הורדתי 3 קילו ו-100 גרם השבוע

ארינה

New member
הורדתי 3 קילו ו-100 גרם השבוע

נכון מגניב...... כל כך כיף להרזות זה פשוט מדהים הורדתי כבר 10 קילו בסה"כ והיד עוד נטוייה

וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(החננה שלנו גאה בך!)
ממש כל הכבוד, ארינה!!!! אני כ"כ גאה בך... :) אוהבת ומקנאאאאאאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) עדי

ארינה

New member
תודה תודה

אני גאה בחננה. ובעיקר בעצמי הלוואי ותצליחי גם את. בעצם את כבר מצליחה. LOVE YOU ארינה

וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(החננה שלנו גאה בך!)
ממש כל הכבוד, ארינה!!!! אני כ"כ גאה בך... :) אוהבת ומקנאאאאאאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) עדי

SHANI_1_5

New member
ארינה! ../images/Emo13.gif

מזללללללללל טוווובבבבבבבבבבבבבבבב !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כל כך שמחה בשבילך!! (ותאמת גם מקנאה...
) הודעות כמו שלך מעודדות וגורמות לי להאמין שאני גם יכולה! אז תודה!! ו.... כל הכבוד!!!!!!! אני בטוחה שזה לא היה קל גאה בך! אוהבת מאוד שני

ארינה

New member
תודה על הברכות ועל האיחולים

אני בהחלט מאמינה שכל אחד יכול אם הוא רוצה. אני גם מאד מקווה שזה ימשיך לרדת בקצב הזה אני אשמח מאד. אוהבת אותך ארינה

למעלה