הורדתי אפליקצית הודעות מהמרקט בסמסונג גאלאקסי

igal777

New member
הורדתי אפליקצית הודעות מהמרקט בסמסונג גאלאקסי

אבל כל פעם שקיבלתי הודעת SMS קפצו לי 2 הודעות : גם של האפליקציה החדשה וגם של האפליקציה המובנית של המכשיר. כיצד אני "מקפיא" את האפליקציה המובנית בכדיי שההודעה משם לא תופיע לי אלא רק ההודעה מהאפליקציה החדשה? ועוד שאלה: איך אני מסיר סימניה מרשימת הסימניות שהקצתי?

DToNAToR

New member
כשאתה בתוכנת המסרים

תלחץ על מקש תפריט של מכשירך, Settings תסיר את ה V מ Notifications - Display message notifications in status bar

igal777

New member
אופס!! הגבתי לעצמי . ההודעה למטה הייתה מיועדת

לך

igal777

New member
וואלה!! תודה רבה לך שוב. כנראה שאוריד את

האפליקציה הזאת שוב. תבורך. אני יודע שאין לך את המכשיר שלי , אבל עוד שאלה ברשותך, אולי תוכל לעזור לי שוב : הורדתי אפליקציה של אנשי קשר .כשאני לוחץ על הכפתור השמאלי התחתון אזי מופיעה לי רשימת אנשי הקשר בתוכנה המובנית של המכשיר , נכנסתי להגדרות של הישום המובנה בכדיי לשנות את ברירת המחדל אבל אין אופציה כזאת . קפץ לי חלון קטן לאחר שהתקנתי את האפליקציה והגדרתי את האפליקציה החדשה כברירת מחדל , אבל עדיין כשאני לוחץ על הכפתור השמאלי התחתון מופיע לי היישום המובנה. יש אפשרות לשנות את זה בכלל?

יותר פשוט

אחרי שסיימת להוריד ולהתקין את האפליקציות פשוט תמחק את ההודעה על ההורדה שלהם. (תגלול את המסך מלמעלה למטה ואז ישנה אופציה "מחק" לאחר מכן יופיעו לך רק הודעות חדשות.

למעלה