הורדנו את הגבס האחרון...

הורדנו את הגבס האחרון...

שלום לכולן, היום הגענו לד"ר בור אחרי גבס של שלושה שבועות עם הנעלים שקנינו אצל בירו [חיפה] שעלו לנו 800 ש"ח ד"ר בור, לאחר שראה את הנעליים, אמר שהן קטנות מידי והמליץ על נעלים מסוג אחר [ של מתי מדיקל] שהן יותר נוחות ויותר יקרות [1600 ש"ח] מישהי שמעה על הנעליים האלה ויודעת להגיד אם כדאי ???

פרלמנים

New member
רימון הצפון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני קצת כועסת ולכן אנסה לחשוב טוב לפני שאכתוב. הנעליים המיוצרות בארץ טובות בהחלט לטיפול בק"פ. מפתיע אותי שיש רופאים שמפנים הורים לנעליים יקרות כ"כ בלי שיש לכך כיסוי ביטוחי בקופות החולים אם המידה קטנה מדי אז צריך לבוא בטענות למי שמכר לכם את המידה הזו, שיחליף. לגבי מתי ציוד רפואי, יש לי את הפרטים של הסוכן, במידה ותרצי. הנעליים של מתי יותר נוחו לתפעול, אין הבדל "בתוצאות" הטיפול. מברוק על הגבס האחרון
בשורות טובות ג'סיקה

גסיקה היקרה

קודם כל ישר כח על העזרה ליולדת. באמת סיפור מרגש. דבר שני, יכול להיות שבגלל שאנחנו התחלנו את הטיפול יותר מאוחר אז הנעליים קטנות מידי.. מה שאותי קצת הרגיז בכל הסיפור שרק עכשיו [אחרי שכבר קנינו את מה שהומלץ לנו על ידו!!!] הוא ציין שיש נעליםם טובות יותר מאלו חוץ מזה האם יש כיסוי דרך הכללית מושלם? מכוון ששני היבואנים שהיינו איתם בקשר אמרו שאין כיסוי של המושלם. האם ידוע לך דבר אחר? ודבר אחרון, אבל חשוב
תודה
תודה
תודה
שתמיד את שם בשביל לענות אני מעריכה את זה מאוד

פרלמנים

New member
רימון הצפון../images/Emo141.gif

בוקר אור, מתי קניתם את הנעליים? האם בזמן המדידה הן היו במידה המתאימה? בכל אופן מומלץ לקנות נעליים גדולות במידה או שתיים. בירו נחשב למקצועי מאוד ומפתיע אותי מה שכתבת... כנראה שתמיד יש הפתעות. רוב ילדי הפורום מטופלים/טופלו בנעליים הישראליות, ויש גם כמה בודדים המטופלים בסנדלי מיטשל (או נעלי אלפא פלקס שעליהן המליץ בור). הסוכן של מתי מדיקל פוגש בימים אלה ממש רופאים רבים ומציג בפניהם את הנעליים החדשות (מיובאות מגרמניה), לפיכך יכול להיות שבור גילה את המוצר החדש רק בימים אלה. למיטב הבנתי וגם מניסיוני האישי, אין הבדל באיכות הטיפול אלא רק בנוחות התפעול של הנעליים. הקונפליקט הזה, בין ייבוא לבין כחול לבן עולה לעתים בפורום ואני באופן אישי, מעבר לעובדה שמעדיפה בכל קניותי לרכוש כחוללבן במידה ומתאפשר-חושבת שגם כאשר בוחנים לגופו של עניין, הרי שהמחיר שמשלמים עבור המיובאות הוא אבסורדי בשביל "נוחות בתפעול". זו הראייה שלי. בכל אופן, מאחר וקניתם את המלצתו של בור, הייתי טורחת ומזכירה לו שזו הייתה המלצתו. לגבי המידה-בקשו מבירו -כבר היו מקרים כאלה ובד"כ המכון האורטופדי נושא באחריות "לפדיחה" במידה (כשהרופא אינו מרוצה "מהקנייה") לגבי החזר-יש דרך לקבל החזר במושלם, נדבר על זה בטלפון. (אגב, חזרתי אלייך אבל לא ענית
) יום מקסים, ג'יסיקה

רימון הצפון שלום

גם אנחנו עברנו לשלב הנעליים לפני כשבועיים..גם דר אנגל ציין שיש דגם חדש מיבואן מגרמניה..אם אני לא טועה זה המרצדס של הנעליים והם עולות 3000 שח..אבל דר אנגל הבהיר שמבחינה רפואית אין הבדל בתוצאה רק מבחינת הנוחות. את הנעליים קנינו אצל בירו ואנו מרוצים. לא חבל להוציא כל כך הרבה כסף רק על נוחות?? כאלו שאין מספיק הוצאות..ולי יש תאומים..

אינה ו

New member
רימון הצפון שלום

לדעתי אם כבר מדברים על להוציא סכום כסף רציני על הנעליים אז הכי טובות הן הג'ון מיטשל שמזמינים מארה"ב. אני לא מסכימה שההבדל היחיד הוא הנוחות בשימוש מכמה סיבות: 1.לסנדלים יש הגבהה מהעקב עד אמצע השוק. לדברי ד" חמו ופרופ' ווינטרוב ההגבהה משמשת כסד נוסף ותורמת רבות ליעילות הטיפול. 2.הסנדלים נפתחות לגמרי ויש להם חורים באזור העקב מה שמקל על הנעילה ומבטיח שהרגל תשב נכון בתוך הנעל וכך בעצם מקטין את המקום לטעויות ופגיעה פוטנציאלית בטיפול. 3.עוד סיבה שלדעתי חשובה לא פחות היא שסנדלי ג'ון מיטשל עוצבו לפי הנחיותיו של ד"ר פונסטי שלדעתי מעלה את האמינות שלהם כאביזר רפואי. כמובן שיש עוד הרבה סיבות כגון: נוחות הנעילה, הנעליים יורדות מהבר ומתחברות אליו בקלות, שרות הלקוחות המצויין של החברה וכו'. כמו כן יש דרכים שונות ומשונות לקבל החזרים מקופות החולים. אם אתם במכבי אשמח לעזור. גילוי נאות: אנחנו משתמשים בסנדלים ואף פעם לא ניסיתי להשתמש בנעליים מהארץ. בהצלחה אינה

למעלה