הוראות להכנת שריון

• פותח הנושא Sern
  • פורסם בתאריך

Sern

New member
הוראות להכנת שריון

טוב, אז כתבתי את המסמך הזה בשביל ה "ספר לשחקן" אבל למי שמעוניין, הוא נמצא ברשת בתוך Yahoo Briefcase. שם משתמש: sharsheraot סיסמה: shiryon אשמח לקבל תגובות וסיפורי הצלחה.
ארם.

5נדב

New member
יפה!

אינפורמטיבי ונוח. אבל התיקים של יאהו (אבוי על התרגום) לא ממש נוחים לקהל הרחב. אז הנה קישור ישיר למסמך. רק זהירות זה כבד, עלול לקחת הרבה זמן עד שכל התמונות יעלו.

Sern

New member
אה! תבורך.

עכשיו אם אני רק אמצע מישהו שידע לסדר לי את ה HTML, זה יהיה מושלם.
ארם.

Talash

New member
עוד מקום

ברשותך שמתי את המדריך גם באתר שלי-- אמור להיות יותר מהיר מגאוסיטיז וגם בלי באנר מעצבן :) קישור.

5נדב

New member
משקל התמונות

התמונות טופלו, והגודל שווה לכל נפש עכשיו.

5נדב

New member
ל- TIS

אני ממליץ להעלות את הספר לאינטרנט. אם תרצה, אני יכול לבנות לו אתר, שיהיה בו את המאמרים ששלחו לך עד עכשיו, ויגדל עם כל מאמר שנוסף. לבחירתך.

TIS

New member
בשמחה

כל תרומה תתקבל בברכה
וכל הכבוד לארם

5נדב

New member
הוראות להכנת פטיש

פחות מניסיון, יותר מעצות והוראות שקיבלתי מאנשים פה, וממדריכים באינטרנט: מדריך מעוברת להכנת פטיש. אתם מוזמנים לתקן, ולהעיר, עדיין חסר לי ניסיון... תודה על ארם, על שעשה לי חשק.

מעולה!

אני ממש שמח ומודה לכל האנשים שושים את כל העבודה הנפלאה הזו ומעלים חומר מרוכז לפורום. תודה... עכשיו קצת ביקורת בונה לפתיש... המדריך נכתב נפלא וברור - אך אני חושב שהפתיש אם יבנה כך - יהיה טיפה חלש... לדעתי... אולי לכמה מיכם יש שיטות לחזק את הפתיש? תודה מראש...

simons

New member
הערה בונה

ראיתי את הפטיש שהכנת, שבהחלט נראה טוב, אבל יש איתו בעיה: לדעתי הוא כואב מידי. הייתי ממליץ להשתמש בספוג יותר רך, כלומר ספוג מזרונים צהוב, ולא בשכבות על גבי שכבות של ספוג, שמקשות את הפטיש.. סימון

5נדב

New member
אתה צודק

אבל הבעייה היא איחך להשיג ספוג מזרונים צהוב. ולא, לפרק ספה/מזרון/מיטה וכד´ לא נחשב...

ניתן לרוש ממש בזול במרפדיות

ניתן לרוש ממש בזול במרפדיות, ולפעמים - בחנויות תפירה.

חצי חוכמה...

לפרק ספה או מיטה לא נחשב ? נחשב ועוד איך! ההבדל היחיד, הוא שאני אינני מתכוון לספה *שלך* ... אנשים זורקים- ספות, מזרונים ומזרוני שדה למיניהם, בכמויות. בפעם הבאה שאתה הולך הביתה, מהקולנוע, תחנת אוטובוס וכו´.. פשוט תפקח עין. זו דרך זולה ונהדרת להשיג ספוג (וגם עור לשריונות).

אלף אפל

New member
מידות וסוגים

קודם כל אפשר להגיד - דאקט טייפ אפור או שחור, שנית כל הקטע של איזה סוג ספוג איזה עובי צינור וספוג צריך לא היה ברור! ---

5נדב

New member
סוגי הספוגים תוקנו.

אורך, ועובי הצינור - זה תלוי מה גודל הפטיש שאתה רוצה. האמת, אין לי מושג. אם מישהו יכול לתת לי הערכה, אני אשמח להכניס אותה. תודה על ההארות.

5נדב

New member
נראה לי שזה לא ברור

אם מישהו יכול להגיד לי מה העובי הדרוש לפטישים באורכים: 70 ס"מ 90 ס"מ 120 ס"מ וכל אורך אחר שנראה לו כדרוש, אני אשמח להכניס את זה למדריך.

sparrow_ml

New member
הערה מוסיפה...

לנוחיות משתמשי הנשקים כדאי להדביק\להוסיף למקום האחיזה של הנשק שיכבה מסויימת ולא מוגזמת של ספוג. דבר שיביא לנוחות החזקה וגם לפחות כאב משימוש ממושך, שבא ממגע כמעט ישיר עם השילדה החזקה של הנשק.

למעלה