כל זונה והמקום בו היא בוחרת להתערטל. אבל אם אתה באמת חושב שמעשים כאלו הם שיגרמו אפילו לחרדי אחד בודד להתגייס, אתה חי בלה-לה-לנדהוראה מגבוה לכל הבנות: תגיעו לבני ברק ותעשו ככה, עד שהם יתגייסו
הם פוחדים לראות בנות ערומות בצבאכל זונה והמקום בו היא בוחרת להתערטל. אבל אם אתה באמת חושב שמעשים כאלו הם שיגרמו אפילו לחרדי אחד בודד להתגייס, אתה חי בלה-לה-לנד.
איך "יהיו רגילים לראות" אם ברי לכל בר דעת (וגם רואים בתמונה) שהם כמובן לא יסתכלו? אפילו נער צעיר שמת וחולם לראות חזה ערום של אשה, לא יעמוד ויבהה בה ברחוב או בכל מקום ציבורי והומה אחר.הם פוחדים לראות בנות ערומות בצבא
אבל ככה הם יהיו רגילים לראות אותן כבר בבני ברק
החיילות בצבא יראו כבר צנועות וחסודות ליד מה שהן רגילים
ברור שיעשו כאילו לא מסתכליםאיך "יהיו רגילים לראות" אם ברי לכל בר דעת (וגם רואים בתמונה) שהם כמובן לא יסתכלו? אפילו נער צעיר שמת וחולם לראות חזה ערום של אשה, לא יעמוד ויבהה בה ברחוב או בכל מקום ציבורי והומה אחר.
נכון - הם משתמשים במילה "חרדים"אגב, המילה "פוחדים" אינה רלוונטית.
לה-לה-לנד, כאמור מעלה.ברור שיעשו כאילו לא מסתכלים
אבל כל פעם שיציצו קצת,
כל הלילה הן יחלמו על המראות הנפלאים האלו
ובפעם הבאה, יציצו טיפה יותר
עד - שיהיו חילונים לגמרי - ויתגייסו
המילה חרדים מגיעה מהמונח "חרדים לדבר ה'.". היא לא קשורה לפחדים כלשהם מענייני דיומא.נכון - הם משתמשים במילה "חרדים"
בהחלט יתכן. ברור שככל שאדם רגיל יותר לעירום, כך העירום פחות עושה לו משהו. אבל זה משהו שלא צפוי להשתנות בעתיד הנראה לעין במגזר.כשננרמל להם עירום - החרדה תעבור
אולי. אולי גם לא. בכל מקרה זה לא צפוי להגדיל את כמות החרדים המתגייסים.הם אפילו יפנטזו על זה
בוא לא נגזים. ראינו בזמן מלחמה הדתיים התגייסו ועזרו.הם פוחדים לראות בנות ערומות בצבא
אבל ככה הם יהיו רגילים לראות אותן כבר בבני ברק
החיילות בצבא יראו כבר צנועות וחסודות ליד מה שהן רגילים
איזה אחוז מהחרדים התגייס?בוא לא נגזים. ראינו בזמן מלחמה הדתיים התגייסו ועזרו.
האחוז חשוב? או המודעות להתגייס?איזה אחוז מהחרדים התגייס?
המתגייסים בפועל, אחוז המתגייסים בני ה 18 לא עלה בחודשים שעברו מאז פרוץ המלחמה.האחוז חשוב? או המודעות להתגייס?
הייתי רוצה לראות אחוזי גיוס דומים לאלה של החילונים בקרב בני ה 18 החרדים. גם אם במהלך השירות חלקם ינשאו ולחלקם יהיו ילדים.
אולי לא קשור לנושא, או שהקשר יעלה בהמשך השיחה
ידוע לך כמה מרוויח חייל נשוי?
חייל פלוס ילד?
חייל רווק?
האם היית רוצה לראות אברכים נשואים פלוס ילד או שני ילדים, חיילים בסדיר?
אולי זה יגרום להם לזיקפה והם יתגייסו לנשותיהם במיטותיהם.כל זונה והמקום בו היא בוחרת להתערטל. אבל אם אתה באמת חושב שמעשים כאלו הם שיגרמו אפילו לחרדי אחד בודד להתגייס, אתה חי בלה-לה-לנד.
לפחות היו מביאים מישהי שנראית טובכל זונה והמקום בו היא בוחרת להתערטל. אבל אם אתה באמת חושב שמעשים כאלו הם שיגרמו אפילו לחרדי אחד בודד להתגייס, אתה חי בלה-לה-לנד.
לדעתי חייבת אישפוז כפוי..
אני נגד פרובוקציות.
אני נגד פרובוקציות.
להפגין? בסדר. להתפשט ברחוב? לא ולא. לא ברחוב חרדי ולא ברחוב של הישוב שלי. בחוף הים- בסדר.
זה כמו שלכל כיתה בביה"ס הממלכתי בישוב שלי תפלוש קבוצת חרדים ותתחיל בתפילה קולנית. פרובוקציה.
זה כמו לגרור בכוח נערים אל דוכני הנחת התפילין ולכרוך את הרצועות על ידיהם וראשיהם בכוח. לא עושים את זה.
בדיוק כמו הפרובוקציה של התפילה בכיכר בת"א ביום העצמאות. אין סיבה שרק לצד אחד תהיה בעלות על הפרובוקציות.אני נגד פרובוקציות.
להפגין? בסדר. להתפשט ברחוב? לא ולא. לא ברחוב חרדי ולא ברחוב של הישוב שלי. בחוף הים- בסדר.
זה כמו שלכל כיתה בביה"ס הממלכתי בישוב שלי תפלוש קבוצת חרדים ותתחיל בתפילה קולנית. פרובוקציה.
זה כמו לגרור בכוח נערים אל דוכני הנחת התפילין ולכרוך את הרצועות על ידיהם וראשיהם בכוח. לא עושים את זה.
יש לי הרגשה שמישהו כאן לא למד לימודי ליבה או היה חולה ביום בו לימדו את משמעות המילה פרובוקציה.בדיוק כמו הפרובוקציה של התפילה בכיכר בת"א ביום העצמאות. אין סיבה שרק לצד אחד תהיה בעלות על הפרובוקציות.
למה הרגשה? אתה יודע בדיוק מה למדת....יש לי הרגשה שמישהו כאן לא למד לימודי ליבה או היה חולה ביום בו לימדו את משמעות המילה פרובוקציה.
עד כה מה שראינו שאתה בעיקר קשקשן.ברור שמגבוה - רק מהגובה אני יכול להשתין עליכם ותחשבו שזה גשם
היחידי שעושה כאן בלגן זה מי שחוסם אותי, ולא רק אותי, ללא סיבה.אתה לא מאמין איזה בלאגן אתה עושה...
אתה והחבר שלך מח"פ
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.