הורדתם תוכנה להחלפת קבצי מוזיקה

RaZiK4

New member
הורדתם תוכנה להחלפת קבצי מוזיקה

משתמש בפורום בשם יאיר B הביא לי את האתר הזה (http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm ) כדי להוריד תוכנה חינמית להחלפת קבצי מוזיקה מכל קובץ ל-mp3. מישהו מוכן להסביר לי איך מורידים את התוכנה מהאתר
ואם מישהו יכול, גם איך משתמשים בה
מראש

יאיר B

New member
נורא פשוט

1. בתחתית הדף - יש קישור להורדה (Download). תלחץ על הקישור הראשון ותוריד את הקובץ. 2. תתקין את הקובץ במחשב. 3. לאחר ההתקנה, לך להתחל --> כל התוכניות --> Music Converter. בחר את המקור שבו נמצאת המוסיקה, בחר את הקבצים ולחץ על OPEN. יפתח ממשק משתמש, בחר את סוג ההמרה ואת האיכות וכן את המיקום של הקבצים המומרים ולחץ על CONVERT. ההמרה תתבצע.

RaZiK4

New member
אבל זה לא מוריד לי../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

רגע נכון יש ריבוע ירוק אם אנימציה של חצים
אז שם ליד יש שתי קישורים להורדה.. לחצתי על האחד היותר ארוך
עכשיו זה מפנה אותי לאתר הורדות.. ואני זה אומר לי אם אני רוצה להוריד אני מוריד וזה פותח לי עוד דף וזה אומר לי שאם ההורדה לא מצליחה ללחוץ כאן אני לוחץ וזה לא מוריד לי
אתה יכולל בבקשה להסביר יותק מפורט איך להוריד
על ההסבר הקודם

יאיר B

New member
נכון מאוד

הוא שולח אותך ל-Download שזה אתר גדול של הורדות (חוקיות: כדאי להכיר). באתר צריך ללחוץ על הריבוע הירוק. אם יש לך XP-SP2 אתה צריך לאשר את ההורדה של הקובץ (ללחות על הסרגל הצהוב ולאשר הורדת הקובץ). אם לא תצליח - נסה כמה שעות מאוחר יותר. אם כל זה לא עוזר, אולי יש בעיה מסויימת (אולי בשרת). תמיד תוכל לנסות תוכנות אחרות (ויש עוד טובות). תוכל למצוא בפרה פרה (אתר שכדאי מאוד להכיר: יש שם כמעט הכל, קישור למטה). לא חייבים להינעל על תוכנה ספציפית.

MiS PeRFeCToS

New member
חבל../images/Emo4.gif

יש לי קבצים של כאילו קריוקי, במידי, ואני רוצה לשמוע אותם בסאנדיסק וכמובן שזה לא מסכים...

למעלה