הורדות מהאינטרנט

הורדות מהאינטרנט

לא טובה המילה הזאת. אם "הורדתי" למשל מסנג'ר לצורך מסוים, וכעת אין לי צורך בו והוא מוטל כמסנג'ר שאין לו הופכין. אבל מה - בכל פעם שאני מדליקה את המחשב הוא קופץ גם בלי שביקשתי ממנו, ואני רוצה להוריד אותו, כלומר להיפטר ממנו. אז מה אני אשאל - איך מורידים מסנג'ר? כולם יסבירו לי מה לעשות כדי שהוא יהיה אצלי על המחשב, ואני - לא צריכה עוד אחד כזה. אז חוצמזה שאם מישהו יודע מה לעשות כדי למנוע ממנו למלא את מסך המחשב שלי בכל הדלקה, חִשבו נא על מילה מתאימה יותר.

האם ניסית להסירו דרך

הוספה/הסרה של תוכניות (בלוח הבקרה)? אפילו הם חשבו על המילה הזו.

../images/Emo6.gif

את יודעת מה קרא/ה? קראתי את הכותרת של ההודעה ומייד אחריה את הכינוי שלך משעשע טוב, תיכף אני מנסה. (נו, ידעתי שהתשובה שאקבל תהיה מסוג המכה במצח) אבל עדיין - לא מתאים לי לומר "להסיר הורדה". ובכלל ההורדה הזאת נשמעת רע.

גדי קטן

New member
לא מסירים הורדה אלא תכנה

כך נהוג לומר - להתקין/להסיר תכנה דרך אגב, לגבי המסנג'ר - יתכן שמה שקופץ לך בכל פעם זה לא המסנג'ר שהורדת, אלא המסנג'ר המובנה בחלונות (בדקי מה הגרסה שלו, ועל פי זה אוכל להגיד האם ניתן להסירו בדרך המקובלת, או בדרך אחרת) חוץ מזה, לא חייבים להסיר, אפשר פשוט לסמן לו שלא יעלה באופן אוטומטי בכל הפעלה של המחשב

נו באמת

ואת חושבת שאני יכולה להגיד לך מה הגרסה שלו בלי שתגידי לי איך אני בודקת את זה?
ובאמת לא רציתי להסיר, אלא רק לסמן שלא יעלה. ואני מייד עוברת למסרים לפני שאהיה למשל ולשנינה בקרב אנשי המחשבים פה. ובעניין המילה - נכון. מסירים תוכנה, וזה יפה. אבל עדיין נשארתי עם ה"הורדה" המציקה. מה זה, למעלה על המדף העליון, שצריך לטפס עם סולם ולהוריד אותו?

גנגי

New member
אה, לא, זה פשוט ש...

מורידים אותו ממרומי מחשב-העל אל מחשבך הניצב, כפי שאני מניחה, מתחת לשולחן המחשב.

בא גדי קטן

ולחש לי סוד באוזן ועכשיו אני שקטה מצדי אל תמצאו מילה אחרת להורדה. גדי קטן, תמשיכי לשאול שאלות בעברית, ואז אוכל להשיב לך כגמולך ובינתיים

כלים ../images/Emo26.gif אפשרויות ../images/Emo26.gif כללי

כניסה
למחוק את ה-
הראשון (הפעל את מסנג'ר באופן אוטומטי וגו').

גרי רשף

New member
פתחי הודעה זו ופעלי לפי ההנחיות

בשורת ה-Run של המחשב (כשלוחצים על Start זה צריך להופיע למטה) כותבים ומאשרים:
RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove​

sailor

New member
השאלה היא איך מסנג'רים את המסנג'ר

כך שלא יסנג'ר אותך.

למעלה