הוראות להידרנגאה מישהו יכול לומר לי איפה באינטרנט אני מוצא הוראות להידרנגאה?
A amir602 New member 24/3/05 #1 הוראות להידרנגאה מישהו יכול לומר לי איפה באינטרנט אני מוצא הוראות להידרנגאה?
ג גילה או New member 24/3/05 #2 הוראות להידרנגאה. ראשית מקפלים את הדגם הזה. אחר כך יש צילומים באתר המצורף. אחרי צילום מספר 15 ו16 יש שלב שלא מצולם וזה שלב הוצאת העלים. אם תצטרך עזרה אנסה לעזור בהמשך.
הוראות להידרנגאה. ראשית מקפלים את הדגם הזה. אחר כך יש צילומים באתר המצורף. אחרי צילום מספר 15 ו16 יש שלב שלא מצולם וזה שלב הוצאת העלים. אם תצטרך עזרה אנסה לעזור בהמשך.
A amir602 New member 25/3/05 #3 שלב 5 בבסיס להידרנגאה הגעתי עד שלב ארבע, אבל את שלב חמש לא הצלחתי כי צריך לדחוף מכל ארבעת הכוונים באותו זמן. איך עושים את שלב חמש?
שלב 5 בבסיס להידרנגאה הגעתי עד שלב ארבע, אבל את שלב חמש לא הצלחתי כי צריך לדחוף מכל ארבעת הכוונים באותו זמן. איך עושים את שלב חמש?
ג גילה או New member 25/3/05 #4 באתר של פיטר בודאי, באתר של בודאי בסעיף דיאגרמות ,בדגם PATTERNED TILES בשלב 20 יש איור קצת יותר ברור לשלב שנתקעת בו.תנסה להיסתכל שם.כמו כן אנסה להסביר את השלב במילים במסר אישי.
באתר של פיטר בודאי, באתר של בודאי בסעיף דיאגרמות ,בדגם PATTERNED TILES בשלב 20 יש איור קצת יותר ברור לשלב שנתקעת בו.תנסה להיסתכל שם.כמו כן אנסה להסביר את השלב במילים במסר אישי.