הורדה למחשב או שימוש ב-CDN

gaya45

New member
לראות בכרום את הדף בכל גובהוו ורוחבו-מקווה שתוכלו לעזור

אני עובדת על תיק העבודות שלי ואני לוקחת עכשיו צילומי מסך של האתרים שבניתי עכשיו אני לא מצליחה להגיע למצב שהצילום מסך תופס את כל גובה הדף ...ניסיתי עם זום ועם עוד כל מיני דברים אך לא הצלחתי,אני לוקחת את צילומי המסך מכרום .מישהו יכול לכוון אותי איך אני יכולה לראות את הדף בכל גובהו גם במחיר שהאלמנטים בדף נראים קטנים.תודה.

gaya45

New member
הורדה למחשב או שימוש ב-CDN

אני לקראת סיום בניית עבודות שלי המטרה לחפש עבודה בתחום הפרונט אנד.באתרים שלי השתמשתי ב-CDN ל-BOOTSTAP,JQUERY ו-CSS ו-JS של BOOTSTRAP.עכשיו השאלה שלי האם להשאיר את זה ככה עם ה-CDN או שכדאי להוריד למחשב ולעשות חיבורים לתיקיות במחשב.זאת אומרת מה כדאי יותר מבחינת אפקטיביות ואמינות שזה פתאום יכול יקרוס לי בגלל שזה CDN? האם כדאי שיהיה גם וגם? מה הייתם ממליצים ועוד שאלה מטומטמת בגלל שאני חדשה ואני נזהרת לשים בתיק עבודות שלי דברים חיצוניים אז רציתי לוודא שהשימוש ב-CDN שונים הוא חינמי לגמרי ושאין סיכוי שיבואו אליי בטענות בגלל שימוש ב-CDN- שאלה מטומטמת אבל בכל זאת ...שואלת כי אני מאוד נזהרת אז אשמח עם תענו.

תלוי.

אם את רוצה שהקוד יהיה זמין רק באינטרנט - CDN הוא פתרון טוב (מן הסתם גם מהיר יותר מהאתר הפרטי שלך, וגם אמין יותר).
אם את מתכוונת להריץ את הקוד שלך בתוך רשת מקומית בה לא מתחייב חיבור לאינטרנט, (נניח שאת מגיעה עם לפטופ-שרת להציג את התיק) אז CDN יהיה רעיון רע, כי הוא עלול להיות לא זמין.
&nbsp
בקשר לשאלה השנייה - בדקי בתנאי השמוש של הCDN.
&nbsp

למעלה