האם אפשר לעבוד עם אפליקציות ? מערכת הפעלה ווינדוס 10
F frankthe2 Active member 16/8/21 #2 לא הבנתי את השאלה. יש תוכנות שעובדות גם באפליקציות בסלולאר וגם כתוכנות במחשב. על איזו אפליקציה מדובר?
לא הבנתי את השאלה. יש תוכנות שעובדות גם באפליקציות בסלולאר וגם כתוכנות במחשב. על איזו אפליקציה מדובר?
palmony1951 Well-known member 16/8/21 #3 נכתב ע"י frankthe2: לא הבנתי את השאלה. יש תוכנות שעובדות גם באפליקציות בסלולאר וגם כתוכנות במחשב. על איזו אפליקציה מדובר? לחץ כדי להרחיב... אפליקציית העיתון 'ידיעות אחרונות'-כנראה צילום הדפים של העיתון המודפס. בסלולר אנדרואיד-'גוגל פליי' זה כן עובד
נכתב ע"י frankthe2: לא הבנתי את השאלה. יש תוכנות שעובדות גם באפליקציות בסלולאר וגם כתוכנות במחשב. על איזו אפליקציה מדובר? לחץ כדי להרחיב... אפליקציית העיתון 'ידיעות אחרונות'-כנראה צילום הדפים של העיתון המודפס. בסלולר אנדרואיד-'גוגל פליי' זה כן עובד
palmony1951 Well-known member 17/8/21 #4 נכתב ע"י palmony1951: אפליקציית העיתון 'ידיעות אחרונות'-כנראה צילום הדפים של העיתון המודפס. בסלולר אנדרואיד-'גוגל פליי' זה כן עובד לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י frankthe2: לא הבנתי את השאלה. יש תוכנות שעובדות גם באפליקציות בסלולאר וגם כתוכנות במחשב. על איזו אפליקציה מדובר? לחץ כדי להרחיב... איכשהו נראה לי שהצלחתי להוריד את התוכנה למחשב הנייד (טאבלט מתהפך). אבל זה לא עובד במחשב רגיל-רק בטאבלט (את זה הם/העיתון גם אמרו לי)
נכתב ע"י palmony1951: אפליקציית העיתון 'ידיעות אחרונות'-כנראה צילום הדפים של העיתון המודפס. בסלולר אנדרואיד-'גוגל פליי' זה כן עובד לחץ כדי להרחיב... נכתב ע"י frankthe2: לא הבנתי את השאלה. יש תוכנות שעובדות גם באפליקציות בסלולאר וגם כתוכנות במחשב. על איזו אפליקציה מדובר? לחץ כדי להרחיב... איכשהו נראה לי שהצלחתי להוריד את התוכנה למחשב הנייד (טאבלט מתהפך). אבל זה לא עובד במחשב רגיל-רק בטאבלט (את זה הם/העיתון גם אמרו לי)
palmony1951 Well-known member 17/8/21 #5 נכתב ע"י frankthe2: לא הבנתי את השאלה. יש תוכנות שעובדות גם באפליקציות בסלולאר וגם כתוכנות במחשב. על איזו אפליקציה מדובר? לחץ כדי להרחיב... אבל בסלולר לא הצלחתי להגדיל טקסט-לעומת הטאבלט שבו כן הצלחתי להגדיל
נכתב ע"י frankthe2: לא הבנתי את השאלה. יש תוכנות שעובדות גם באפליקציות בסלולאר וגם כתוכנות במחשב. על איזו אפליקציה מדובר? לחץ כדי להרחיב... אבל בסלולר לא הצלחתי להגדיל טקסט-לעומת הטאבלט שבו כן הצלחתי להגדיל