הוראה מגבוה לכל הבנות: תגיעו לבני ברק ותעשו ככה, עד שהם יתגייסו

Harrington

Well-known member
מנהל

הוראה מגבוה לכל הבנות: תגיעו לבני ברק ותעשו ככה, עד שהם יתגייסו​

כל זונה והמקום בו היא בוחרת להתערטל. אבל אם אתה באמת חושב שמעשים כאלו הם שיגרמו אפילו לחרדי אחד בודד להתגייס, אתה חי בלה-לה-לנד :).

גמד הונגרי

Active member
כל זונה והמקום בו היא בוחרת להתערטל. אבל אם אתה באמת חושב שמעשים כאלו הם שיגרמו אפילו לחרדי אחד בודד להתגייס, אתה חי בלה-לה-לנד :).
הם פוחדים לראות בנות ערומות בצבא
אבל ככה הם יהיו רגילים לראות אותן כבר בבני ברק
החיילות בצבא יראו כבר צנועות וחסודות ליד מה שהן רגילים

Harrington

Well-known member
מנהל
הם פוחדים לראות בנות ערומות בצבא
אבל ככה הם יהיו רגילים לראות אותן כבר בבני ברק
החיילות בצבא יראו כבר צנועות וחסודות ליד מה שהן רגילים
איך "יהיו רגילים לראות" אם ברי לכל בר דעת (וגם רואים בתמונה) שהם כמובן לא יסתכלו? אפילו נער צעיר שמת וחולם לראות חזה ערום של אשה, לא יעמוד ויבהה בה ברחוב או בכל מקום ציבורי והומה אחר.

אגב, המילה "פוחדים" אינה רלוונטית. הם פשוט לא רוצים. מותר להם.

גמד הונגרי

Active member
איך "יהיו רגילים לראות" אם ברי לכל בר דעת (וגם רואים בתמונה) שהם כמובן לא יסתכלו? אפילו נער צעיר שמת וחולם לראות חזה ערום של אשה, לא יעמוד ויבהה בה ברחוב או בכל מקום ציבורי והומה אחר.
ברור שיעשו כאילו לא מסתכלים
אבל כל פעם שיציצו קצת,
כל הלילה הן יחלמו על המראות הנפלאים האלו
ובפעם הבאה, יציצו טיפה יותר
עד - שיהיו חילונים לגמרי - ויתגייסו
אגב, המילה "פוחדים" אינה רלוונטית.
נכון - הם משתמשים במילה "חרדים"
כשננרמל להם עירום - החרדה תעבור
הם אפילו יפנטזו על זה

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור שיעשו כאילו לא מסתכלים
אבל כל פעם שיציצו קצת,
כל הלילה הן יחלמו על המראות הנפלאים האלו
ובפעם הבאה, יציצו טיפה יותר
עד - שיהיו חילונים לגמרי - ויתגייסו
לה-לה-לנד, כאמור מעלה.
אגב אם זה יקרה כפי שאתה מתאר, שוב לא תוכל לדבר על גיוס חרדים :). גג תוכל להתגאות שהפכת כמה חרדים לחילונים, אבל גם לשיטתך הם יתגייסו כחילונים, כך שגיוס חרדים עדיין אין כאן, גם בשיטה שלך :).
נכון - הם משתמשים במילה "חרדים"
המילה חרדים מגיעה מהמונח "חרדים לדבר ה'.". היא לא קשורה לפחדים כלשהם מענייני דיומא.
כשננרמל להם עירום - החרדה תעבור
בהחלט יתכן. ברור שככל שאדם רגיל יותר לעירום, כך העירום פחות עושה לו משהו. אבל זה משהו שלא צפוי להשתנות בעתיד הנראה לעין במגזר.
הם אפילו יפנטזו על זה
אולי. אולי גם לא. בכל מקרה זה לא צפוי להגדיל את כמות החרדים המתגייסים.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
איזה אחוז מהחרדים התגייס?
האחוז חשוב? או המודעות להתגייס?
🌹🌹🌹🌹
אולי לא קשור לנושא, או שהקשר יעלה בהמשך השיחה
ידוע לך כמה מרוויח חייל נשוי?
חייל פלוס ילד?
חייל רווק?
האם היית רוצה לראות אברכים נשואים פלוס ילד או שני ילדים, חיילים בסדיר?

האחוז חשוב? או המודעות להתגייס?
המתגייסים בפועל, אחוז המתגייסים בני ה 18 לא עלה בחודשים שעברו מאז פרוץ המלחמה.
🌹🌹🌹🌹
אולי לא קשור לנושא, או שהקשר יעלה בהמשך השיחה
ידוע לך כמה מרוויח חייל נשוי?
חייל פלוס ילד?
חייל רווק?
האם היית רוצה לראות אברכים נשואים פלוס ילד או שני ילדים, חיילים בסדיר?
הייתי רוצה לראות אחוזי גיוס דומים לאלה של החילונים בקרב בני ה 18 החרדים. גם אם במהלך השירות חלקם ינשאו ולחלקם יהיו ילדים.

ואם עוסקים בדמגוגיה, יש לך מושג כמה ימי מילואים היו נחסכים למשק עם היתה עוד חטיבת לוחמים סדירים חרדים? כמה עולים המילואים האלה? כמה פגיעה בכלכלה הם הסבו?

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
אולי זה יגרום להם לזיקפה והם יתגייסו לנשותיהם במיטותיהם.

משתפרת1

Well-known member
אני נגד פרובוקציות.
להפגין? בסדר. להתפשט ברחוב? לא ולא. לא ברחוב חרדי ולא ברחוב של הישוב שלי. בחוף הים- בסדר.
זה כמו שלכל כיתה בביה"ס הממלכתי בישוב שלי תפלוש קבוצת חרדים ותתחיל בתפילה קולנית. פרובוקציה.
זה כמו לגרור בכוח נערים אל דוכני הנחת התפילין ולכרוך את הרצועות על ידיהם וראשיהם בכוח. לא עושים את זה.

שמלת תחרה1

Well-known member
אני נגד פרובוקציות.
להפגין? בסדר. להתפשט ברחוב? לא ולא. לא ברחוב חרדי ולא ברחוב של הישוב שלי. בחוף הים- בסדר.
זה כמו שלכל כיתה בביה"ס הממלכתי בישוב שלי תפלוש קבוצת חרדים ותתחיל בתפילה קולנית. פרובוקציה.
זה כמו לגרור בכוח נערים אל דוכני הנחת התפילין ולכרוך את הרצועות על ידיהם וראשיהם בכוח. לא עושים את זה.
|כן|

אני נגד פרובוקציות.
בדיוק כמו הפרובוקציה של התפילה בכיכר בת"א ביום העצמאות. אין סיבה שרק לצד אחד תהיה בעלות על הפרובוקציות.

Harrington

Well-known member
מנהל
בדיוק כמו הפרובוקציה של התפילה בכיכר בת"א ביום העצמאות. אין סיבה שרק לצד אחד תהיה בעלות על הפרובוקציות.
יש לי הרגשה שמישהו כאן לא למד לימודי ליבה או היה חולה ביום בו לימדו את משמעות המילה פרובוקציה.

ברור שמגבוה - רק מהגובה אני יכול להשתין עליכם ותחשבו שזה גשם
עד כה מה שראינו שאתה בעיקר קשקשן.
אתה לא מאמין איזה בלאגן אתה עושה...
אתה והחבר שלך מח"פ
היחידי שעושה כאן בלגן זה מי שחוסם אותי, ולא רק אותי, ללא סיבה.

אתה לא מוסמך לקבוע מי החברים שלי. וגם כאן, כמו בהרבה דברים אחרים, אתה טועה.

למעלה