הורדתי הויסטא וזה תקוע לי על

sauce1

New member
הורדתי הויסטא וזה תקוע לי על

הדסקטופ,כבר למעלה משעתיים למרות שלחצתי מספר פעמים על LAUNCH מישהו יכול לחלץ אותי מהמצב הזה??

DToNAToR

New member
חכה עוד חמש, אולי יקרה משהו

מה שהורדת זה Image של דיסק שצריך לצרוב ולהעלות ממנו את המחשב. ככה תתחיל התקנה. אולי בעצם לא כדאי שתנסה תוכנות בטא?

Ambious

New member
אבל למה בשליליות כזאתי?

אנחנו פה כדי לעזור, לא כדי לקטול אנשים.

sauce1

New member
אני מניח שגם אתה

נבך ,נתקלתה בציניות שכזו כשהתחלת לעבוד עם גרסאות בטא בכל זאת אולי עצות שימושיות ולא סתם קינטורים??

Ambious

New member
בשמחה

הקובץ שהורדת הוא בעל סיומת ISO. קובץ ISO הוא קובץ שמכיל בתוכו 'תמונה' של דיסק, כלומר, מכיל בתוכו תוכן של דיסק. בקובץ ISO ניתן להשתמש בשתי דרכים, אחת היא להשתמש בתוכנת צריבה כלשהי (למשל Nero Burning Rom) על מנת לצרוב את התוכן שלו על דיסק, והשניה היא להשתמש בתוכנת 'כונן וירטואלי' כלשהי (למשל Daemon Tools) על מנת לפתוח את תוכן הקובץ לכונן וירטואלי, שידמה את הדיסק דרך הקובץ. האפשרות השניה לא רלוונטית במקרה הזה, מאחר ומערכת הפעלה צריכה גישה לקבצי ההתקנה גם לאחר הפעלה מחודשת של המחשב וללא מערכת הפעלה אחרת ברקע, לכן הפתרון העדיף במקרה של ויסטה הוא לצרוב. על מנת לצרוב באמצעות Nero, פתח את Nero - ובתפריט "Recorder" בחר ב- "Burn Image". בחר את הקובץ ISO שהורדת, והוא יצרוב את תוכן הקובץ לדיסק. לאחר מכן תוכל להריץ את ההתקנה מהדיסק שצרבת. מקווה שעזרתי, ושהציניות של DRoNAToR לא ייאשה אותך לגמרי.

Avi1013

New member
דרך אחרת חוץ מצריבה היא..

1 לדמות את הקובץ בעזרת DEAMON TOOLS 2 להכנס לכונן המדומה 3 לבחור את כל הקבצים ולהעתיק אותם 4 להדביק את כל הקבצים לכונן קשיח או מחיצה (עדיף מחיצה ריקה) 5 לבטל את דימוי הדיסק ב-DEAMON TOOLS 6 להכנס למחיצה או לכונן ששם שמת את הקבצים של ויסטה 7 אפשר להתחיל את ההתקנה וזה עובד על בטוח גם אחרי ריסטים אם יש בעיות תשאלו אני אסביר יותר

DToNAToR

New member
תוכל לפגוש אותי בעוד פורומים רבים

זה לא שהפכתי לציני עם התחלתי "לעבוד" עם תוכנות בטא

Ambious

New member
הנקודה היא כזאת

אנחנו פה כדי לעזור. אם אתה קר וציני בפורומים אחרים זה בעיה שלהם, אבל כאן בבקשה תשתדל להמנע מזה. אני יודע שזה מאד פופולארי להיות ציני וקר כלפי אנשים שקצת פחות מבינים ממך, אבל בפורום הזה לפחות אני מצפה מאנשים לעזור אחד לשני, לא להתנשא. ומה ש- sauce1 התכוון זה שכולנו בשלב כזה או אחר בחיינו היינו צריכים את עזרתם של אחרים, ואז לא היינו רוצים שהם יהיו צינים כלפינו, נכון?

למעלה