולי אפילו יותר שהוא לא עובד שם האיש הלך והקול נשאר

לא נעים...

למרות שאני עדיין בקטע של לסמוך על אנשים, עדיין עוברת בי מחשבה חרדתית בכל פעם שאני משאיר את התיק (+ארנק) בלי השגחה....

מזעזע

זה מזכיר לי שכשעברתי ליד הספריה ראיתי שלטים ליד ה"מלתחות" איפה שצריך להשאיר את התיקים והיה רשום שם להיזהר לא להשאיר חפצים יקרי ערך בתיק בגלל ריבוי מקרי גניבות. אז למה אין שם איזה מישהו שישמור? או אפשרות לנעול את התיקים בלוקרים או משהו כזה? (אולי יש ולא ראיתי?) או שפשוט יתקינו שם מצלמות נסתרות ויתפסו את הגנבים..... חבל שעדיין צריך להתמודד עם כאלה בעיות.....

IdanXP

New member
יש שם מישהו שישמור

תלך קצת הצידה ותראה מלתחה עם מישהו ששומר. יש שתי מלתחות ליד הספריה, אחת עם שמירה ואחת בלי.

אה אוקיי

ראיתי באמת איזה מישהו שנראה כמו שומר, אבל אז ליד הדלת עדיין היה רשום שהאוניברסיטה לא אחראית על גניבות וכו' וכו' אז זה נראה לי מוזר... תודה!

berta84

New member
גם במקרה של מלתחות עם שומר

הם לא אחראים לאבידות של חפצים יקרי ערך וכסף

בדיוק

בגלל זה אני לא רוצה להשאיר את התיק שלי שם..... רק שזה קצת בעיה כי ככה אין מה לעשות איתו.... אולי ירשו לשים אותו למשל ממש בכניסה לספריה עם השומר שם? נגיד מתחת לשולחן שלו או משהו כזה?

berta84

New member
תכין איתך בתיק שקית

וכשתיכנס לספרייה תכניס לתוכה ארנק ופלאפון- עם שקית מותר להיכנס לספרייה, ואת התיק תשאיר אצל במלתחה עם השומר אגב, מה אתה לומד?

תודה, אחלה רעיון!! :)

והאמת שאני עוד לא לומד- אבל אני מתחיל ללמוד באוקטובר פסיכולוגיה. פשוט עשיתי לי "יום כיף" באוניברסיטה אז הסתובבתי שם והכרתי לי את הסביבה.... ואת? מה את לומדת?

למעלה