הוראות הגעה למפגש

TheWonderGirl

New member
הוראות הגעה למפגש../images/Emo222.gif

יש הוראות הגעה למפגש. לא ניתן להעבירן באמצעות המסרים. אבקש לשלוח אליי אי-מייל כדי שאוכל להעביר לכם את קובץ ההוראות המפורט +מפה. כתובתי: [email protected]

וגם, חדשות טריות מהיום:

נכון לעכשיו, ההופעה של מתי בברלה שהיתה אמורה להתקיים ביום שבת הזה חזרה ללוח ההופעות!!

איך הוא מופיע גם בברלה וגם בכוכב נולד

באותו יום? או - אולי כוכב נולד לא יהיה בשידור חי...?

ממש לא ידוע לי, גם אני תוהה.../images/Emo12.gif

ידוע לי רק זאת: מכיוון שאבא שלי הזמין כרטיסים, התקשרו מהמועדון לבשר לו כשהמופע נדחה, ואתמול התקשרו שוב לבשר לו שהמופע יתקיים בסוף. מקווה שזה לא ישתנה שוב עד סוף השבוע...

trilliane

Well-known member
מנהל
כוכב נולד של שישי בערב לא משודרת בשידור חי

אני לא בטוחה שזה היה כך מתחילת העונה, אבל זה בוודאות היה כך בפעמים שבהן משתתפים בה כל המועמדים, כיוון שחלקם שומרי שבת. למיטב ידיעתי כל תוכניות הדואטים הוקלטו מראש. כמו כן לדעתי הם גם לא רוצים לשדר חי בשישי בערב, לכל העושים במלאכה יש משפחה וחיים פרטיים שהם שמחים, אני מניחה, להעביר מחוץ לתוכנית בזמן הזה (ובצדק).

trilliane

Well-known member
מנהל
כן? איכשהו הבנתי שזה שישי

התוכנית של שבת היא בשידור חי, למיטב ידיעתי, אבל יכול מאד להיות שמתי לא ישתתף בה בשידור חי ואת הקטעים שלו יקליטו מראש... מה אני מבינה. אין לי טלוויזיה, אני לא אהיה במפגש, וגם לא בהופעה של מתי...

TheWonderGirl

New member
../images/Emo6.gifנהדר../images/Emo70.gifהופצו הוראות ההגעה../images/Emo70.gif

היו לי כתובות האימייל של רוב החברים שאישרו הגעתם. מי שעדיין בכ"ז לא קיבל, מוזמן לשלוח אליי או למארח היקר,זולל מישמישים, דואר אלקטרוני ואנו נשיב לו במכתב עם הקובץ הלא- קטן.... יש הסברי הגעה + מפות מכל הכיוונים האפשריים. מזכירה: זה שבת ב-12:00
לא להתבלבל.... נא להגיע בזמן
כדי שההתארגנות לא תארך זמן רב וכדי שנספיק מה שיותר. שלכם, עינב. נ.ב: אפשרות ל"אפטר- פארטי" בפאב ה"ברל'ה" בהופעה של מתי. מי שמעוניין שיכתוב או שפשוט נחליט במפגש אם לזרום לשם. אשמח אם מישהו יביא איזו מצלמה ויצלם כמה תמונות מזכרת + אולי משהו לשים פה בגלריה של הפורום. שיראו שיש פורום
גם אחרי הכחול הרשמי..... גם אחרי ה.....

למעלה