הורדת גלוטן
עד לפני שבועיים השתמשתי לילדי בקמח כוסמין. היציאות בעקבות השימוש נראו מצויינות ( לא שלשול ובלי שאריות מזון). לאחרונה החלטתי להוריד את הגלוטן ואני משתמשת בעיקר בקמח אורז, תירס וחומוס- אבל נראה לי שהוא חזר לשלשל והיציאות נראות פחות טוב. אני רוצה להוריד את התירס אולי הוא מקור הבעייה, אבל אני שואלת שוב בתום- אולי קמח כוסמין שמכיל מעט גלוטן יותר טוב לפחות לגבי? מה גם שהרבה יותר קל להסתדר איתו מאשר עם כל הקמחים המשונים של הצלייאקים ( שעם כל משפרי האפייה הלחמים מהם יוצאים לא משהו) אתם, האמונים על דיאטה נטולה גלוטן וקזאין מה אתם אומרים?
עד לפני שבועיים השתמשתי לילדי בקמח כוסמין. היציאות בעקבות השימוש נראו מצויינות ( לא שלשול ובלי שאריות מזון). לאחרונה החלטתי להוריד את הגלוטן ואני משתמשת בעיקר בקמח אורז, תירס וחומוס- אבל נראה לי שהוא חזר לשלשל והיציאות נראות פחות טוב. אני רוצה להוריד את התירס אולי הוא מקור הבעייה, אבל אני שואלת שוב בתום- אולי קמח כוסמין שמכיל מעט גלוטן יותר טוב לפחות לגבי? מה גם שהרבה יותר קל להסתדר איתו מאשר עם כל הקמחים המשונים של הצלייאקים ( שעם כל משפרי האפייה הלחמים מהם יוצאים לא משהו) אתם, האמונים על דיאטה נטולה גלוטן וקזאין מה אתם אומרים?