הוראות סריגה בעברית! למה לא מפרסמים פה יותר הוראות בעברית כוללת תמונה סופית??
T taloosh1234 New member 21/2/06 #1 הוראות סריגה בעברית! למה לא מפרסמים פה יותר הוראות בעברית כוללת תמונה סופית??
8 88hentai88 New member 21/2/06 #2 מה זאת אומרת? יש תמיד הוראות של פריטים שהבנות המשתתפות עשו, יש במאמרים פריטים שכל הזמן מתווספים... אולי תעזרי לנו גם את ותתני לנו הוראות בעברית להוסיף ???
מה זאת אומרת? יש תמיד הוראות של פריטים שהבנות המשתתפות עשו, יש במאמרים פריטים שכל הזמן מתווספים... אולי תעזרי לנו גם את ותתני לנו הוראות בעברית להוסיף ???
מ מעוז אישה New member 21/2/06 #3 הודעה לשרון יש לי ספר מעולה בעברית על תחרה רומנית סרוגה( הספר בן19 שנה) וגם אפודות וסודרים בעברית אני יכולה לצלם אבל אין לי אפשרות לסרוק שאלותי: 1. זה מותר? 2.תוכלי לסרוק אם אשלח לך בדואר?
הודעה לשרון יש לי ספר מעולה בעברית על תחרה רומנית סרוגה( הספר בן19 שנה) וגם אפודות וסודרים בעברית אני יכולה לצלם אבל אין לי אפשרות לסרוק שאלותי: 1. זה מותר? 2.תוכלי לסרוק אם אשלח לך בדואר?
T taloosh1234 New member 22/2/06 #6 תשלחו לי גם! אני רוצה גם הוראות בעברית למסרגה אחת למי שיכול לשלוח לי!
T taloosh1234 New member 21/2/06 #5 אני חדשה! הייתי מתה לדעת להוסיף דברים מעצמי... אבל בינתים אני עוקבת אחר הוראות