הוראות לליבוד במחט

עינבלית

New member
הוראות לליבוד במחט

לינק וכדאי מאוד להכנס לפרויקטים- יש שם עוד כל מיני דברים נהדרים, למשל כדור ג'אגלינג בתפירה פשוטה או בובת ולדורף עם הוראות מאוד מאורגנות תהנו!

עינבלית

New member
שלום../images/Emo9.gif

תהיתי על הניק שלך...אני דווקא מאלו שמעבירות את השבלולים לאדמה מהכביש, שלא ידרסו, הקטנים...

זה בידיוק מה שאני עושה,

על שם זה הניק (-: אני מטיסה אותם מהמדרכה לאדמה. תגידי, קראת את הספר "אחות ליבי"?

עינבלית

New member
בכיף../images/Emo9.gif ושאלה-על הכנת בובות

מישהי יודעת איך עושים את השיער? האם תופרים שערה שערה או שעושים כמו מין פונפון ותופרים בקו האמצע? הכוונה עם צמר ממש לא צמר לפיות... אני בדיוק מכינה בובה כזו, אודוטידקטית , אני, לא הבובה, ונתקעתי קצת עם השיער אבל מקסימום אאלתר, בזה אני דווקא טובה...אבל אשמח לעצות!

תפירת שערות לבובות וולדורף

תפירת שערות לבובות וולדורף זו תורה שלמה שמסובך לתת אותה על קצה המזלג ניתן להעזר בספר-kinder dolls awaldorf doll-making handbook שם המחברת-aricristin sealey היות שאני יודעת שאת מנויה על הוביתון ושהצלחת לעבוד יפה לפי ההוראות שנתתי שם הרי יש לך רעיון לאילתור- לכסות את כל הראש בתפר סולם-לביצוע התפר ראי הוראות שנתתי בהוביתון גיליון מספר 4 באלבומים בפורום זה יש בובה גינגית עם אוברול-כך נראה הראש לאחר שכוסה בתפר זה לאחר מכן אפשר לתפור קוקיות או שערות ארוכות-כל שערה נתפרת לחוד בגיליון מספר 4 של הוביתון נתתי הוראות לסריגת סוס-תפירת השערות הארוכות על הכיפה שנוצרה הינה באותה דרך בה נתפרה רעמת הסוס אשמח לראות תוצאות

אורית היא המומחית בתחום הזה

ובעלת נסיון רב בבובות. מה שאני יכולה להוסיף זה שמה שלא נכון לעשות, זה לתפור את השיער עם חוט ומחט לראש. (טעות שראיתי שדי הרבה אוטודידקטים שתפרו בובות - עושים) השיער צריך להבנות כחלק מחובר לגמרי לראש שלא יווצר מצב שאם הזמן תפרים יפרמו ויחלשו והשיער יפול לבובה מהראש. ולכן הטכניקה היא לתפור את צמר השיער לתוך ראש באופן שהוא מחובר לראש בלי יכולת להפריד ביניהם או לפחות זה לא יהיה פשוט להפריד. אורית תקני אותי אם אני טועה.

המשך תשובה-בובות וולדורף

אירית- את לא טועה-יש למלא קודם כל את כל שטח הראש -יש שיטות שונות לעשות זאת -רק אחר כך תופרים כל שערה בנפרד לראש כך שאפשר גם לסרק את הבובות עם מסרק כאשר מכינים בובות להצגה -מריונטות או בובות כף יד-אין לכך חשיבות, מעבר לכך הפניתי לספר שההסברים בו טובים וברורים.

למעלה