הוראות ל צורות גיאומטריות וכאלה , שעושים ממרובע יש למישהו לינק ? אפילו באנגלית או פורטוגזית :S
א אנשושית ושמה שלומקה New member 27/7/05 #1 הוראות ל צורות גיאומטריות וכאלה , שעושים ממרובע יש למישהו לינק ? אפילו באנגלית או פורטוגזית :S
B billkarson New member 27/7/05 #3 תנסי גם כאן אני מקווה שזה יעזור גם. אגב, מרובע הוא שם כולל למקבילית, מלבן, טרפז ומעויין. בטח התכוונת לריבוע (שהוא מרובע משוכלל)
תנסי גם כאן אני מקווה שזה יעזור גם. אגב, מרובע הוא שם כולל למקבילית, מלבן, טרפז ומעויין. בטח התכוונת לריבוע (שהוא מרובע משוכלל)
א אנשושית ושמה שלומקה New member 28/7/05 #4 תודה התכוונתי שעושים מהרבה ניירות קטנים אבל מרובעים אם אתם מוצאים גם לא מרובעים זה בסדר
B billkarson New member 28/7/05 #5 אולי זה? אם את יכולה לתת תמונה זה יקל על החיפוש. כי לא ממש הבנתי למה את מתכוונת. תנסי את הקישור הבא יש שם כמה קוביות.
אולי זה? אם את יכולה לתת תמונה זה יקל על החיפוש. כי לא ממש הבנתי למה את מתכוונת. תנסי את הקישור הבא יש שם כמה קוביות.
א אנשושית ושמה שלומקה New member 28/7/05 #6 כן כאלה אני מתכוונת לכאלה אבל שם ההוראות ממש לא ברורות יש עוד אתרים כמו הראשון שהיא נתנה שההוראות ברורות? אני כל כך רוצה לעשות את הצורות האלה! וקניתי חבילה של דפים מרובעים ( אפשר גם לחתוך אם צריך בצורה אחרת) אם יש עוד קישורים כאלה תביאו !
כן כאלה אני מתכוונת לכאלה אבל שם ההוראות ממש לא ברורות יש עוד אתרים כמו הראשון שהיא נתנה שההוראות ברורות? אני כל כך רוצה לעשות את הצורות האלה! וקניתי חבילה של דפים מרובעים ( אפשר גם לחתוך אם צריך בצורה אחרת) אם יש עוד קישורים כאלה תביאו !