הורדתי את הפרק האחרון של העונה ה-4

mili18

New member
הורדתי את הפרק האחרון של העונה ה-4

יואו איך התרגשתי,במיוחד הקטע של ההפלגה והזכרונות,אני לא אומרת שהעונה ה-5 לא יפה,אני מאוד אוהבת את שיר הפתיחה שלה. עכשיו לעניין,לא נשארו לי עוד הרבה מדבקות,ואני מוכנה להחליף אותם תמורת תמונות (באיכות טובה),של שחקנים מהעונה ה-4,פקונדו ארנה,קליפים וסרטונים(של כל העונות). אז מחכה לתגובות ממכם ביי mili18

נטע4

New member
את יכולה להוריד מהאתר.....

צ´יקי ישראל למרות שהאתר הזה סגור לשיפוצים הוא עוד מעט יפתח ובינתיים הוא נותן להוריד כל מיני דברים ובינהם גם את הפרק האחרון והמדהים של העונה הרביעית. אם את לא יודעת את הכתובת אז תיכנסי ללינק שכתבתי למטה. מקווה שעזרתי, ביי נטע.

mili18

New member
כמו שכתוב בהודעה שמתחת...

באתר www.chiki-israel.co.il יש שתי שליפים מהעונה ה-5(של הפתיחה ושל הסוף),והרבה סרטונים מהעונה ה-4(כמו איזה ספיישל קטן) מקווה שתהני מהם אחרי ההורדה ביי מילי18

גלגלונת

New member
תגובה למילי ! ../images/Emo42.gif../images/Emo94.gif../images/Emo66.gif

גם אני הורדתי את הפרק האחרון של העונה הרביעית ! היה מאוד מרגש לראות את זה שוב במחשב ולא בטלוויזיה (
),אני חייבת להודות...*מזילה דמעה*... אני יותר אהבתי את הפרק האחרון של העונה הרביעית מאשר הפרק הראשון של העונה החמישית... אממ... לפני כמה זמן כתבתי כאן בפורום סקר ולא עניתם לי, אז יש לי סקר בשביל כולכככם ! השאלה : איזה זוג לדעתכם הכי מתאים ולמה ? ( אפשר גם מהעונות הקודמות כמובן.. )
מקווה שתענו לי,
גל

למעלה