הורדתי עכשיו את הטראק האחרון של דנה

heartbreaker 22

New member
הורדתי עכשיו את הטראק האחרון של דנה

זה הטראק של דיגי אלפרין לשיר GOTTA MOVE ONֱ! שהיא שרה אותו בDOMEֱ

nerod 72

New member
יש את זה...

בקאזה. חפש "דנה אינטרנשיונל" וזה יופיע שם... חוצמזה, היה לי את זה פעם, לא משהו בכלל..... WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

nerod 72

New member
אני הורדתי...

זו גרסה יותר טובה מהמקורית! מה אתה חושב? WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

דניאל2288

New member
לא הורדתי אבל...

יש לי אותה והיא נחמדה...כל הקטעים שדנה "שרה" בגירסא ולא באורגינל מוסיפים הרבה לחידוש!

nerod 72

New member
אני חושב...

שהגרסה שויק עשה לצ'ינקוומילה יותר טובה מהגרסה שהלפרין עשה ל- GOTTA MOVE ON. בשתי הדקות הראשונות לא קורה כלום...קצת משעמם... בגרסה החדשה גם היא מוסיפה איזה משפט או שניים... WHEN I'M GOOD I'M GOOD, BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

KristineW

New member
נו מה קרה לכם...

מה אתם משווים בכלל?! הרי זה 2 סגנונות מוזיקליים שונים!!! זה כמו להשוות בין השיר "תחלום" ל"מכת חום"!... כאילו, אין שום קשר!!! הגרסה שוויק עשה לצ'ינקוואמילה היא בסטייל של האוס ניו יורקי,והיא מאוד עליזה ומקפיצה וגם צ'ינקוואמילה זה בכלל שיר משוגע כזה ולכן גם קראו לזה פשוט גרסת פלז'ר דום, כי זה סטייל שהגייז מאוד מחוברים אליו!! לעומת זאת, הגרסה שעשה די.ג'יי הלפרין ל- GOTTA MOVE ON, היא בסטייל לגמרי אחר, האוס אירופאי כזה והיא גם פונה לסוג אחר של קהל... גם אני האמת אהבתי את הגרסה של די.ג'יי הלפרין יותר מהגרסה המקורית, ההפקה המוזיקלית הרבה יותר מדליקה מהגרסה המקורית של השיר, שהיא די משעממת...

nerod 72

New member
לא השוותי בין השירים...

השוותי בין הגרסאות בגלל ש: 1. שני השירים הם גרסאות חדשות. 2. שניהם יצאו בערך באותה תקופה. 3. שניהם נחשבים לז'אנר מוזיקת מועדונים 4. את שניהם דנה שרה בבכורה בדום. נושא ההשוואה שלי היה איזה מבין הגרסאות החדשות יותר טובה? WHEN I'M GOOD I'M GOOD , BUT WHEN I'M BAD I'M BETTER

KristineW

New member
חחח....

ברור ששל וויק!!!

למעלה