הוציאו עכשיו את "היה היה" !!!

unicornus

New member
הוציאו עכשיו את "היה היה" !!! ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

למי שזוכר את הגינגי הקטן והנבוט הגדול סידרת ההיסטוריה הקלאסית הצרפתית שדובבה וכיכבה וריתקה לפחות אותי בעברי הרחוק
אז זהו, שמדובר בשתי עונות מלאות בשני מארזים שבכל אחד מהם 3 דיסקים קניתי בהתרגשות עצומה הערב תגידו אנשים, היו כמה עונות לזה או רק שתיים? ובכלל האם אתם חושבים שיוציאו גם את "החיים" או סדרות חינוכיות אחרות? אני אישית חושב שהמאמץ להחזיר את הערך למדיה המשודרת הוא לא יסולא מפז בפרט אם היום כל מה שהצעירים מכירים זה גיבורי על מסוגים שונים ותחליפים מוכרים אלימים ומקולקלים
מה אתם אומרים מלומדיי? יש למה לצפות בעתיד? כמובן חג שמח מאושר כשר ומדהים לכולכם אושר ועושר ששון ושמחות (אחרי שתרטיבו את המצות...) אשמח לתגובותיכם ערב מדהים באמת יוני

porky169

New member
אמנם כתוב עונה שנייה../images/Emo134.gif

אבל זו לא העונה השניה, זו עונה הראשונה חלק שני. ובקרוב ייצא גם החלק השלישי.

unicornus

New member
../images/Emo134.gif תודה רבה על התגובה ../images/Emo134.gif ../images/Emo188.gif

כמה עונות היו? אני יודע שהיו סך הכל 26 פרקים מה יצא בחלק השלישי? לא ניתן לאתר או לגלוש באתר של קלסיקלטת... אשמח אם תיתן יותר פרטים חג שמח

porky169

New member
היו שישה עונות../images/Emo134.gif

העונה הראשונה(האדם) והעונה השלישית שודרו בחינוכית, ושאר העונות שודרו בערוץ הילדים ובלוגי. בחלק הראשון יש את פרק 1-9 בחלק השני את 10-18 ובחלק האחרון את 19-26

Yuske

New member
מגניב!!

(שש עונות:X) כלאופן, רק 26 פרקים היו לזה? זה נראה כאילו היו לזה יותר....הרבה יותר ותתחדש!!^_^

unicornus

New member
תודה רבה Yuske

חג שמח פורה מדהים וכשר שיהיה לך סוף שבוע רגוע יוני

unicornus

New member
וזה יסכם את הכל?

או שאצטרך לקנות עוד 6 מארזים ??
תודה רבה שליווית אותנו עד עכשיו
חג שמח מרגש טעים ומדהים שיחכה לך סוף שבוע מתוק מדבש ותן עוד כמה פרטים בחייך...
אין כמוך וחבל מאוד שכך חייך כל הזמן !!! יוני

Yuske

New member
יוני יקירי

ההודעה הזו makes no such sence@_@ אבל בכלאופן שיהיה לכולם חג שמח^___^!! וגם לך אחלה שבוע מעולה שיהיה לך!

porky169

New member
לא לא../images/Emo134.gif

העונה הראשונה היא העונה ששודרה בלימודית בשנות השבעים וככל הנראה מוציאים רק אותה על דיוידי, חוץ מהחיים שאר העונות לא היו משהו ולא דיבבו אותם בשנות השמונים אלא בשנות ה90 והאלפיים.

unicornus

New member
../images/Emo6.gif בוא נשאל אחרת...

סתבכתי קצת
מה שיש (שני מארזים בכל אחד מהם יש 3 DVD) סך הכל 18 פרקים... מה שהבנתי שהיה סך הכל 26 פרקים או שהיו יותר? ומה שיצא במארז השלישי אמור להיות עוד 7 פרקים או שלא? זה לא אמור להשלים לכל מה שהיה? מכל מה שדובב בשנות השמונים ובשנות ה90 והאלפיים מה נכנס לעריכה ומה נגרע... אני פשוט מתלהב מהרעיון הזה שסוף סוף אני יכול לאמר שמחזירים משהו שבאמת שווה משהו רק שאני שונא "חצי עבודה"
אשמח לעוד מעט אינפורמציה ותודה שטסת איתנו עד עכשיו
המון חום ואהבה ידידי היקר יוני

porky169

New member
עכשיו גם אותי סיבכת../images/Emo6.gif../images/Emo134.gif

כן היו 26 פרקים כן, במארז הבא יהיו עוד 7 פרקים שישלים את העונה הראשונה.

unicornus

New member
ויייי ../images/Emo9.gif זאתאומרתש:

הייתה עונה שנייה???
אל תיצחק אבל נהיה לי סלט חצילים שלם מכל זה... רק כן או לא ורק אחר כך כמה או למה
ולהסיר ספק ידידי מי אוהב אותך יותר ממני
תן עוד פרט קטן בחייך... שבת מגניבה שתהיה
יוני

Yuske

New member
וואי

זה השרשור היחיד מזה הרבה זמן שהוא מעל ל-5 הודעות יוני אשרייך! אה ואותי אתה לא אוהב? *פרצופ נעלב*

unicornus

New member
היחיד שנמצא במצב לא נוח

זה הפרפר שעף למצות זה, נמצא בעמוד הראשון של תפוז בלוגו החגיגי שלהם אני כבר לוקח את זה שני צעדים קדימה ומדמיין את ה
נחנק מה
אני חייב לפתוח שירשור מעוצבן להנהלת הפורומים... Yuske אתה איש יקר
ואם כבר הגעת עד הלום בשירשור היסטורי ומפואר זה אז ברורות לך הנקודות והפרטים האחרונים (ללא צינזורים לעילא ולעילא) מה אתה חושב על זה? האם התשובה בגוף השאלה? האם התשובה נתקבלה לשאלה? מה אתה חושב על זה? ובנוסף אולי מן הראוי להוסיף המשפט המוכר "אוהבים אותך Yuske " ולנוחיותך- שלא תניח לאף אחד לשכנע אותך אחרת יוני

Yuske

New member
let alone that

אתה חייב לראות את השרשור פרסומת שעשיתי לא מזמן בפורום דיג'ימון על קלרה נויימן והפרצוף העצוב שלה ועם הזה של "מה שחברים יכולים לעשות" או משהו כזה השני היה על ההוא שטען שהוא אחיו של מייקל לואיס ונחנק בלי משאף...פסרומת מרגיזה בהחלט יאאא כבר פסח איזה כיף^____^ מצות עם שוקולד לרוב!!! והאמת שלא ממש השקעתי מחשבה מעמיקה בלוגו שלהם לכבוד החג (מה שלא קורה בדרך כלל) מה אני חושב על זה? זה תלוי אתה יודע, באם התחשק לו לאכול מצה או פיתה היום, או למידה והוא מצא או יימצא את האפיקומן, או אולי לחילופין יחפש את הטוש הכחול שאבד לו לפני כשנה בסדר פסח האחרון... האם התשובה בגוף השאלה? - זה תלוי איך השאלה נראית..אתה יודע דרך האינטרנט לא ניתן לראות פרצופים של אנשים או את איך שהם נראים...אז זה הכל תלוי בשאלה עצמה, אם היא רזה, בלונדינית עיניים כחולות ונמשים, גבוהה נמוכה עם משקפיים, רואה דני הוליווד או משחקת שש-בש עם החברה מלפלנד האם התשובה נתקבלה לשאלה? - אם להגיד את האמת וברצינות איבדתי אותך שמה ואין לי מושג על מה אנחנו מדברים עכשיו מה אני חושב על זה? - הרבה דברים דיי קשה לאחד את הכל בהודעה אחת, אתה יודע, כשיוסקה חושב העולם רועד וכאלה... כשאני חושב זה דיי מסוכן לבריות כי אני יכול לעלות על משהו ואז לפעול יאי אוהבים אותי^^ *מחבק את יוני בראנדומאליות*

למעלה