הוראות הפעלה

אוריקס

New member
הוראות הפעלה

הוראות הפעלה לגבר- איך תכין עוגת תפוחים: * קודם כל - שטוף ידיים. * לא, אי אפשר לוותר על זה- שטוף ידיים! * אני לא אוותר לך- תשטוף את הידיים!!! * או קי, עכשיו גש למקרר ותוציא 5 ביצים. * קח את ארבעת הביצים ששרדו את ההוצאה מהמקרר, ושבור אותן בתוך קערה. * תרים את הקערה מהרצפה ותנקה את הביצים שנשפכו. פעם הבאה תשתדל לשים לב שאתה לא מפיל בטעות שום דבר עם היד. * תוציא עוד 5 ביצים, ואת הארבע שנשארו תשבור לתוך קערה. תזכור- בזהירות. * תוסיף כוס קמח וחצי כוס סוכר. * זה מלח- תחזיר אותו לארון ותוציא את הסוכר. * תשתדל לשפוך את הסוכר לתוך הכוס. עכשיו תנקה את כל הסוכר ששפכתה. * תקח מיקסר ותערבב את הבצק שנוצר עד שהוא סמיך. *תנקה את הקירות, התקרה והרצפה שהתמלאו בבצק שערבבתה.בפעם הבאה נסהלהפעיל מיקסר בעדינות.זהלא רובה אוויר. לא, זה גם לא מספיק שהכלב מלקק את הלכלוך- קח סמרטוט ותנקה. * למילוי של העוגה- קח 10 תפוחים, חתוך אותם וקלף. * שים פלסטר על הפצעים מהסכין. תזכור- לא רוצחים את התפוחים, חותכים אותם. * הכנס את התפוחים לבצק והכנס לתנור לחצי שעה. * אם העוגה עדיין לא מוכנה- זה כי שכחתה להדליק את התנור. הדלק אותו וחכה חצי שעה. * עברה חצי שעה- תפסיק לראות טלוויזיה והוצא את העוגה מהתנור. * ברצינות עכשיו- תפסיק לראות טלוויזיה ותוציא את העוגה. * תוציא את העוגה עכשיו! * יופי גאון- היא כבר שרופה. גש למאפיה הקרובה לביתך וקנה עוגת תפוחים. * חזור הביתה ואכול את העוגה בהנאה. * תפתח את הנילון לפני שאתה אוכל, אדיוט!

yuval k

New member
../images/Emo123.gif

אוריקס

New member
ד"א

זה לא אני קטבתי בקול השגיעות קטיב האילו... אני דורש טיגלון

למעלה