הורדה לא חוקית הדיסק (אין לינק פה)

Instinct91

New member
הורדה לא חוקית הדיסק (אין לינק פה)

שלום רב לחברי השבט לא יודע מה המשתמשים שלכם פה.. מצאתי לאחרונה לינק לדיסק של השבט שלחו לי מסר פרטי (חברי השבט) ואני אשלח לכם בחזרה עם הלינק לפורום שיש בו את הלינק.. ותורידו אותו יונתן

Instinct91

New member
עוד לא קניתי עידו

מתכנן לקנות בהמשך.. כרגע אין כסף :( בכלל, אני מרושש לגמרי חח

Bitchez rule

New member
נראה לך באמת...

שאם הם יורידו אותו ממקום אחד זה יעזור להוריד אותו מכל מקום שזה יופץ אליו?? הם יכולים להשתדל להוריד אותו ממקום, שתיים, שלוש.. אבל לא מכולם. כנס לסולסיק, תראה לכמה יש אותו בשיתוף כואב, אבל זאת המציאות. ואני בטוחה שהם לקחו אותה בחשבון כשהם הוציאו ת'דיסק

NOYve

New member
למה להיות מניאקים ? !

השבט עובדים שנה וקצת על הדיסק הזה ואתם קהל היעד מורידים אותו מהאינטרנט ? איזה חמורים . לכו לקנות את הדיסק בכל חנות יקמצנים ... ולמה בכלל לדפוק את החברה ההישראלית בזה שאתם מורידים באינטרנט זה דופק אונים ישראלים . אז תחשבו טוב אם להוריד או לא ... בכל מקרה אני לא באתי להתקיף אותם אבל תחשבו פעמיים לפי המעשה ... גם אפשר לבקש או מאמא או מאבא 50 שקל זה לא מיליונים זה כלום ... " אז רוצו רוצו לחנות השבט נותינים פה הזדמנות כמעט במתנה שנים בהמתנה שירים במבחנה " אז יאללה לא לחכות רוצו לחנויות לקנות עוד היום את הדיסק של השבט !

SHIKO2000

New member
תשמעי נוי זה בלתי נמנע היום

שאנשים ישתפו ויורידו. נכון הדיסק לא יקר,ויש מקומות בתל אביב שמוכרים אותו ביותר זול אפילו - אבל מי שלא רגיל לקנות ורגיל להוריד כנראה שלא יקנה - מי שלא קונה מפסיד כי סאונד של mp3 לא משתווה לסאונד של הדיסק.

את כועסת על האנשים הלא נכונים ../images/Emo9.gif

נראה לי שרובנו קנינו את האלבום :)

skretch

New member
בסולסיק בחדר היפ הופ הישראלי מלא

קנו את האלבום, ולא נראה שאף אחד שיתף. חוץ מלשלוח לחבר שלי את האלבום באמפי3, שקנה איתי ביחד, לא שלחתי לאף אחד.

../images/Emo45.gif

אני חייבת לומר שאני מעריכה את משה וכל אחד שמסרב לשתף. ויש הרבה כאלה בחדר היפ הופ ישראלי בסולסיק.

Arseny

New member
אתה לא מעודכן אה?

תראה לי מישהו בסול שמשתף ת'דיסק... 1 אני רוצה לראות...

R AnD g

New member
אחממ...

בתור אחד שבחיים שלו לא קנה דיסק והדיסק של השבט זה אלבום הבכורה המקורי שלי היה שווה כל שקל ואני לא ישתף לאף אחד
ואני הוכחה לכך שאפשר להשתנות :]

h e n y

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

אני באמת רוצה לקנות את הדיסק..אבל לא מוכרים אותו בעיר שלי..

למעלה