הוראות לדייט המתחיל...

מאיה1983

New member
הוראות לדייט המתחיל...

1. שתתקשר בבוקר להגיד לי בוקר טוב קצר ומתוק 2. שתתקשר במשך היום לדבר לשאול מה נישמע 3. ובערב להגיד "לילה טוב מתוקה". אבל לא מחייב..בכל זאת, אל תהיה נודניק. תמצא את המינון הנכון... ותתן לנו זמן להתגעגע.. 4. שלא תגיד "הייתי יוצא איתה" או רמזים אחרים על בנות אחרות. אני רוצה להיות הבילעדית, גם בראש שלך. 5. אם אתה נמצא רחוק- כשאתה באזור תרים טלפון וניפגש. ורצוי כמה פעמיים או יותר בשבוע אם אתה נמצא קרוב.. אם לא, איזה מין קשר זה? 6. שתגיד שהתגעגעת אליי בזמן שלא דיברנו. זה תמיד כיף לשמוע. 7. שלא תנסה כל הזמן לגעת בי. סבלנות- אם תמצא חן בעיניי עוד נעשה ה כ ל!! רק ס ב ל נ ו ת. 8. אם לא מתאים לך- תחתוך. אל תשאיר אותי באויר יותר מידי זמן... זה בילתי נסבל. כבר עדיף לגמור עם זה וזהו. אל תבזבז לי את הזמן אם זה לא זה.. 9. אם אתה לא רציני, תמצא דרך ליידע אותי. ואם אתה רציני, אז תן לי רמז.. כי אני אוהב אותך יותר אם נהיה מוגדרים בתור "משהו". 10. תהיה כנה. ואת כל מה שכתוב פה לא עשה הבחור האחרון שיצאתי איתו וזה נורא הציק לי (כי רוב הדברים פה ברורים מאליהם!!!) אז הייתי חייבת לבוא ולתקן את שאר הגברים שלא יודעים שבחורה אוהבת שמתקשרים אליה. ולא יודעים שלשחק את הקשה להשגה זה לא עושה לנו את זה אלה דוחה אותנו ונעזוב אותכם.... ושאר הכללים. מקווה שהפנמתם.

אוי ואבוי. דייט כזה לא היה מחזיק

אצלי יומיים. מה זה כל הטלפונים האלה? מינון של שיחה ביום זה די והותר. למה שלא ירמוז על בנות אחרות? אני הרי אגיד את דעתי על בנים אחרים. ועל בנות אחרות. מה יש? שאני אראה מה התחרות שלי ומול מה אני צריכה להתמודד. וקצת טיזינג בריא עוד לא הרג אף אחד. בן שיודיע לי שהוא התגעגע אליי - בהנחה שהוא עדיין דייט מתחיל ולא הקבוע שלי מזה מספר חודשים - שורף את עצמו די מהר. התגעגעתי? למה התגעגעת? אתה בקושי מכיר אותי, אני עדיין לא תופסת שום מקום בחיים שלך, וכבר אתה מרגיש שאני חסרה? אתה צריך קצת יותר עצמאות מותק... לא יודעת. להתגעגע על ההתחלה, נשמע לי מתרפס מדי. לגבי לנסות כל הזמן לגעת - טוב פה אני לא דוגמא לכלום... כי מישהו שבאמת בא לי עליו, בדרך כלל לא יעבור הדייט הראשון או השני בלי שכבר עשיתי וי על כל המקומות שאפשר לגעת בהם. אבל היי, זו רק אני. לגבי הרצינות... אין איזה מחקר שקובע, שעודף רצינות עלול לגרום התקפי לב בגיל מאוחר? אני לא אוהב מישהו יותר או פחות, כי אנחנו נוגדר כך או אחרת. הגדרה זה בשביל שאר העולם, מה שאני מרגישה כלפיו לא תלוי בזה בכלל. וכנות זה הדבר היחיד פה שאני רואה כמובן מאליו להצלחה של הקשר. חוקי הדייטינג של אלפקה. מעוניינים מתבקשים להדפיס בקטן, לניילן, לשלוח קורות חיים, ולקבוע יום שפנוי להם. עדיפות לארוחת כנפיים בדיקסי.

morannnnnnnn

New member
אני דווקא מסכימה עם מאיה

לגבי הרצינות. כי ברגע שאני לא יודעת אם בחור רציני לגבי אז קשה לי נורא להיות אני,קשה לי לבטוח בו,אני רוצה לדעת שהוא שם בגלל שהוא רוצה להיות א י ת י

voguemaster

New member
../images/Emo45.gif

אנחנו הטלאים צריכים לתמוך אחד בשני

hollyyam

New member
וואי מדהים!

כשקראתי את ההודעה המקורית זה בדיוק מה שעלה לי בראש! אם זה קשר שכבר קיים אז זה בהחלט לא כזה עניין אם נדבר פעמיים ביום ואם ניפגש כמה פעמים בשבוע אבל אם רק התחלנו לצאת אז הדבר האחרון שאני רוצה זה שתדבק לי לחיים! (בדיוק מה שקורה לי עכשיו) למה שלא ידבר על אחרות? אם הוא איתי זה מתוך בחירה ואם הוא ירצה לעזוב אז הוא יעזוב! וחוץ מזה לא עדיף שתדעי מה הוא חושב? והכי הכי הכי חשוב כנות - תמיד

night mistress

New member
זה בהחלט מחמיא..

אבל טלפון שניים ביום,מספיקים לדעתי.. מעבר לזה אני מסכימה לחלוטין.

קווטר

New member
ומה אם יש בעיה לבחור?

אם יש לו בעיה עם טלפון? יש לך דרך אחרת לדבר איתו מרחוק?

קווטר

New member
אני רציני

לי למשל יש בעיה עם טלפונים, אני פשוט לא אוהב לדבר בהם בגלל שתמיד אני נתקע בלי מילים ולכן השיחות שלי קצרות ולעניין עצמו בלי קישקושים בצד. אני למשל מעדיף לדבר ב SMS

night mistress

New member
שונאאאת SMSים!

יצאתי עם אחד שזו הייתה דרך התקשורת שלנו וזה מה שהביא אותו ליפול מקומה רביעית.. לא אומרת שכל שיחה צריכה להיות שעה,לי אישית מספיק "היי..נו,איך עובר היום? אני מתגעגע".. ובזה זה תם.. אני גם לא טיפוס של טלפונים,אבל הודעות מוציאות אותי מדעתי@!

נועה בת

New member
הודעות , לפחות בעניי זה דרך

של כאלה שלא ממש מסוגלים ליצור קשר פנים מול פנים , או לשוחח נורמלי בטלפון, ומתחבאים מאחורי הודעות ... זה לא מחייב ככה יותר מידי ...

אני אהיה רצינית בחזרה:)

קודם כל יכול להיות שעוד לא מצאת את המישהי שתעשה לך את זה מספיק בשביל שיחה של קצת יותר מ2 דקות. דבר שני SMS זה בעיה כי אתה אף פעם לא מבין ציניות ולא יודע באיזה טון הדברים נאמרו. המלצה אישית שלי....להשתמש בטלפון כאמצעי לברר מה קורה מדי פעם ולקבוע להפגש, את השיחה הרצינית שמור לפגישה... מקווה שעזרתי:)

voguemaster

New member
דבורה יקרה...

כל הדברים הנ"ל לא יביאו לך בחור אלא יביאו לך רכיכה. בואי רק נגיד כך - אם היה לך את עשרת הדברים האלה, לא היית יוצאת איתו. נכון, אין כללים, את צודקת לגמרי. מצד שני, אתן הנשים לא אוהבות גברים שהופכים את עצמם ל-doormat בשבילכן, על מי את באה לעבוד ?

DrorCh

New member
דרישות טובות, אבל...

אבל טעות לפרסם אותן. הגברים עד כמה שזה ישמע לכן דמיוני ומפחיד אולי הולכים ומשפרים את יכולתיהם ואת הטקטיקות שלהם להשיג סטוצים קלים את הדרישות שלך את אמורה להשאיר בסוד חוץ מאחת כנות ואז לבחון אם הוא מתאים לך אחד שממלא את כל הדרישות או שאולי הוא מתאים לבנות אחרות כאן שממלא דרישות כמו להתחיל עם אחרות תוך כדי הדייט שהיא תרגיש שהוא מקנא או השד יודע מה בכל מקרה שיהיה לך המון בהצלחה אני בהחלט יודע שקיימים המון גברים כאלה צריך רק לחכות בסבלנות - ותגיעי לכל המקומות

אמה101

New member
אוי די, נמאס כבר!!

כל פעם מחדש מתפרסמת איזו הודעה ממישהי שחושבת שבגלל שהיא מחזיקה בדעות כאלו ואחרות, כולנו צריכות לעמוד מאחוריה בטור ולהסכים. תקשיבי, חמודה, את יכולה לפרסם את הכללים האלו בתור "רשימת כללים לבחור שרוצה לצאת עם מאיה", אבל בלי הכללות כמו "בחורה אוהבת שמתקשרים אליה....", ו"הדברים פה ברורים מאליהם!!!", בבקשה, טוב? אישית, אם בחור שאני רק התחלתי לצאת איתו יתקשר אליי יותר מפעם ביומיים ,אני אצא מדעתי. אפילו בעלי שיחיה כבר יודע לא לטמטם לי את המוח עם שיחות במהלך היום- קצת זמן להתגעגע, בבקשה. ולא להתקשר בבוקר- עד שאני מתעוררת לוקח לי שעתיים, ולא בא לי להיות חמודה וסימפטית כשהשעון המעורר העיר אותי באמצע חלום על עוגת שוקולד. ובכלל לא אכפת לי שידבר על בחורות אחרות, במינון נורמלי. למה לא? מה, אם הוא לא ידבר עליהן, זה אומר שהוא לא חושב עליהן? שטויות במיץ עגבניות, כולנו מסתכלים, כולנו חושבים, ויותר בריא להוציא את זה לאור. בעצמך ביקשת כנות, לא? ואני לא אוהב בחור יותר אם נהיה מוגדרים בתור "משהו"- למעשה, הגדרת ה"משהו" הזאת תמיד הטרידה אותי, והתואר היחיד שנתתי לבחור אי פעם היה "ארוסי", ואח"כ "בעלי". למה אני צריכה להיות מוטרדת עם ההגדרה של מערכת היחסים שלנו? לא מעניין אותי. באופן אישי.

magnum1

New member
גם אני חושב שאת צודקת... אבל......

גם אני חושב שאת צודקת... אבל בעניין התואר "משהו" - נכון שאני לא אוהב מישהי יותר בגלל התואר , אבל בהחלט אני ישמח שאני יהיה מוגדר "משהו" עם מישהי שאני כבר אוהב... עוד לפני שנהיה מאורסים ונשואים.

כמה שאת צודקת.

אחחח...כמה שאת צודקת. אנחנו הנשים כ"כ רגישות ורוצות את כל העולם ושפשוט יווצר הגבר החלומי והקסום=חלומה של כל אישה. מסכימה עם כל מה שכתבת פה אחותי.

לא מסכימה עם מה שכתוב

כל מה שכתבת כאן מציג אותנו פסיביות,והגבר צריך לרדוף אחרינו לטנגו צריך שניים..גם הבחורה צריכה להתעניין לחזר וכו' ומה הקטע עם הטלפונים...מה אנחנו לא יכולות להתקשר אליו??זה לא כואב תאמינו לי בנוגע לקטע שבו הוא צריך להגיד לנו איפה אנחנו עומדות לרוב בנות המין היפה הן אלה שמשחקות עם הגברים בכל מיני משחקים טיפשיים

למעלה