הוראות של הפיל

חומיחום

New member
הוראות של הפיל

אתמול חרשתי על הכנת ההוראות במשך יותר מ-3 שעות אני מאוד מקווה שהם בסדר. ההוראות הם לא מושלמות ביגלל שמאוד קשה לי להכין דרך הצייר את הציור של הפיל, אבל לדעתי אפשרי להכין אותו אם תגיעו לשלב האחרוןוזה קל. בבקשה נסו לפחות להכין אותו.

גילה או

New member
ביקשת כל כך יפה אז ניסיתי....

ההוראות בסדר גמור.הגעתי לשלב 17 ואז ניתקעתי.אני ימשיך לנסות אבל אני לא כל כך טובה באילתורים .אני צריכה הוראות. זה מה שיצא לי בשלב 17

giladznaor

New member
הוראות

איך הצלחת להכין את ההוראות (המצויינות) בצייר!?!?!? אני באופן אישי לא ממש מצליח להסתדר עם המחשב בתחום הזה (וניסיתי גם את פריהנד, התוכנה שרוברט לאנג ושות' משתמשים בה), ופשוט מצייר ביד. לגבי הפיל, אולי הגוף האלכסוני נראה כחיסרון במבט ראשון, אבל אולי כדאי לנצל אותו ולעשות דגם של פיל יושב. ניתן להמשיך עם הקו הזה ולעשות פיל יושב בקרקס שמחזיק כדור גדול על החדק... סתם כמה רעיונות. לגבי עיצוב הגוף, נראה לי שאם הבנתי מה עשית (קיפולי crimp ולאחריהם קיפול swivel) אז זה פיתרון מצויין. כל הכבוד!

giladznaor

New member
SWIVEL / קיפול ציר

בגדול, קיפול ציר הוא קיפול שבו מקפלים דש אחד, וכתצואה מהקיפול הזה מתבצע קיפול נוסף, בד"כ בקצה הקיפול הנוכחי. ישנם מצבים שבהם אין ממש הבדל בין קיפול ציר לקיפול עלה כותרת (הקיפול של העגור), כי הם די דומים. הכוונה שלי בפיל הייתה, בעצם, לעשות מעין קיפול עלה כותרת, רק שי מרחק בין שני בצדדים שלו. קצת קשה להסביר, צריך להראות. את מגיעה למפגש של מועדון החובבים החודש?

למעלה