הוראות תמא 35

meliad

New member
הוראות תמא 35

אולי משהו יודע היכן ניתן למצא את הוראות תמא 35? באתר של משרד הפנים לא מצאתי. אני מחפש את הפרק : מרקם עירוני - כפרי. משהו יכול לעזור? תודה

ש מים

New member
no

זה מה שכתוב באתר משרד הפנים: "תכנית המתאר הארצית המשולבת לבניה, פיתוח ושימור- תמא/35 12/01/2005 תכנית המתאר הארצית המשולבת לבניה, פיתוח ושימור, תמא/35, נדונה בישיבת המועצה הארצית לתכנון ולבניה ביום 4.1.05. המועצה הארצית החליטה כי היא ממליצתה לממשלה על אישור התכנית והסמיכה את היו"ר, מנכ"ל משרד הפנים, להעביר את התכנית לאישורה של הממשלה. מסמכי התכנית יועלו לאתר האינטרנט לאחר שיאושרו ע"י הממשלה. 12/01/2005 עודכן באתר ב :" אני מניח שלא מפרסמים מכיוון שבתכנית ייתכנו שינויים.

ש מים

New member
שיתוף הציבור, "שקיפות" ושאר ירקות

אגב, כל הדברים הנ"ל (הכתובים באתר משרד הפנים) אים עולים הקנה אחד עם מושגים כמו: "שקיפות" ו- "שיתוף הציבור בתכנון" ולדעתי גם לא עם: יושרה, הגינות ומוסריות. אבל זה לא חדש: זה השלטון, זה הממסד וזו המדינה (ולכל האופטימיים: "בחירות" לא יועילו, כי אם עדיין לא הפנמתם - מי ששולט באמת במדינה זה לא הפוליטיקאים אלא "בעלי אינטרסים" והפקידות הבכירה במשרדי הממשלה!)

meliad

New member
אגב שקיפות,פקידות ושלטון

תקראו כאן:http://www.nrg.co.il/online/1/ART/934/804.html

ש מים

New member
חארטה ברטה בכוס מים!

ה"ה דנקנר את מרגלית הם מן הפובליציסטים וקובעי דעת הקהל בעלי המשקל הסגולי הגבוה בארץ. למרות זאת, ולמרות החיתות הגואה, שגם עיוור, אילם וחרש אינו יכול להתעלם ממנה, החרישו השניים הללו עד כה (ואני שם נפשי בכפי שהם יחרישו גם הלאה!). הם לא פצו פה בימי ההוללות של פואד (בן אליעזר) ובניו, בימי יוסי גינוסר ההוללים והצבועים, בימי שמעון שבס מעוררי הבחילה וגם למראה שחיתויות משפ' שרון על סניפיה - הם שותקים כדג במים. מאמרון נידח זה הנו מחוייב המציאות, שכן גם הקוראים והחסידים השוטים ביותר אינם יכולים לטמון הראש בחול ולאמר "הכל טהור". מאמרון זה בא למעשה כדי להתחסד ולאמר: "אנו חסרי פניות, אנו כלבי השמירה של הדמוקרטיה". איזה כלבי שמירה ואיזה דמוקרטיה!!!??? מדובר פה בזוג עיתונאי חצר מצוייצים, שכמו רוב העיתונאים בארץ (ניתן לספור על כף היד את הנאמנים לעצמם. ולמעט אמנון יצחק, הללו אינם נמצאים בעיתוני "הזרם המרכזי") הם פועלים כגולש גלים טוב: "מזהים את הזרם ורוכבים עליו". והזרם מהו? זה הוא הזרם של ה-P.C, של "הבטון-טון", של יושבי ה-"קפה או-לה" של יהודה מכבי והלונדון מיניסטור. של ה-"ביסטרו" (עאלק...) של אזור התעשיה בהרצליה פיתוח, של בית הטכסטיל ובית אסיה, של "בעלי הממון וההון", של השחורדיניות המסולקנות המתגלגלות על ג'יפי-מנהלים מדושני ניקלים למספרות בכיכר המדינה! זה הקהל שקובע את סגנון הכתיבה של החבר'ה הללו. לכן אני לא מתרגש. גם "התקף היושר" הפתאומי הזה יעבור להם. סמוך.

ש מים

New member
"אמנון יצחק" ../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif

טעות פרויניאנית...
הכוונה כמובן ליואב יצחק, מנהל אתר החדשות המכוון - nfc.

למעלה