הוראת גיוס מילואים

guyto

New member
הוראת גיוס מילואים

היי, היכן אני יכול למצוא ברשת פרטים ומידע על הוראות גיוס המילואים? באתר של אכ"א הקישור לא עובד. ואולי למישהו תהיה תשובה בשבילי פה... התקבלתי לעבודה רצינית מאוד מבחינתי אחרי חיפוש של המון חודשים, אך הבעייה שלי שכשבועיים מתחילת העבודה יש לי צו ל 25 יום. אני לא צריך לפרט איך המילואים הללו יפריעו להקלטות שלי במקום העבודה הנ"ל. השאלה היא האם יש איזו שהיא הוראה המדברת על מקרה כזה של תחילת עבודה וגיוס מילואים? תודה מראש

binon

New member
הייתה הוראה כזו והיא בוטלה.

נסה לדבר עם המגד ביום ראיונות לפני התעסוקה ונסה לקצר/לפצל/לדחות/לבצע סופש"ים בלבד וכו'. אם לא ילך בקש מהמעביד שלך שיגיש ולת"ם. בהצלחה.

ניר נגר

New member
הבעיה הזו מוכרת וכאובה....אנחנו

בבלת"ם מנסים לקדם חוק שבו אי אפשר יהיה לקרוא בחצי השנה הראשונה לאחר תחילת עבודה חדשה...בינתיים דבר עם המג"ד אני בטוח שהוא ינסה להבין... חג שמח ושירות קל עם הרבה הצלחה בעבודה החדשה

samuel b

New member
תנסה בטלפון >

ותדבר עם קצינת קישור וכו" לטלפן כמובן למגד כיןם המצב בשוק העבודה גרוע ביותר ולכן יש להיתחשב במצב ולצרף מיכתב מיהמעביד עם המצב ביחידה טוב אז יש סיכויי טוב (מצב כוח האדם) בדרך כלל יש תמיד כאלה שמיתחמקים גמלים וכו" ואז קשה לדחות מילואים וכ"ו בהצלחה בעבודה החדשה

guyto

New member
תודה על התגובות......

אני בכל אופן מתחיל בפרוצדורה שלפנות למג"ד/קצינת קישור אך מניסיונם של אנשים בגדוד שלי אני לא מצפה לנפלאות.... הרגשה לא נעימה כלל.......

Turambar

New member
אני לא יודע מי המג"ד שלך

אבל מהמג"ד, מ"פ וקצינת קישור שלי אני לא מצפה לכלום. חייבים לעקוף אותם, כי השיקולים שלהם הם לא הישוקלים שלך. והשיקולים שלהם הם בד"כ לטווח קצר, והם לא מבינים שלטווח הארוך כדדאי הרבה יותר להתחשב גם בך. לפעמים. אבל יכול להיות שהמפקדים שלך הם אנשים יוצאי דופן.

איזה עצוב זה

שלאנשים, אזרחים כמוכם, שהם המפקדים שלכם במילואים יש כל כך הרבה השפעה על החיים שלכם אחרי שכביכול השתחררתם! ולפעמים זה גם אנשים שהם בכלל לא קצינים! זה פשוט תוקע אותך בהרגשה של סדירניק עלוב עד הפטור ממיל' זה כל כך מעוות שפעם בשנה אתם צריך לעשות סוויצ' ולהיות חייל כמו שהיית בתור ילד בן 20...הרבה פעמים גם עם אותם אנשים... זה כל כך מעוות שחברה שלמה מתפקדת ככה... היה איזה אפס אחד בגדוד מילואים כלשהו, בכלל לא קצין, שהגיע לעמדה של כח ולהשפעה על אנשים והוא כולו היה אפססס, אפס קטן על פי כל אמת מידה אזרחית (וגם צבאית, פשוט הוא ידע להתחנף טוב למג"ד המלוקק), ולאפס הזה היה כח לשחרר או לא לשחרר אנשים ממילואים, מה הוא בכלל ידע מה זה בעיות עבודה או משפחה, לא היו לו אף אחת מהשתיים... טוב הייתי צריכה לפרוק את זה
חג שמח!

למעלה