הוראת עברית בכל מקום בארהב-מספר שאלות

הוראת עברית בכל מקום בארהב-מספר שאלות

שלום רב! אני גר ועובד כשנה בפלורידה , כמורה פרטי, לשני לתמידים מהחינוך המיוחד, העבודה הסתיימה והייתי מאוד מעוניין להמשיך לעבוד פה בארה"ב - כל מקום בארה"ב מקובל עלי. איני בעל GC, יש לי אזרחות גרמנית וישראלית. אני בן 27 , בעל תואר ראשון בפסיכולוגיה( וחינוך) מטעם אוניברסיטת חיפה. עסקתי שנים רבות בשיעורים פרטיים וכן בהוראה בפר"ח (פרוייקט חונכות באוניברסיטה). כמו כן כפי שציינתי בשנה האחרונה עבדתי לאורך כמעט כל השנה, בחינוך מידי יום ביומו, וההורים מרוצים עד מאוד. אני סבור שיש לי את היכולת ואת הניסיון , לעבוד בהוראת עברית בארה"ב. עברתי על השרשורים בפורום, ורציתי לשאול: 1. האם לא מקובל לציין את הגיל ? (הסבר: אין לי ניסיון של הרבה מאוד שנים, מצד שני אני צעיר יחסית) 2. איך נהוג לכתוב ב CV (קורות חיים) , שאיני בעל GC ? 3. האם העובדה שאני זכר, מורידה את האפשרות למצוא עבודה בהוראת עברית? אודה לכם על תשובתכם וכמובן אשמח לקבל הצעות קונקרטיות [email protected] המון תודה

Cappuccino

New member
ברוך הבא בצל קורתנו

נתוני הפתיחה שלך לדעתי, להוראת עברית בארה"ב מצוינים. בימים אלו סוגרים בבתי הספר את השיבוץ לשנה הבאה וזה הזמן המתאים לשלוח את הרזומה שלך לכל המעסיקים הפוטנציאלים. קבל קישור לדוגמאות של רזומה למורים וטיפים ולא, בארה"ב לא מזלזלים במורים גברים כמו לצערי בישראל. בשלב זה לא הייתי מציין את הסטטוס ההגירתי אך אין ספק שזה יעלה בהמשך, אולם אם מאוד, ירצו אותך הבעיה עשויה להיפטר. על איזה סטטוס אתה כעת?

Cappuccino

New member
הנה הקישור

רזומה למורים. תוכל לשלוח גם לי את הרזומה שלך ואעבירו למנהל שאני מכיר ואם יהיו לך שאלות נוספות, בשמחה.

למעלה